serephone kullandım ama yumurta takibine çağırmadı da doktor ,acaba yumurtam ne kadar gelişti ,çatladı mı hiç bilmiyorum,ya da ne zaman çatladı off
elma sekeri nasılsın...
bayağıdır sana yazmak istedim ama elim gitmedi bir türlü..
cnm gittiğin doktoru biliyrm tmm çok iyi bir doktor ama herkese iyi gelecek diye bir kaide yok.
yazdıklarını genelde okuyorum.
prolaktın yüksekliğine ilaç vermemesi ,yumurta takibi yapmaması normal değil.hem de ilaç kullanırken. belki yeterınce büyümedi yada çatlamadı. ne olacak. onlar için önemli değil tabi.zaman kaybeden bizleriz.
benim de prolaktınım 35 di ve ben dostınex kullanırken hamile kaldım. doktor korunmanıza gerek yok demişti. ve ben yumurtladığımı hissettim çünkü bende akıntı falan olmuyordu. prolaktın yumurtlamaya engel çünkü.
bu arada eşinin sonuçları nasıldı. benim eşimin de pek parlak değildi doktor ona da ilaç yazmıştı. bizim hiç umudumuz yokken oldu.
her şey vesile tabi ama yine de doktor ilgisi çok önemli.....eğer gidersen smnyra art de funda hanım ve şaban bey iyi.
funda hanım daha ciddi. direk sonuca yönelik.
şaban bey çok ilgili ve nazik.
birde mete beyi çok övüyolar kordon kadın doğumdaymış galiba. ben ona da gideceğim sana yazarım yine.
umarım sana ve diğer herkese rabbim nasip eder.....