Ankastre ocak yardimm

kkirazk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
72
7
0
İçel Mersin
Kizlar merhaba ceyiz icin bosch ankastre setlere bakiyorum bu zamana kadar hep inox ocakli olanlara bakmistim son zamanlarda duydugum olumsuzluklar beni cam ocaga dogru yoneltti temizlik kullanim vs sizce hangisi daha kullanisli hangisini tercih etmeliyim yorumlarinizi bekliyorum yorumlar kararimda cok onemli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım meraba.bende evlenirken baya bi kararsız kalmıştım.tezgah üstü al falan dediler.ama ben cam aldım ankastre temizlik açısından da çok kolay çok memnunum.

Kizlar merhaba ceyiz icin bosch ankastre setlere bakiyorum bu zamana kadar hep inox ocakli olanlara bakmistim son zamanlarda duydugum olumsuzluklar beni cam ocaga dogru yoneltti temizlik kullanim vs sizce hangisi daha kullanisli hangisini tercih etmeliyim yorumlarinizi bekliyorum yorumlar kararimda cok onemli

Kesinlikle cam ankastre setleri tercih et, annemin avinde inox kullanıyorduk set üstü şeklinde. Temizliği dert sahiden, en ufak şeyde üstü çizik çizik oluyor. Biraz bastırsan çiziliyor, bastırmasan leke çıkmıyor. Sarı sarı oluyor ocak yandıkça. Benim kendi evimde şu an siyah cam ankastre ocak-fırın var. Acayip memnunum. Ne dökülürse dökülürse dökülsün anında suyla çıkıyor. Al bir tane cam sil bez, siliver gitsin. Hee zor yani, tozu hemen belli ediyor. Ama yine ocak alacak olsam yine siyah cam alırım.

arkadaslar ben hic memnun degilim bosh cam ankestra aldm yuvarlark demirlerini koydugumuz bolumlerimin altlarinda izler kaliyor çay taşardim su uzerinde yArim saat kaldi ve izleri geciremiyorum kirec lekesi gibi aksamlari belli olmuyor ama sabah cok belli sirke denedim diger ilaclardan denedim olmuyor yuvarlak yanan gozleri bolumlerin gri bolumleri siyahlasti daha ewliligimizin 8 . ayi ve calistgim ewde fazla yemek yapmadigim halde

Back
X