Ankett (hamile arkadaşlar)

Hamile kalan arkadaşlar ilişki sıklığınız nasıldı?

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Evet kızlar bu anket sonucunu merak ediyorum , bizim eşimin işi dolayısıyla şehir dışına çıkıyor sürekli pek birliktelik sağlayamıyoruz , bu ay doktorum 14.gün ile 22.gün gün aşırı çalışın dedi ama maalesef biz 17.gün ile 19.günü değerlendirebilir dik , sizde hamile kaldığınız ay ilişki sıklığı nasıldı ?

serephone kullandım ama yumurta takibine çağırmadı da doktor ,acaba yumurtam ne kadar gelişti ,çatladı mı hiç bilmiyorum,ya da ne zaman çatladı off

Canım diğer konuda sana cvp verdim ama burda da yazmak istedim. Ben 4.5 yıllık evliyim ve hala çocuk düşünmüyor ve korunuyorduk adet bittikten sonra ki gün ya da ertesi gün tek korunmasız ilişkimiz oldu ve 5 gün sonra yumurtladim ben ve hep korunmaya devam ettik ama ben o ilişkiyle hamile kaldım. Neden hamile kaldım çünkü o bebeğin vakti gelmiş. O yüzden bence ne ilişki sıklığı ne de ilişki günü önemli vakti gelince ya da Allâh isteyince oluyor o yüzden ilişkilerini göreve dönüştürme aşkını yasa

Anladım canım herşey bahane yeterki Rabbim istesin çok şanslısın bence tek ilişkide süpermiş , kucağına almak nasip olsun inşallah , yalnız yumurta 24 saat canlı kalıyormuş doktor öyle söyledi senin denk gelmiş Yumoş zamanına bence.

Den
Anladım canım herşey bahane yeterki Rabbim istesin çok şanslısın bence tek ilişkide süpermiş , kucağına almak nasip olsun inşallah , yalnız yumurta 24 saaanlı kalıyormuş doktor öyle söyledi senin denk gelmiş Yumoş zamanına bence.
DenlK gel.e degil çatladığını hissediyorim ben catlata?ignesini oldum ertesi gun iliski oldu kocam aman bisey olur diye bi daha dokunmadi bilincliydik yani yumurtayi bilioduk ama yine de buyuk sans tek iliskiyle olmasi

serephone kullandım ama yumurta takibine çağırmadı da doktor ,acaba yumurtam ne kadar gelişti ,çatladı mı hiç bilmiyorum,ya da ne zaman çatladı off

elma sekeri nasılsın...
bayağıdır sana yazmak istedim ama elim gitmedi bir türlü..
cnm gittiğin doktoru biliyrm tmm çok iyi bir doktor ama herkese iyi gelecek diye bir kaide yok.
yazdıklarını genelde okuyorum.
prolaktın yüksekliğine ilaç vermemesi ,yumurta takibi yapmaması normal değil.hem de ilaç kullanırken. belki yeterınce büyümedi yada çatlamadı. ne olacak. onlar için önemli değil tabi.zaman kaybeden bizleriz.
benim de prolaktınım 35 di ve ben dostınex kullanırken hamile kaldım. doktor korunmanıza gerek yok demişti. ve ben yumurtladığımı hissettim çünkü bende akıntı falan olmuyordu. prolaktın yumurtlamaya engel çünkü.
bu arada eşinin sonuçları nasıldı. benim eşimin de pek parlak değildi doktor ona da ilaç yazmıştı. bizim hiç umudumuz yokken oldu.

her şey vesile tabi ama yine de doktor ilgisi çok önemli.....eğer gidersen smnyra art de funda hanım ve şaban bey iyi.
funda hanım daha ciddi. direk sonuca yönelik.
şaban bey çok ilgili ve nazik.

birde mete beyi çok övüyolar kordon kadın doğumdaymış galiba. ben ona da gideceğim sana yazarım yine.

umarım sana ve diğer herkese rabbim nasip eder.....

elma sekeri nasılsın...
bayağıdır sana yazmak istedim ama elim gitmedi bir türlü..
cnm gittiğin doktoru biliyrm tmm çok iyi bir doktor ama herkese iyi gelecek diye bir kaide yok.
yazdıklarını genelde okuyorum.
prolaktın yüksekliğine ilaç vermemesi ,yumurta takibi yapmaması normal değil.hem de ilaç kullanırken. belki yeterınce büyümedi yada çatlamadı. ne olacak. onlar için önemli değil tabi.zaman kaybeden bizleriz.
benim de prolaktınım 35 di ve ben dostınex kullanırken hamile kaldım. doktor korunmanıza gerek yok demişti. ve ben yumurtladığımı hissettim çünkü bende akıntı falan olmuyordu. prolaktın yumurtlamaya engel çünkü.
bu arada eşinin sonuçları nasıldı. benim eşimin de pek parlak değildi doktor ona da ilaç yazmıştı. bizim hiç umudumuz yokken oldu.

her şey vesile tabi ama yine de doktor ilgisi çok önemli.....eğer gidersen smnyra art de funda hanım ve şaban bey iyi.
funda hanım daha ciddi. direk sonuca yönelik.
şaban bey çok ilgili ve nazik.

birde mete beyi çok övüyolar kordon kadın doğumdaymış galiba. ben ona da gideceğim sana yazarım yine.

