Ankra HRS hastnesnde doğum yapmışlar yada yapacak olanlar...

jaleex

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
298
2
316
Diğer
HRS hastanesi hakkındaki bilgilerinizi düşüncelerizi paylaşırsanız sevinirim.

Çocuk drları ilgilimi,bebeğin ilkkontroller flan ilgili bi şekilde yapılıyomu aceba.genel olarak hastane hemşireler flan nasl aceba,fikri olanlardan tecrübelerini bekliyorum.

Yokmu hiç bu hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlar aranızda.

slm canım ben eylülde hrs de doğum yaptım.doktorum şükran çakmak.hemşireler doktorlar çok iyiydi.ben epidural sezaryen oldum çok korkuyodum.özellikle anestezi doktoru süper.beni çok rahatlattı çocuk doktorlarıda iyiydi.doğumum beklediğimdende rahat geçti hiçbir sorun olmadı.hemşirelerde ilgili.ama o hastanenin tek eksiği resepsiyondaki sekreterler.süslenip oturmuşlar içleri tıntın boş.bizi en çok onlar uğraştırdı.evraklarda hep yanlışlık oldu eşim düzelttirdi sinir küpü oldu..yemekleri falan da çok güzeldi.süt yapsın diye arada rezene çayı servisi vardı..ben birdaha doğum yaparsam yine hrs yi tercih ederim canım..

slm canım ben eylülde hrs de doğum yaptım.doktorum şükran çakmak.hemşireler doktorlar çok iyiydi.ben epidural sezaryen oldum çok korkuyodum.özellikle anestezi doktoru süper.beni çok rahatlattı çocuk doktorlarıda iyiydi.doğumum beklediğimdende rahat geçti hiçbir sorun olmadı.hemşirelerde ilgili.ama o hastanenin tek eksiği resepsiyondaki sekreterler.süslenip oturmuşlar içleri tıntın boş.bizi en çok onlar uğraştırdı.evraklarda hep yanlışlık oldu eşim düzelttirdi sinir küpü oldu..yemekleri falan da çok güzeldi.süt yapsın diye arada rezene çayı servisi vardı..ben birdaha doğum yaparsam yine hrs yi tercih ederim canım..

Canım çok teşekkür ediyorum,benimde dokktorum dışardan gelecek,hastane hakkında bilgisi olmayınca insanın bi tedirginlik oluyo tabi ister istemez.

merhaba hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah.bende şuan farklı bir ildeyim ama doğum için ankaraya gidicem şükran hocayı düşünüyorum. Epidural normal doğum için iğneyi anestezi uzmanları yapayor değil mi. Bi de işinin ehli biri olması çok önemliymiş tabi. Acaba aynı anestezi uzmanı mı vardır ki.. Inşallah bizim doğumlarımızda rahat geçer. Arkadaşım da şükran hocayla doğum yapmış.4 cm. Açılana kadar öldüm zaten diyo.. Artık dayanıcaz bir şekilde.

Back
X