Ankara'yı avucumun içi gibi bilirim diyen hanımlar, bi' el atıverin

Etlik bana Ankarayı sevdiren tek yerdir. Hiç bir olumsuzlugunu görmedim ben. Hırsızlık Vs heryerde var nerede oturursanız oturun dikkatli olmak lazım. O yürüyüş yolunda tek başıma akşamları çok yurumusumdur en ufak bir olumsuzluk görmedim. Okul hastane alışveriş herşeyi bir arada bunlar benim için olumlu kriterler. Bende ilk ev ararken etımesgut Sincan tarafı için öyle demişlerdi.

Mahallelere göre değişiyor belki de.
Etlik dediğimiz kocaman bir semt zaten değil mi?

Çok tutucu bir semt. Arka taraflarında gecekondular var. Açıkçası komşularımla aynı frekansta olmayı isterim. Çankaya gibi köklü semtlerden değil. Ancak evler çok yeni ve ucuz. Yeni bir set olması nedeniyle.

etlik Ankara'nın en eski semtlerinden diye biliyorum ben.

Batıkent. ulaşımı da rahat olur. İnsanları da gayet nezih. Sakin bir yer. Metro yakını bir yerde olur oooh süper :) bu arada hayırlı olsun

Bahcelievler daha da iyisi mebusevler biraz pahalidir ama ankaranin en nezih yerlerindendir. Asagi ayranciyi da dusunebilirsin orasi da oldukca guzeldir yine biraz pahali ancak nezih bi yer dusunuyorsan oran sehrinide dusunebilirsin. Tabi calisacagin yerde onemli malum yolda kaybedecegin zamani da hesaba katarak yerlesecegin yeri secebilirsin. Batikent uzaktir mesela ulasim kolay ama uzak bi yerde calisacaksan ömrün yollarda gecer

Bahcelievler daha da iyisi mebusevler biraz pahalidir ama ankaranin en nezih yerlerindendir. Asagi ayranciyi da dusunebilirsin orasi da oldukca guzeldir yine biraz pahali ancak nezih bi yer dusunuyorsan oran sehrinide dusunebilirsin. Tabi calisacagin yerde onemli malum yolda kaybedecegin zamani da hesaba katarak yerlesecegin yeri secebilirsin. Batikent uzaktir mesela ulasim kolay ama uzak bi yerde calisacaksan ömrün yollarda gecer

Konu sahibi ilk mesajında belirtmiş, iş yeri ivedik 'te

Sizin bu dediğiniz yerler güzel ama iş yerine yakın olsun diye de eklemiş.

O yüzden batıkent uzak değil, hem yakın hem de kriterlere uygun bir tercih oluyor :KK51:

Batikentten tek metroyla gidersiniz. Ben gecen gun bir arkadasimi ziyarete gittim Atlantis diye bir avm var, onun civari inanilmaz degismis. Bence yeni Umitkoy olma yolunda hizla ilerliyor. Cok begendim yeni siteleri falan.

Batikentten tek metroyla gidersiniz. Ben gecen gun bir arkadasimi ziyarete gittim Atlantis diye bir avm var, onun civari inanilmaz degismis. Bence yeni Umitkoy olma yolunda hizla ilerliyor. Cok begendim yeni siteleri falan.

hım aşağı yurtçu mu diyorlar oraya keçiören tarafında

hım aşağı yurtçu mu diyorlar oraya keçiören tarafında

canım atlantis avm batıkent'in göbeğinde, yani bahsedilen yer yine batıkent.

Batıkentte üç metro durağı var

1. si gimsa diye bir alışveriş merkezi var onun önü

2. si atlantis avm diye bir alışveriş merkezi var onun önü

3.su yine batıkent içinde bir yer

ümitköy, çayyolu vs diyen arkadaşlar ilk mesajı okumadan yazıyorlar, evet gayet güzel yerler ama konu sahibinin aradığı özelliklere uymuyor (işe yakınlık..)

Back
X