zor bir dönemden geçiyorum... eşimden ayrıldım. daha önceden depresyon teşhisi için birçok ilaç kullanmıştım ve onlardan kurtulmakta aşırı zorlandım. arkadaşım normagen peacheful x diye bir takviye önerdi, kullanmış çok da memnun kalmış Biraz araştırdım güzel de yorumları var ama size de sormak istedim. aranızda kullanan duyan var mı?
düzenleme:
sipariş vermiştim geldi. şuan 5.gündeyim. Düşündüğümden daha çabuk etki etti. hani kafanız durmaz sürekli düşünürsünüz ya işte o baya azaldı. ne bileyim film izliyorsam filme odaklanıyorum başka bişi gelmiyor aklıma. hayatım değişti gibi bir şey değil ama gerçekten sakinleştirdi. bakalım biraz daha geçsin üstünden yine düzenleyip buradan bilgi vercem
düzenleme:
sipariş vermiştim geldi. şuan 5.gündeyim. Düşündüğümden daha çabuk etki etti. hani kafanız durmaz sürekli düşünürsünüz ya işte o baya azaldı. ne bileyim film izliyorsam filme odaklanıyorum başka bişi gelmiyor aklıma. hayatım değişti gibi bir şey değil ama gerçekten sakinleştirdi. bakalım biraz daha geçsin üstünden yine düzenleyip buradan bilgi vercem
Son düzenleme: