Anksiyete OKB Panik Atak Ve Depresyon

maya24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
185
59
13
28
Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır depresyon panik atak anksiyete ve Okb var kısa süreli iyi oluyorum sonra yine aynı 8 senedir ilaç kullanıyorum çok sıkıldım artık sürekli çıldırma korkusu yaşıyorum hayattan zevk almıyorum duygu durumum çok değişiyor bu da beni yoruyor.Benim gibi uzun zamandır bu sıkıntıları yaşayan var mı ?

Arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır depresyon panik atak anksiyete ve Okb var kısa süreli iyi oluyorum sonra yine aynı 8 senedir ilaç kullanıyorum çok sıkıldım artık sürekli çıldırma korkusu yaşıyorum hayattan zevk almıyorum duygu durumum çok değişiyor bu da beni yoruyor.Benim gibi uzun zamandır bu sıkıntıları yaşayan var mı ?
hastalık korkunuz var mı

hastalık korkunuz var mı
Hastalık korkum şöyle bipolar şizofren veya psikoz muyum diye ya da hastalığım bunlara döner mi diye çok korktum uzun yıllar şizofren olma korkusuyla yaşadım

Hastalık korkum şöyle bipolar şizofren veya psikoz muyum diye ya da hastalığım bunlara döner mi diye çok korktum uzun yıllar şizofren olma korkusuyla yaşadım
böyle bir şeyiniz olsa psikiyatri doktoru fark ederdi diye düşünüyorum.

böyle bir şeyiniz olsa psikiyatri doktoru fark ederdi diye düşünüyorum.
Evet doktorumda aynı şeyi söylüyor ama yine de çok korkuyorum cilirmaktan birçok ağır travma da geçirdim

Maya nasıl oldun

Ben de panik kaygı bozukluğum var dönem dönem oluyor ama geçiyor sosyal hayata yer veriyorum kendi halime bırakıp maneviyata yöneliyorum ilaç kullandım bir dönem ama bence yersiz ve bilinci bulandırıyor mantıklı bulmuyorum ciddi hastalık harici, siz kendinizi nasıl yorumluyorsunuz başa çıkma durumunuz var mıdır yoksa ilaç kullanmanız şart gibi bu durum hayatınızı nasıl etkiliyor?

Çok kötüyüm çok öyle bir şey yaşadım ki 4 senedir baktığım kedim öldü o benim çocuğumdu
Başın Saolsun Benimde köpegim öldü 15 gün önce hemde sokakta eşimin yanında sokak köpeği tarafından boynunu parçalamış eşim alamamış ben de berbat durumdayım

Başın Saolsun Benimde köpegim öldü 15 gün önce hemde sokakta eşimin yanında sokak köpeği tarafından boynunu parçalamış eşim alamamış ben de berbat durumdayım
Başınız sağolsun sizinde acınızı anlıyorum aynı acıyı yaşıyorum ve psikolojik rahatsızlıklarimiz varken bu süreç daha zor geçiyor

Back
X