- Konu Sahibi berra_eymen
-
saol cnm içimi rahatlattın peki tozu çok belli ediyormu kullananlar öle diyor senin fikrin ne bu konuda
pencereye çok yakın değil benim ocağım. ayrıca tozlanacak kadar boş kalmıyor. tatile gidip 2 hafta kullanmazsam tozlanır ama devamlı yemek pişiyor siliniyor niye tozlansın.
Inoxların çizildiğini duydum cam ocaklarda aynı şekilde çizilme yapıyormu
mutfak sonuçta sürekli temizlenen biyer ne kdr tozlanabilirki öle bi korkutuyorlarki :):)):
yapıyor cnm çook narin daha akşam kahrettim onlarla kendimi. Aldığımdan beri her akşam süngerle silip kurulamama rağmen yine çizik yine lekeler var ocakta, cam ocak çok hoş ama temizliği gerçekten zor.
yenı alacaksan tutup eskı tıp fırın,uzerıne ocak,ustunede davlumbaz almazsın herhalde..
ıyıce araştır parmak ızı bırakmayan ve cızılmeyenını al..yoksa benım gıbı bez elınde dolanırsın..
siyah cam ocaktadamı aynı sorun var
ama aynı sorun oluyormuş ne kdr parmak izi bırakmayanınıda alsak çizilmeyenınıde alsak sorun oluyormuşş[/senin ocağın inox mu cnm
zaten yorumum siyah cam ocak içindi ama yine de hoş duruyor ama devamlı temizlik ve ne kadar dikkat etsen de arada çiziliyor. Bu arada toz gösteriyor mu demişsin de zaten her akşam sileceğin için toz problemin olmaz merak etme
Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım
Arkadaşlar evliğe hazırlanıyorum haziranda nikahım var ve beyaz eşyada kafam biraz karışık ankastre ürünler çok şık duruyor ama kullananlar memnun değil ankastre set ocak cam almalımıyım
Bosh un siyah ankastre cam ocağından kullanıyorum.İyi temizlenememe sorunu var.Ancak köpüklü süngerle narince temizleyebiliyorsun o da bazı durumlarda yetmiyor.Mesela süt taştı bir kere,altını kapasam da ocağın ısısı kaybolana kadar süt ocağın üstünde yandı,feci koktu,temizledim ki naptıysam tam çıkaramadım başka birşey pişirirken birkaç defa daha yanık süt kokusu geldi.Bununla birlikte ankastre ocaklar geç ısıtıyor ama birden ısıtıyor.mesela altını 9la açıyorum ki hemen ısınsın ama 5 dak 9 da kalırsa bu sefer aniden ısıtıyor yağı vs yakıyor ama 6-7 den aSçam bu sefer dakikalar sürüyor bir yağın kızması.Isıyı ayarlamak problem,mesela elinden birkaç damla su damlasa kızgın ocağa,çıkardığı o su çıtırtısı bir an içerden duyuluyor.
Bunlar benim ocağımla ilgili mi diye düşündüm ama aynı şeylerden ablam da şikayetçi ki biri kendi evi olmak üzere üç ayrı evde ankastre kullanmış biri.
Bosh un siyah ankastre cam ocağından kullanıyorum.İyi temizlenememe sorunu var.Ancak köpüklü süngerle narince temizleyebiliyorsun o da bazı durumlarda yetmiyor.Mesela süt taştı bir kere,altını kapasam da ocağın ısısı kaybolana kadar süt ocağın üstünde yandı,feci koktu,temizledim ki naptıysam tam çıkaramadım başka birşey pişirirken birkaç defa daha yanık süt kokusu geldi.Bununla birlikte ankastre ocaklar geç ısıtıyor ama birden ısıtıyor.mesela altını 9la açıyorum ki hemen ısınsın ama 5 dak 9 da kalırsa bu sefer aniden ısıtıyor yağı vs yakıyor ama 6-7 den aSçam bu sefer dakikalar sürüyor bir yağın kızması.Isıyı ayarlamak problem,mesela elinden birkaç damla su damlasa kızgın ocağa,çıkardığı o su çıtırtısı bir an içerden duyuluyor.
Bunlar benim ocağımla ilgili mi diye düşündüm ama aynı şeylerden ablam da şikayetçi ki biri kendi evi olmak üzere üç ayrı evde ankastre kullanmış biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?