umarım sana ve diğer herkese rabbim nasip eder.....
Canım öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim, bütün testler yapıldı prolaktin 35 çok yüksek değil dedi ilaç vermedi progesteronum 5 çıktı 3 ay dozu arttırarak serophene verdi ve ne iğne ne takip yok kendisi çok yoğun başka şehirlerden akın ediyorlar çok doğru söylüyorsun hadi takibi geçtim 35 prolaktin için önemseymiycek değer sınır dedi inan ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım aynı hastanede şükran hnm geçen yıl gitmiştim pco olduğumu söylemedi bu doktor Gökalp bey söyledi onu da , zaten şöyle bir durumum var eşim sürekli şehir dışı yapıyor işi dolayısıyla bu ay da 14.hün ile 22.gün gün aşırı dedi ama biz 17,19 günlerini değerlendirebil dik eşimin ilk sonucu olarak 18 milyonu ekim ayında bu 10 milyona düşmüş ama morfolojik % 8 di iyimiş galiba. Çok zor bir durum gerçekten seni tebrik ederim sağlıkla bi avaz da doğurursun inşallah canım
Şimdi kaldı 2 ayım bu ay sadece 2 gün değerlendirdiğimiz için ocak ayında aynı 1 doz almayı düşünüyorum ama ilişki sıklığına özellikle dikkat edicemhamile kalmazsam 3.ayımda 2 doz atıcam yine olmazsa Hsg çekilmeyi düşünüyorum canım

Canım öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim, bütün testler yapıldı prolaktin 35 çok yüksek değil dedi ilaç vermedi progesteronum 5 çıktı 3 ay dozu arttırarak serophene verdi ve ne iğne ne takip yok kendisi çok yoğun başka şehirlerden akın ediyorlar çok doğru söylüyorsun hadi takibi geçtim 35 prolaktin için önemseymiycek değer sınır dedi inan ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım aynı hastanede şükran hnm geçen yıl gitmiştim pco olduğumu söylemedi bu doktor Gökalp bey söyledi onu da , zaten şöyle bir durumum var eşim sürekli şehir dışı yapıyor işi dolayısıyla bu ay da 14.hün ile 22.gün gün aşırı dedi ama biz 17,19 günlerini değerlendirebil dik eşimin ilk sonucu olarak 18 milyonu ekim ayında bu 10 milyona düşmüş ama morfolojik % 8 di iyimiş galiba. Çok zor bir durum gerçekten seni tebrik ederim sağlıkla bi avaz da doğurursun inşallah canım
Şimdi kaldı 2 ayım bu ay sadece 2 gün değerlendirdiğimiz için ocak ayında aynı 1 doz almayı düşünüyorum ama ilişki sıklığına özellikle dikkat edicemhamile kalmazsam 3.ayımda 2 doz atıcam yine olmazsa Hsg çekilmeyi düşünüyorum canım

cnm sen yine de çok stres yapma.
doktor çok yoğun. ondan da başından savıyor olabilir.
prolaktında sınır 28 diye biliyorum.
bende de pko vardı. hsg çekilecekken geldi mucizemiz.
eşin içinde proxeed plus diye bir ilaçla evicap var. bunları kullansın çok faydasını görecek.düşün benim eşimin morfolojisi %2 idi.
umutsuzluğa kapılma sakın. zamanı geldiğinde elbet olacak rabbimin izniyle.

cnm sen yine de çok stres yapma.
doktor çok yoğun. ondan da başından savıyor olabilir.
prolaktında sınır 28 diye biliyorum.
bende de pko vardı. hsg çekilecekken geldi mucizemiz.
eşin içinde proxeed plus diye bir ilaçla evicap var. bunları kullansın çok faydasını görecek.düşün benim eşimin morfolojisi %2 idi.
umutsuzluğa kapılma sakın. zamanı geldiğinde elbet olacak rabbimin izniyle.
Duaya çok ihtiyacım var hamilelerin duası kabul olurmuş dua et olur mu bana, 3 aydır kendimi kilo vermeye adadım bebek aklıma bile gelmedi ama su ilacı içtim yine eskiye döndüm 1 haftadır , 3 ayda 11 kilo vermişim bu arada bebeğim olur hamile kalırım diye :) Gökalp bey kilo ver ilaca bile gerek kalmıcak dedi, doğru söylüyorsun başından savuyor çok yoğun çünkü, inş benimde hsgye gerek kalmadan hamile kalırım

Duaya çok ihtiyacım var hamilelerin duası kabul olurmuş dua et olur mu bana, 3 aydır kendimi kilo vermeye adadım bebek aklıma bile gelmedi ama su ilacı içtim yine eskiye döndüm 1 haftadır , 3 ayda 11 kilo vermişim bu arada bebeğim olur hamile kalırım diye :) Gökalp bey kilo ver ilaca bile gerek kalmıcak dedi, doğru söylüyorsun başından savuyor çok yoğun çünkü, inş benimde hsgye gerek kalmadan hamile kalırım

her zaman ederim cnm benim.
sen kilo vermeye devam et,çok güzel zayıflamışsın. doktor tabi ki doğru söylüyor. kilo vermek pko lularda çok önemli.
inş gerek kalmaz cnm.

teşekkür ederim tatlım
peki sen ne zamandır istiyordun bebiş ve ne tedavilerden geçtin ,hamile kaldığın ay özel bişey yaptın mı ilişki sıklığı nasıldı?

Biz hiç planlı gitmedik haftada iki uç olduğu oldu biz akışına bıraktık sanırım benim yumurtlama döneminden bir gün önce iliski olmustu ondan tuttu takvime baktığımda öyle gorunuyor. Tabi takvime hamile olduğumu öğrenince baktım :)

Back
X