Doğuma Hazırlık anket - oğluma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oğlumuza hangi ismi koysak kararsız kaldık

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .
kerem dedim canım hayırlısı olsun. İçinize hangisi siniyorsa o olsun:KK68:

Bende Kerem dedim. Komşumun bebeğinin ismi. Yoksa bende koycaktım. Bana da bir isim önerin ya bulamıyorum:KK34:
İsim bulmak çok zor cnm. Allah kolaylik versin.Bizim aklımızdakiler bunlar. Bunlar dışında ozan onur barış görkem hoşuma gidiyor. Biz Kerem ali koyucaz gibi bakalim.

İsim bulmak çok zor cnm. Allah kolaylik versin.Bizim aklımızdakiler bunlar. Bunlar dışında ozan onur barış görkem hoşuma gidiyor. Biz Kerem ali koyucaz gibi bakalim.
Aynen cnm ya. Kaç aydır isim bulamadık. Erkeğe daha zor. Kız ismi sanki daha fazla. Hem anlamlı hemde güzel bir isim olsun diyoruz ama yok bulamıyoz. Eşim de Burak olsun diyo. Kararsızımo_O

Aynen cnm ya. Kaç aydır isim bulamadık. Erkeğe daha zor. Kız ismi sanki daha fazla. Hem anlamlı hemde güzel bir isim olsun diyoruz ama yok bulamıyoz. Eşim de Burak olsun diyo. Kararsızımo_O
Evet kesinlikle kız daha çok. Kibar güzel isim dolu. Ben de evde kereeem diye sesleniyorum nası oluyo diye. Ya bi ömür bu ismi tasiyacaklar o yüzden karar vermek zor

Evet kesinlikle kız daha çok. Kibar güzel isim dolu. Ben de evde kereeem diye sesleniyorum nası oluyo diye. Ya bi ömür bu ismi tasiyacaklar o yüzden karar vermek zor
Gerçekten zor hayırlısı bakalım sizin ki belli olmuş gibi. Sıra biz de bakalım biraz daha düşünelim:KK69:

Ben de Kerem e oy verdim.Ben de 37. Haftada yim.Hala isim bulamadım oğluma. Kerem var bizim sülalede yoksa ben de düşünürdüm bebegime

Back
X