Ankaralılar acil yardım

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Merhaba
Minicik bir derdim var. Sevgilimin doğum günü geldi çattı ve ben onu ankarada güzel bir restauranta götürmek istiyorum. Atmosfer olarak farklı bir yer olsun isterim.
Her zaman gittiğimiz klasik yerler dışında hem lezzetli hem şık bir yer olmasını istiyorum. Hadi Ankaralı hanımlar önerilerinizi bekliyorum :)
Bu da dert mi deyip konum taşınmaz inşallah .

Ankaralı değilim ama bence bir otelde rezervasyon yaptirin çok şık olur

Attendo vino olabilir semt tercihiniz var mi
Hayır yok. Alkol kullanmıyoruz özellikle alkollü bir mekan olmasına gerek yok.
Genelde kutlama yemeklerini tavacı recep usta, günaydın gibi kebapcilarda yaparız. Biraz farklı olsun istiyorum açıkçası. Bahsettiğiniz yere hemen bakacağım

niki restaurant
No4 restaurant
Louise
Dafne
Cosy

bunlarada bakın :)

Ankara wuhan olmuş ne restorantı
Ama ille gidicem diyosan patalya otel de branch a götür yada gölbaşinda başka bir mekana
Fikrinize saygı duyuyorum. Pandemi başladığından beri bir kaç kez bir yere oturup vakit geçirdik geri kalan kısmında açık havada piknik sandalyeleri ile takıldık. Bu nedenle özel bir gün de hijyene dikkat eden bir restauranta gidilebilir olarak bakıyorum.

Luigi’s Atakule’de. Güzel bir İtalyan restoranı
Louise severim ben
Yine kebapçı tarzı isterseniz Kaşıbeyaz olabilir veya Müslüm (bunun ambiyansı çok iyi değil ama kebapları harika)

Luigi’s Ristorante Bar, No4 Restaurant, Niki Restaurant. Bu üçü de çok şık yerler. Alkol kullanıyor olsaydınız Attendo Vino derdim ama kullanmayacaksanız hoşunuza gitmeyebilir.

Fige restaurant bar

Kesinlikle açık hava mekani tercih etmelisiniz. Ankara patliyor malum.
Benim onerim golbasinda bir cok restoran hemen hemen ayni caglar restaurant fena degil mesela.
Fige restorantin atmosferi romantik ve guzeldir. Bahce tarafi ozellikle.
Rıfkı iyidir illa alkol almaniz gerekmiyor canli muzik oluyor aksamlari, bahceden rezervasyon yaptirirabilirsiniz.
Incekte de acik hava cok guzel restoranlar var oraya da goz atabilirsiniz. :)

Gölbaşı köşk restaurant. Hem açık hava hem ilgi alaka mükemmel hem de hijyene çok önem veriliyor. Balıkları çok taze tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…