• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete, depresyon, panik atak için peacheful x nasıl?

damla

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
27
6
611
Ankara
zor bir dönemden geçiyorum... eşimden ayrıldım. daha önceden depresyon teşhisi için birçok ilaç kullanmıştım ve onlardan kurtulmakta aşırı zorlandım. arkadaşım normagen peacheful x diye bir takviye önerdi, kullanmış çok da memnun kalmış Biraz araştırdım güzel de yorumları var ama size de sormak istedim. aranızda kullanan duyan var mı?
düzenleme:
sipariş vermiştim geldi. şuan 5.gündeyim. Düşündüğümden daha çabuk etki etti. hani kafanız durmaz sürekli düşünürsünüz ya işte o baya azaldı. ne bileyim film izliyorsam filme odaklanıyorum başka bişi gelmiyor aklıma. hayatım değişti gibi bir şey değil ama gerçekten sakinleştirdi. bakalım biraz daha geçsin üstünden yine düzenleyip buradan bilgi vercem

Son düzenleme:
Ben de bir dönem Zanax kullanıyordum ama bana çok ağır geldi, kötü etkiledi. Doktorum daha hafif bir şey denemek istersen diye Peacheful önermişti. Araştırıp aldım, yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Şimdilik kendimi daha iyi hissediyorum, uyku düzenim de toparlandı gibi. Birkaç hafta sonra kontrolüm var yine doktora soracağım ama bana iyi geldi diyebilirim.

öncelikle çok geçmiş olsun kullandığınızda mesajınızı günceller misiniz ben de merak ettim aslında melisa çayı bana çok iyi geliyor için de de melisa, sarı kantaron, çarkıfelek varmış sanıırm

içinde kantaron varmış psikolojik ilaçlarla aynı anda kullanılmıyor diye biliyorum etkileşim yapıyormuş

içinde kantaron varmış psikolojik ilaçlarla aynı anda kullanılmıyor diye biliyorum etkileşim yapıyormuş
evet bazılarıyla etkileşime girebilir o yüzden yine en doğrusu doktor kontrolünde alınması ama ben başka ilaçlara başlamadan direkt buna başladım şuan için bende bir yan etki yapmadı

zor bir dönemden geçiyorum... eşimden ayrıldım. daha önceden depresyon teşhisi için birçok ilaç kullanmıştım ve onlardan kurtulmakta aşırı zorlandım. arkadaşım normagen peacheful x diye bir takviye önerdi, kullanmış çok da memnun kalmış Biraz araştırdım güzel de yorumları var ama size de sormak istedim. aranızda kullanan duyan var mı?
düzenleme:
sipariş vermiştim geldi. şuan 5.gündeyim. Düşündüğümden daha çabuk etki etti. hani kafanız durmaz sürekli düşünürsünüz ya işte o baya azaldı. ne bileyim film izliyorsam filme odaklanıyorum başka bişi gelmiyor aklıma. hayatım değişti gibi bir şey değil ama gerçekten sakinleştirdi. bakalım biraz daha geçsin üstünden yine düzenleyip buradan bilgi vercem

Dün ben de sipariş verdim. 1 aydır filan içimde sıkıntı var bir şey olacakmış gibi içime bir şey oturuyor tuhaf bir şey. etrafımdakilere belli etmemeye çalışıyorum ama olmyor bakalım peacheful bende nasıl etki edecek bir de uyarmış olayım sahte bi sayfa açmışlar instada filan ilk onlardan gördüm zaten. normagen.com olan asıl siteden müşteri hizmetlerine ulaşıp sordum, o diğer sayfaların sahte olduğunu söylediler. dikkat edin siz de

Back
X