- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
amin tatlımmrica ederim canım .O "ol" diyecek gerisi boş Allh gonlundekini tez zamanda versin inşallah sevgiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin tatlımmrica ederim canım .O "ol" diyecek gerisi boş Allh gonlundekini tez zamanda versin inşallah sevgiler
İlk ruyam 2bucuk ay önceydi ikiz bebeklere hamile olduğumu söylüyordu doktor ve ben korunuyordum o zamanlarda daha sonra bir haftadan fazla oluyor beyaz peynir gordum kilolarca çok guzel gorunuyordu ertesi günde goguslerimin büyüdüğünü kocaman olduğunu gordum. İkiz kız bebeklerim olacak diye hissediyorum.çok tuhaf ama öyle birşey var içimdeaynı anlattığın gibi ovulasyondan sonra karnımda kasığımda batmalar vardı 2 gün önce tamamen kayboldu şimdi sırtım ağrıyor ama vucut oyun oynuyor biliyorum düşünme gücü yapıyor sanki ,nasıl rüya gördün?
aminn kesinlikle herşeyin hayırlısını ver sağlıklısını ver diyorum canım ,Allah gönlüne göre versin,bi avazda doğurursun inşallah cinsiyeti belli olunca yaz olur mu:)tıpa tip ayniydim ve biliyomusun yine adetim başladı kahverengi yinede bi umut test yaptim hamileydim. ve o yerleşme kanamasi hiçte zannedildiği gibi mutlu etmedi beni her lekeyi gordugumde acaba yerlesme degilmi? acaba dusuyomu telesina girdim bu yüzden herşeyin hayırlısı arkadasim
yazarım tabi aminnnn canım inşallah arkadan sen doğur hemde ikizzzzaminn kesinlikle herşeyin hayırlısını ver sağlıklısını ver diyorum canım ,Allah gönlüne göre versin,bi avazda doğurursun inşallah cinsiyeti belli olunca yaz olur mu:)
eses konuna az mı yazmadım senin,herşeyin hayırlısı bakalım bizimki ler pek nazlı çıktı neyse gelcekleri zamanı biliyordur bizim yaramazlar:)Her şekilde olmuyor
Rabbim nasip etsin inşallah![]()
oyyyy deme be :) inşallah canımyazarım tabi aminnnn canım inşallah arkadan sen doğur hemde ikizzzz![]()
ayyy ne güzel ya ikiz mi olcak acaba birde ikiz kız deli olurum yaaaİlk ruyam 2bucuk ay önceydi ikiz bebeklere hamile olduğumu söylüyordu doktor ve ben korunuyordum o zamanlarda daha sonra bir haftadan fazla oluyor beyaz peynir gordum kilolarca çok guzel gorunuyordu ertesi günde goguslerimin büyüdüğünü kocaman olduğunu gordum. İkiz kız bebeklerim olacak diye hissediyorum.çok tuhaf ama öyle birşey var içimde
Rabbim inşallah nasip etsin isteyen herkese benim rüyalarım olana kadar hiç dusunmuyordum böyle şeyleri onca rüyadan sonra şimdi hevesleniyorum hem ikiz olsun diyorum hem nasıl taşıycam onlari diyorumayyy ne güzel ya ikiz mi olcak acaba birde ikiz kız deli olurum yaaa![]()
İnşallah kuzum inşallah inşallaheses konuna az mı yazmadım senin,herşeyin hayırlısı bakalım bizimki ler pek nazlı çıktı neyse gelcekleri zamanı biliyordur bizim yaramazlar:)
inşallah canım nasıl istiyorsan öyle olurRabbim inşallah nasip etsin isteyen herkese benim rüyalarım olana kadar hiç dusunmuyordum böyle şeyleri onca rüyadan sonra şimdi hevesleniyorum hem ikiz olsun diyorum hem nasıl taşıycam onlari diyorum![]()
Ne mutlu canımYumurtalama testinin pozitif çıktığı gün ve bingo :) tek seferde.