Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

Ben ilk denememi ocak ayında Tolga Ecemiş ile yaptım. Sonuç negatif oldu ama hem Tolga Bey'den hem de ekibinden çok memnun kaldık. İkinci denemeyi de Tolga Bey ile nisanda yapacağız inşallah..

benimkide nisanda olacak galiba, bakalım ne olacak.:52:buradan yazışırız

Herkese merhaba öncelikle, ben de 31 yaşındayım ve yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum ama gebe kalamıyorum.
İlk denememizi bu ay Ankalife'da Gurur Polat ile Yaptık ama sonuç negatif oldu. Negatif sonucunu da çok yeni aldım, henüz toparlamaya çalışıyorum kendimi. 2. deneme için kafam oldukça karışık.

Biz de sorun yumurta rezerv azlığı...İlk denememizde sadece 2 yumurtam gelişmişti...

Kızlar bende araştırmadayım üsküdar eurofertili öneriyorlar dr.huri hanım falan iyi diyorlar ama ben kararsıszm bna yardım edersnz buknuyla ilgli anadolu yakasnda basarili tp bebek merkezleri bska varmı esimde sperm azlıgi var alah nasip kismet edrse haziranda gtcem kafam coook karisik ama eurofertille ilgli gruslernizi yada beni ynlendirirseniz mutlu olurum... :(

Kızlar bende araştırmadayım üsküdar eurofertili öneriyorlar dr.huri hanım falan iyi diyorlar ama ben kararsıszm bna yardım edersnz buknuyla ilgli anadolu yakasnda basarili tp bebek merkezleri bska varmı esimde sperm azlıgi var alah nasip kismet edrse haziranda gtcem kafam coook karisik ama eurofertille ilgli gruslernizi yada beni ynlendirirseniz mutlu olurum... :(

eurofertil hakkında pek iyi şeyler duymadım canım eşimin arkadaşı gitmiş oraya ve paraya çok önem veren bir yer olduğunu söylemiş

eurofertil hakkında pek iyi şeyler duymadım canım eşimin arkadaşı gitmiş oraya ve paraya çok önem veren bir yer olduğunu söylemiş

Olemi benim arkadasm gtti 10mlyr ttmus bende gorusmeye gttm 6 mlyar ilaclar haric falan dedi %50 sansnz war ddi uf kafam ck karisik cnim ya bu gdn arkadasmda gebe suan ynede alah razı olsun cwpladgn icn

başka yardim etcek bilgsi olan warmi arkadaslar yardımnzı bekliyorum...

Olemi benim arkadasm gtti 10mlyr ttmus bende gorusmeye gttm 6 mlyar ilaclar haric falan dedi %50 sansnz war ddi uf kafam ck karisik cnim ya bu gdn arkadasmda gebe suan ynede alah razı olsun cwpladgn icn

başka yardim etcek bilgsi olan warmi arkadaslar yardımnzı bekliyorum...

bildiğim en pahalı ve en çok hamişi olan merkez bile bu kadar pahalı değil.bide tutma ihtimalinizi arttırmak için genetik,kanda pıhtılaşma ve immünoloji testlerinizi yaptırırsanız daha iyi olur.gerisi Allaha kalmış tabiki.inşallah tutar.

bildiğim en pahalı ve en çok hamişi olan merkez bile bu kadar pahalı değil.bide tutma ihtimalinizi arttırmak için genetik,kanda pıhtılaşma ve immünoloji testlerinizi yaptırırsanız daha iyi olur.gerisi Allaha kalmış tabiki.inşallah tutar.

Benim testlerim tam yaptrdm bende troid vardi sukur dusurduk dwamli kan weryrum bkyrlar bi kromzm testi yaptrmadm bide servikal testi atasehr memorial warms orayla ilgli blgn warmi cnim

Benim testlerim tam yaptrdm bende troid vardi sukur dusurduk dwamli kan weryrum bkyrlar bi kromzm testi yaptrmadm bide servikal testi atasehr memorial warms orayla ilgli blgn warmi cnim

bilmiyorum canım.

kızlar ilhami Atılgan derim ben.kurum ismi yazmayayım.internetten araştırın.yeni merkez açmış kendine.
ilk deneme POZİTİFFF :)))

1. Deneme guven hastanesi negatif sorun sebepsiz
1. Deneme konya novafertil

Sonucu 22 sinde ogrenicem ama sonuc ne olursa olsun hepsinden Allah razi olsn.. Rabbim hayirlisini versin insallah..

Istanbul tup bebek merkezi seebepsizdi cok sukur tek seferde tuttu dun aldim sonucumu gercekten calisanlari doktorlari muhtesem bi yer 5.gun emruyosuydu donmuslarla denedik ohs oldum bir ay sonra donmuslarla yaoildi

1. deneme erdem hastanesi 2011 de neatf
dondurlmuşlar negatif
aşılama pozitif

şimdi ikinci çocuk için gene erdem hastanesi büyük ihtimal de 8eylül de yumoşlar topalanacak

sorun ise pko:(

arkadaşlar merhaba ben bu sayfanın ilk kullanıcılarındanım..benimle aynı dönemde olalar hala var mı bilmiyorum ama çok keyifli idik burada iken .

ben istanbulda umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum , haydarpaşa hastanesinden raporumu aldım ve ilk denenem sonuç verdi. resimde gördüğünüz bıdık benim kızım .
şimdi 3 yaşında.
allahım bu yolda adım atan emek veren dualar eden herkesin yüzünü güldürsün .
anne olmak çok farklı bir duygu imiş .
soru sormak isteyenlere elimden geldiğince yardım ederim .

kolay gelsin bol şanslar hepinize.

Back
X