Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler ankastre siyah cam ocak temizligi acill yardimm

savarana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
80
1
98
Diyarbakır
Kizlar ocagin ustu cok fena halde yagmhr lekeleri gibi yag lekeleri ne yaptiysam cikmadi camasir suyu cif yag cozucu karbonat sirrke ikilisi en son baktim olacak yok tuz ruhu bille kullandim ama yok lekelr banamisin demiyr

Kizlar ocagin ustu cok fena halde yagmhr lekeleri gibi yag lekeleri ne yaptiysam cikmadi camasir suyu cif yag cozucu karbonat sirrke ikilisi en son baktim olacak yok tuz ruhu bille kullandim ama yok lekelr banamisin demiyr

Bizim Sıemens Ankastre set kendi özel temizleyicisi var onu dene onunlada olmazsa domestos arkasından cam sille çok güzel parlıyor

Hiç öyle şeyler kullanmıyoruz biz. Islak bezle bile çok güzel siliniyor... Lekeler çıkıyor. Öyle bir sürü deterjan kullanmıyorum. Camı güzelce siliyorum. Kuru bezle geçiyorum üzerinden tertemiz parlak... Sadece her siyah mobilya gibi biraz toz gösteriyor uzun süre kalınca. Ama zaten sürekli yemek bilmem ne yapıldığı için devamlı kullanıldığından o tozların oluşacak pek vakti kalmıyor.

Amway diye bi marka var ev hanımları satar ben ondan aldım yağ söz konusu olduğunda anında yok ediyor .Özelliklede aspiratörün filtresini adeta yepyeni yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…