Mutfak Püf Noktaları ankastre elektrikli ocak kullananlar,yardım lütfen?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
44
Ankara
ankastre elektrikli ocak kullananlar var mı aranızda??

kendi evimizde doğal gazlı ocak kullanıyorduk ona alışmışım,2 buçuk aylık evliyim ve şimdi ankastre elektirkli kullanıyoruz..alışamadım gitti
1 den 6 ya kadar kademeleri var ama ben özellikle pilav gibi şeylerde zorlanıyorum...birden ısınıyor birden soğuyor ayar yapamıyorum(
biraz çözmeye başladım ama yine de bazı şeylerde olmuyor...mesela pilavı 2 de başlayıp 1e alıyorum sonra ....

siz nasıl kullanıyorsunuz?var mı bunun püf noktası??

diğer ocaklardan çok farklı değil bence..
ben yemeğin çeşidine göre seviye seçiyorum,makarna yada kızartmalar 5-6,pilav 2,diğer sulu yemekleride genellikle 3-4de pişiriyorum..
kolay gelsin

diğer ocaklardan çok farklı değil bence..
ben yemeğin çeşidine göre seviye seçiyorum,makarna yada kızartmalar 5-6,pilav 2,diğer sulu yemekleride genellikle 3-4de pişiriyorum..
kolay gelsin

sağol canım...ya alışkın olmayınca sapıtıyo insan önce:))

farklı yapıyomuşuz...ben sulu yemekleri 2 de yapıyorum bayada kaynatıyo...pilavı 1de yapıyorum..kızartmaları 4-5 falan...

alışmaya çalışıyorum işte...zamanla her yemek için çözücem dilini işte...geçen irmik helvası yapayım dedim,fiyasko oldu:))
tekrar deniycem onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…