Ankaralı Nisan 2017 Anneleri Burada Toplanıyor :)

evet o civarda fiyatı. o testi yaptıracağım bayramdan sonra.
benim bi arkadaşım da yaptıracak o testten 16. haftada o da. oysa tüm taramaları da tertemiz çıkmıştı ama yine de içleri rahat etmemiş sanırım.

ankarada o testi halil ibrahim ilhan diye biri yapıyor. numarası 0530 119 60 40 veya 444 56 52 yi arkadaşın bi arasın. çünkü ben geçen gebeliğimde görüştüğümde bana 12. haftada yapılıyor sadece dediler diye hatırlıyorum

o da koru hastanesinde ümit hocaya gidiyor, o yönlendirmiş sanırım. ama senin verdiğin bu numaraları da ileteceğim kendisine, teşekkürler. :)

Merhaba kızlar..

Bende nisan annesi olacağım Allah'ımın izniyle.
Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ve bende Ankara'lıyım....

Medicalpark Ertan Öztürk'e gidiyorum...

Halil İbrahim İlhan dediğiniz kimdir acaba...

Benimde çevremden duyduğumu Kızılay Sakarya caddesinde bir ultrasoncu varmış... Çocuğun neyi var neyi yok A'dan Z'ye herşeyi söylüyormuş...

Rabbim yardımcımız olsun. Ve inşallah sağ sağlım 12.haftayı atlatmayı ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

non-invasif tarama testi diye birşey. var. halil ibrahim bu testi ankarada yapan kişi. anneden alınan kanı ispanyaya gönderiyolar. 1 haftada sonuç çıkıyor. testin amacı bebekte bi sıkıntı engel hastalık varmı kanla ona bakılıyor ve %99,96 net sonuç veriyormuş.

hoşgeldinnn :) detaylıda Ankara'nın en iyisi deniyomuş onun için, ben de duydum, inşallah detaylıya gidilecek günlere bir gelelim de :)

hoşgeldinnn :) detaylıda Ankara'nın en iyisi deniyomuş onun için, ben de duydum, inşallah detaylıya gidilecek günlere bir gelelim de :)
Adını sanını duydun mu peki canım. BEn netten bulmaya çalıştım ama bulamadım merak da ettim.

Aa anladım Adını bilmiyorum ama genellikle risk var denilenler yaptırıyorlar.
İnşallah bizim için gerekmez öyle birşey. İnşallah kimse için gerekmez.

Siz nerelerde doğum yapacaksınız kızlar. Dr unuz kim?

ben koru hastanesinde funda doğulu ya yaptıracağım inşallah

Adını sanını duydun mu peki canım. BEn netten bulmaya çalıştım ama bulamadım merak da ettim.
Aa anladım Adını bilmiyorum ama genellikle risk var denilenler yaptırıyorlar.
İnşallah bizim için gerekmez öyle birşey. İnşallah kimse için gerekmez.
amin amin inşllah kimse için gerekmez :) Eyüp Ekici imiş doktorun adı detaylı için. Ben de Cüneyt Genç'in hastasıyım, doğumu TOBB'da yapacağım.

Hanımlar merhaba, var mı yeni gelişmeler? benim sol kasığımda akşamları pıtır pıtır hareketlenmeler oluyor :) zaten tombik olduğum için karnım çıkıyo mu çıkmıyo mu farkında değilim. :)

benim karnım çıkmaya başladı. 55 kilo hamile kaldım henüz kilo almadım. inşallah biz bayramda herkese söyliyeceğiz bebeğimizi. şimdilik eşim ve benden başka bilen yok

benim karnım çıkmaya başladı. 55 kilo hamile kaldım henüz kilo almadım. inşallah biz bayramda herkese söyliyeceğiz bebeğimizi. şimdilik eşim ve benden başka bilen yok
ayyy bayram şekeri niyetine :) ne de mutlu olurlar :) ben 1.70 boy ama 80 kiloyla başladığım için karnım çıkmaya başlamadı :) bizimkilere söyledik biz kalp atışını duyduktan sonra. kucağımıza da alırız inşallah :)

Kızlar siz 2017 nisan anneleri grubunda var mısınız?

Hanımlar, benim nerdeyse tüm hamilelik belirtilerim azaldı. Zaten bulantım falan yoktu da göğüslerimde de acı falan kalmadı. Sizde durum nedir?

Hanımlar, benim nerdeyse tüm hamilelik belirtilerim azaldı. Zaten bulantım falan yoktu da göğüslerimde de acı falan kalmadı. Sizde durum nedir?
olur o arada belirti olur arada hiç bişey olmaz. 12. haftadan sonra ara ara patmalar olabilirmiş. bebek anne deki potasymu almaya başlıyormuş bu haftalarda. hergün ceviz badem incir kayısı yemek iyi olurmuş

olur o arada belirti olur arada hiç bişey olmaz. 12. haftadan sonra ara ara patmalar olabilirmiş. bebek anne deki potasymu almaya başlıyormuş bu haftalarda. hergün ceviz badem incir kayısı yemek iyi olurmuş
ben şu düzenli beslenme işini bi türlü beceremiyorum sadece süt konusunda iyiyim çünkü sütü daha önceden de içiyodum. ceviz badem falan yemek lazım, ihmal etmemeli, bebek büyüdükçe bizden çaldıkları da fazlalaşıyor :)

kontrolden geliyorum :) bebeğimi ilk kez insana benzeyen bi şekilde gördüm, elleri ayakları nasıl da hareket ediyordu :) 11+2deyiz ama bebek 11+4 görünüyor biraz da önden gidiyor, suyu ve kesenin şekli oldukça iyi, kalp atışları da gümbür gümdürdü. 5 cm olmuş kendisi :) 10 gün ssonra 2li test ve cinsiyet için gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…