Ankett (hamile arkadaşlar)

Hamile kalan arkadaşlar ilişki sıklığınız nasıldı?

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .
tıpa tip ayniydim ve biliyomusun yine adetim başladı kahverengi yinede bi umut test yaptim hamileydim. ve o yerleşme kanamasi hiçte zannedildiği gibi mutlu etmedi beni her lekeyi gordugumde acaba yerlesme degilmi? acaba dusuyomu telesina girdim bu yüzden herşeyin hayırlısı arkadasim

aynı anlattığın gibi ovulasyondan sonra karnımda kasığımda batmalar vardı 2 gün önce tamamen kayboldu şimdi sırtım ağrıyor ama vucut oyun oynuyor biliyorum düşünme gücü yapıyor sanki ,nasıl rüya gördün?
İlk ruyam 2bucuk ay önceydi ikiz bebeklere hamile olduğumu söylüyordu doktor ve ben korunuyordum o zamanlarda daha sonra bir haftadan fazla oluyor beyaz peynir gordum kilolarca çok guzel gorunuyordu ertesi günde goguslerimin büyüdüğünü kocaman olduğunu gordum. İkiz kız bebeklerim olacak diye hissediyorum.çok tuhaf ama öyle birşey var içimde

tıpa tip ayniydim ve biliyomusun yine adetim başladı kahverengi yinede bi umut test yaptim hamileydim. ve o yerleşme kanamasi hiçte zannedildiği gibi mutlu etmedi beni her lekeyi gordugumde acaba yerlesme degilmi? acaba dusuyomu telesina girdim bu yüzden herşeyin hayırlısı arkadasim
aminn kesinlikle herşeyin hayırlısını ver sağlıklısını ver diyorum canım ,Allah gönlüne göre versin,bi avazda doğurursun inşallah cinsiyeti belli olunca yaz olur mu:)

İlk ruyam 2bucuk ay önceydi ikiz bebeklere hamile olduğumu söylüyordu doktor ve ben korunuyordum o zamanlarda daha sonra bir haftadan fazla oluyor beyaz peynir gordum kilolarca çok guzel gorunuyordu ertesi günde goguslerimin büyüdüğünü kocaman olduğunu gordum. İkiz kız bebeklerim olacak diye hissediyorum.çok tuhaf ama öyle birşey var içimde
ayyy ne güzel ya ikiz mi olcak acaba birde ikiz kız deli olurum yaaa:mad:

Rabbim inşallah nasip etsin isteyen herkese benim rüyalarım olana kadar hiç dusunmuyordum böyle şeyleri onca rüyadan sonra şimdi hevesleniyorum hem ikiz olsun diyorum hem nasıl taşıycam onlari diyorum :anneadayı:
inşallah canım nasıl istiyorsan öyle olur
Yumurtalama testinin pozitif çıktığı gün ve bingo :) tek seferde.
Ne mutlu canım :21:

Back
X