Doğuma Hazırlık Anketime oy verin: ))Ve yorumlarsan sevinirim.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Birinci kizimin ismi nehir..Ikinci kizima hangisi?

• Beril

OY: 17 35,4%
  • Selen

OY: 14 29,2%
  • Nilsu

OY: 7 14,6%
  • Ela

OY: 14 29,2%

• Ankete Katılan
    48

friendly-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
40
14
3
Merhabalar..Birinci kizimin ismi Nehir.Suan ikinci kizima isim ariyorum .kararsizligim var .Birkac isim suan kulaģima hos geliyor. Sizce en cok hangisi guzel?Ya da hic biri deyip farkli bir secenek mi?

Selen!
Diğer başlığınızda da bu ismi önermiştim zaten. :)

En az beğendiğim ise Ela. Bir ismin anlamlı olmasını da seviyorum ben çünkü.

Ben de selen i beğendim. Nehir ile beril evde karışıklık yaratabilir diye düşündüm. Söylenişleri çok benziyor

Tesekkurler yorumlayan ve oy kullanan arkadaslar.Yalniz Oy Ela da cok o daha cok mu beğenilmis ne: )

Selen ve Ela basa bas gidiyor..SELEN ismine esim cok ince diyor o cok begenmiyor sizler ne dusunuyorsunuz?

Bakslim bu oylama da en cok begenilen hangisi olacak ..Belki acik ara bi farkla ancak bana yardimci olacak diye umuyorum bu oy ve yorumlarinCunku suan benim kafamin ici gibi sonuc Bu arada beril zumrut ,arinmis amlamlarini iceriyormus.Selen de haber mujde.Digerlerini biliyoruz zaten

Merhaba,benimde kızımın adı nehir ve ikinci kızım geliyor Beril ismini çok istediğim halde eşimin abisinin eski nişanlısının adıymış kız bunu aldatmış aradan 20 yıl geçmiş ailesi tutturdu biz o ismi sevmedik diye çok üzüldüm tabi...bende Derin koyacağım..Nehir ve Derin

Isimle ilgili kotu hatiralar olunca etkilliyor insani malesef.Saglik olsun Derin i srnde sevdiysen sorun yok..Adiyla yasasin prensesi

hepsi güzel isimler. ben kardeşlerde uyumlu isimleri severim o yüzden Beril diyorum.

T Tili bence Derin de çok güzel. Nehir'le de gayet uyumlu. Bence hiç üzülme.

İsim düşünürken tek şartım çocuğumuza koyacağımız isim ne bana ne de eşime kimseyi hatırlatmasın. Her adını duyduğumda başka birini hatırlamak istemiyorum. Özel olsun istiyorum :) yolun çok başındayız. Daha cinsiyeti bile belli değil.

Beril ismine oldum olasi isinamamisimdir.. Selen, Ipek, Melis isimleri cok eskiden beri sevdigim isimlerdir.. Ela guzel ama anlamsiz geliyor.. Nilsu degil de Nil olsaydi Nil derdim.. Oyumu Selen'e verdim..

Tesekkurler kizlar oy ve yorumlar icin.
Arada bana geliyorlar yasimdilerde de bu oylamalardaki isimler disinda baska isimlerede mi bakmaliyim felan diyorum Sizce?kimse bunlarin didinda isim bak dememis gerci ama bana geliyler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…