Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 3 yaş kreş konusu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Siz olsanız gönderir misiniz ?

• Gönderirim

OY: 17 63,0%
  • Göndermem

OY: 10 37,0%

• Ankete Katılan
    27
Hiç ağırkanlı değilimdir bi yere gideceksem herşeyi akşamdan hazırlarım ve çok erkenden kalkarım, okul 8 de başlıyor kahvaltısı var, 12.3 da bitiyor öğlen grubu 1 de geliyor
Kahvaltısı olan okul için o kadar erken kaldırmaya gerek yok. 7.45te evden çıksanız yeter. Giydirmek de 10 dakika sürer. 7.30da kalkar giyinir dişini fırçalar çıkarsınız okulda zaten kahvaltı yapacaklar.

9.30 dan önce uyanmayan çocuk için eziyet olabilir siz 10-11arasında götürseniz zaten oyun saatine denk gelir 1 de de bitiyor. Sabah uyandırmak için zorlamayın derim.
Bu şekilde yapılması yanlış. İyi bir okul ve öğretmen bunu kabul etmez zaten. Biz etmiyorduk mesela. Orası bakımrvi değil ki herkes kafasına göre gelsin.

Ben çocuğumu göndermiycem demedim ki, zaten aylardır kreş diye uğraşıyorum, sadece tecrübesi olan annelerden ilk kez kreşe başlayacak ve küçük yaş grubu olduğu için sabahçı olması onda sorun olur mu dedim, gerekirse imkanı zorlar özel kreşe öğleci olarak gönderirim herşey onın için, ben evde yetemiyorum ona benimle sıkılıyor artık
Oğlumu 3 yaş 1 aylıkken yarım gün gönderdim. 8.30 da evdem çıktık. Şimdi 4 yaş 1 aylıkken tam güne çevirdim. Eylülde tam gün başlayacak.

Back
X