Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler ankastre set tavsiyesi

elifbursa

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
218
6
643
selam kızlar.yeni evimiz için ankastre set bakıyorum ama kafam çok karıştı yardımınıza ihtiyacım var.cam ocaklı setlerden istiyorum ama bütün şikayet sitelerinde her markanın cam ocağı patladı,çatladı,bomba gibiydi diye şikayetler var.beni çok tedirgin etti.marka olarak ya simfer yada sılverline düşünüyordum ama sanırım silverline bu kampanyası daha çok hoşuma gitti.
SMFER FASHON SERES ANKASTRE SET
kızlar şimdi söyleyin bana böyle cam ocak kullanıp patlama çatlama yaşayan varmı.temizliği nasıl kolaymı.sizlerden yardım bekliyorum.cam ocaklara bayılıyorum ama böyle problem yaşıyacaksam inox ocak alıcam malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
az önce benze bir konuya attığım msjı kopyalayacağım canım sana da. aynı dertten muzdaribiz. bende 3 haftadır ankastre set bakıyorum. İstanbuldaysan büyükçekmecede spot satan bi yer var. ankastre 3lü set, mikrodalga, philips azur ütü, tost makinesi hatı meyva sıkacağı, çaycı, kettle bunların hepsini bana 2175 tl çıkardı aklında bulunsun. siebra diye bi marka var aynı davlumbaz modeli oval camlı 350 tlydı. bide termikel cam tabanlı 5li ocak 400 liraydı.

bu konuyu açman çok iyi olmuş, şuanda bende ankastre setlere bakıyordum. nişanlım silverline ocak konusunda çok iyi demişti, hatta direk silverline alacağız dedi. bende onun davlumbazlarında karar veremedim, cam şekildemi olması daha kullanışlı olur yoksa normalmi? aynı şey ocak içinde geçerli. kızlar birde ankastre fırınlar gazlımı oluyor yoksa elektrkli mi? özelliklerde gelende A sınıf enerji tüketimi demiş, bu durumda elektrkli oluyor. Yani bu ocakların gazlı olanı yokmudur acaba ://

kızlar taşınma telaşesinden yazamadım.ben ankastre setimi aldım.arçelik ankastre setlerde ' şık paket ' olanından aldım.1900 tl ye.aslında silverline çok istiyordum aldığım arçelikten çok daha fazla özelliğe sahip olan 1500 tl lik paketi vardı ama eşim illaki tutturdu bilindik bi marka olsun servis ağı daha fazla olur diye,arçeliği almak zorunda kaldım.memnunum setimden,davlumbazım çok iyi çekiyor,ocağında temizliği kolay,fırınım iyi ğişiriypr.tavsiye edebilirim.ama hala daha aklımda sılverlinedaki bi sürü özellik var.sadece markaya para vermiş olduk anlıcağınız.

kızlar taşınma telaşesinden yazamadım.ben ankastre setimi aldım.arçelik ankastre setlerde ' şık paket ' olanından aldım.1900 tl ye.aslında silverline çok istiyordum aldığım arçelikten çok daha fazla özelliğe sahip olan 1500 tl lik paketi vardı ama eşim illaki tutturdu bilindik bi marka olsun servis ağı daha fazla olur diye,arçeliği almak zorunda kaldım.memnunum setimden,davlumbazım çok iyi çekiyor,ocağında temizliği kolay,fırınım iyi ğişiriypr.tavsiye edebilirim.ama hala daha aklımda sılverlinedaki bi sürü özellik var.sadece markaya para vermiş olduk anlıcağınız.

bende silverline aldım beyaz setini kullanmadım daha eve geçince inş. yorumları eklertim :)

slm kızlar bende çok yorum okudum çok marka dolaştım ama bir türlü karar vemedim hangi markayı alacağıma.ankastre set düğşünüyorum beyazmı alsam siyahların temizliği zor oluyorumuş. dün bi mağzayı dolaştık ıcf ve mekappa satıyordu adam. 1.000,00-1.500,00 tl arası alınır fiyatlar iyi. açıkcası diğer ismi duyulmuşlar da çok pahalı. bu markaları kullanıp memnun kalan varmı. cvp bekliyorum.lütfen.

slm kızlar bende çok yorum okudum çok marka dolaştım ama bir türlü karar vemedim hangi markayı alacağıma.ankastre set düğşünüyorum beyazmı alsam siyahların temizliği zor oluyorumuş. dün bi mağzayı dolaştık ıcf ve mekappa satıyordu adam. 1.000,00-1.500,00 tl arası alınır fiyatlar iyi. açıkcası diğer ismi duyulmuşlar da çok pahalı. bu markaları kullanıp memnun kalan varmı. cvp bekliyorum.lütfen.

annem ıcf kullnıo hiç memnun deil cam oca patladı tut buz oldu fırınıda kurutuo iyi pişirmio

kesinlikle beyaz almanı tavsiye ederim 7 aydır ıcf kullanıyorum ankastre memnunum siyahın temizliği deli ediyor

merhaba bizde evimizi değiştiriyoruz. evlenirken ocaklı fırın almıştım ama yeni taşınacağımız evde ankastre yeri var. Buzdolabım bulaşık makinem beyaz fırını ocağı ve davlumbazı gri ya da siyah alırsam hoş olmaz gibi düşünüyorum. Beyaz ankastreleri de daha önce hiç görmemiştim internette araştırırken gördüm.Beyaz almam daha mı uygun olur sizce? Beyaz daha kullanışlı oluyormuş temizliği daha kolay oluyormuş sanırım.

Kızlar ben de yorumlardan beyaz silverline set almaya karar verdim ama akşam küger diye alman Türk yapımı davlumbazlar gördüm çok sessiz diyor. Kafam karıştı. Var mı bu markayı kullanıp memnun olan?

bizde küger lavbumbaz almaya karar verdik. çok sessiz çalısıyor araştırdıgımız kadar.kullandıgımızda izlenımlerımı sizlerle paylaşacagım arkadaslar

Yeni konuda actim ama bir kisi disinda cevap gelmedi. Karar veremiyorum tavsiyeleriniz cok önemli
Ankastre kullanip memnun olan arkadaslar marka ve modellerini begendiginiz yonlerini aktarabilirmisiniz
Zaman ayirip fikirlerini paylaşan arkadaşlara şimdiden tesekkurler

Arkadaşlar ZANUSSİ Beyaz Ankastre Set almak istiyorum. Olumlu veya olumsuz hiçbir yorum yok. Bilgi sahibi olan var mı? Yoksa SİLVERLİNE beyaz set mi alayım. Yaklaşık aynı fiyat.

beyaz cam ankastre set alanlar yorum yazabilir mii memnun musunuz foto görebilir miyiz acaba :(

Kızlar ben de yorumlardan beyaz silverline set almaya karar verdim ama akşam küger diye alman Türk yapımı davlumbazlar gördüm çok sessiz diyor. Kafam karıştı. Var mı bu markayı kullanıp memnun olan?

bizde küger lavbumbaz almaya karar verdik. çok sessiz çalısıyor araştırdıgımız kadar.kullandıgımızda izlenımlerımı sizlerle paylaşacagım arkadaslar

kızlar naptınız kugerr davlumbazları aldınızmı memnunmusunuz? benım butun dusuncelerımı alt ust ettı bu kuger. bende almayı dusunuyorumda. ACIIIIL CEVAAAAP

Back
X