- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Akraba demek istiyo. Anlamaya çalışın birazcık!Bunlari size arabaniz mi soyledi?
Dile mi geldi araba?
Millet coronadan degil gereksiz panik ve korkudan kafayi yiyip de ölecek yakinda
Sakin olun allah askina ya
Tesekkur ederim. Duzeltemedimde denedim yaziyi duzeltmeyi. Ben gercekren endiseden korkudan agladim. Insanlar arabanin akraba oldugunu bile bile dalga geciyor. Bide banlicaklarmisAkraba demek istiyo. Anlamaya çalışın birazcık!
AkrabamGercekten arabasi mi söylemis anlamadim ben
Tesekkur ederim. Duzeltemedimde denedim yaziyi duzeltmeyi. Ben gercekren endiseden korkudan agladim. Insanlar arabanin akraba oldugunu bile bile dalga geciyor. Bide banlicaklarmis
AKRABA AKRABA AKRABA. ARKADASLAR ARABA YAZISINI DUZELTEMEDIM. ONUN AKRABA OLDUGUNU ANLICAK KADAR AKILLI OLDUGUNUZU DUSUNUYORUM
Gercekten anlamadigimi sandiysaniz azicik uyuyun , iyi gelirAkraba demek istiyo. Anlamaya çalışın birazcık!
Aha işte psikoloji böyle böyle bozuluyor.. Psikoloji bozulması dediğin ne ki; bir avuç bilgi birikiminin beyni kemirmesi sonucu ortaya çıkan semptomlar.Koronadan sonra aclik kitlik olacakmis hersey daha kotu olacakmis . Yemende irakta olen cocuklarin ac kalanlarin hesabini Allah soruyormus. Dua edin cocuklarimizin bi lokma ekmege muhtac old gunleri gormeyelim cunku cok yakin mis o gunler.
Akrabam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?