Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım malesef ara ara geliyor tamamen gitmiyorBen 6 senedir anksiyete ve panik atak hastasıyım. Geçen sene çok yoğun ataklar yaşadım sonra düzeldim. Bugün yine çarpıntı, sersemlik hissi, baş dönmesi, nefes alamama hissi, uykuya dalarken irkilme oldu. Bu durumdan hiç kurtulamayacak mıyım![]()
Çarpıntın cokmu oluyorBen 6 senedir anksiyete ve panik atak hastasıyım. Geçen sene çok yoğun ataklar yaşadım sonra düzeldim. Bugün yine çarpıntı, sersemlik hissi, baş dönmesi, nefes alamama hissi, uykuya dalarken irkilme oldu. Bu durumdan hiç kurtulamayacak mıyım![]()
Sen nasıl oldun kardeşÇarpıntın cokmu oluyor
Aynıyım canımSen nasıl oldun kardeş
Seni rahatsız etmeyecekse neler yaşıyorsun canım mide bulantısı yapıyor mu canım midene çok vuruyor mu midede gaz ve geğirme yapıyor muAynıyım canım
Bideme taş oturuyor derler ya öyle oluyo bende çarpıntı huzursuzluk yerimde duramama bişey olacakmış hissi vücudum kasılıyor şu anda bile atak halindeyim boğazımda yumru kafamda sanki ağır bişey var uyuşuk gibi ellerim ayaklarım tutmuyor titreme çok oluyor bide sen neler yaşıyorsunuzSeni rahatsız etmeyecekse neler yaşıyorsun canım mide bulantısı yapıyor mu canım midene çok vuruyor mu midede gaz ve geğirme yapıyor mu
Aynı şeyleri yaşadım çok şiddetli bir şekildeBideme taş oturuyor derler ya öyle oluyo bende çarpıntı huzursuzluk yerimde duramama bişey olacakmış hissi vücudum kasılıyor şu anda bile atak halindeyim boğazımda yumru kafamda sanki ağır bişey var uyuşuk gibi ellerim ayaklarım tutmuyor titreme çok oluyor bide sen neler yaşıyorsunuz
Geçmiş olsun iyimisiniz şimdiAynı şeyleri yaşadım çok şiddetli bir şekilde
Eskiye göre iyyim ama bu gece 4 de uyandım uyuyamadim kollarımda
ay yok tamamen geçiyor. benim geçti. 5 yıl oldu hiçbirşey yaşamadım. bence terapiyle ilişkili. ben terapi aldım terapiyle aştım. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı doktorum. Allah razı olsun ondan hepsi bitti. ilaç kullanınca geri gelebiliyor. ben paxil kullanmıştım pek işe yaramamıştı terapiyle aşabilmiştimCanım malesef ara ara geliyor tamamen gitmiyor
Canım malesef ara ara geliyor tamamen gitmiyor
Hanımefendi bu tamamen biten bir şey değil demek ki sizinki panik atak anksiyete değilmiş bir dönem yaşamış olduğunuz aşırı kaygı durumuydu belki de bu işin içinde olan biri olarak yıllardır araştırırım tamamen iyi oldum diyeni duymadım ben de terapi aldım bununla nasıl yaşanır bir nebze nasıl azalır hayatını bununla yaşamayı öğreniyorsun mesajlarınıza bakıyorum çoğu mesajınız hep iyileşmeniz ile ilgili başka bir konu ile ilgili bir mesajınız pek yok gibi bir şey inandırıcılığınız azalıyor maalesefay yok tamamen geçiyor. benim geçti. 5 yıl oldu hiçbirşey yaşamadım. bence terapiyle ilişkili. ben terapi aldım terapiyle aştım. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı doktorum. Allah razı olsun ondan hepsi bitti. ilaç kullanınca geri gelebiliyor. ben paxil kullanmıştım pek işe yaramamıştı terapiyle aşabilmiştim
Kesinlikle tamamen bitmiyorHanımefendi bu tamamen biten bir şey değil demek ki sizinki panik atak anksiyete değilmiş bir dönem yaşamış olduğunuz aşırı kaygı durumuydu belki de bu işin içinde olan biri olarak yıllardır araştırırım tamamen iyi oldum diyeni duymadım ben de terapi aldım bununla nasıl yaşanır bir nebze nasıl azalır hayatını bununla yaşamayı öğreniyorsun mesajlarınıza bakıyorum çoğu mesajınız hep iyileşmeniz ile ilgili başka bir konu ile ilgili bir mesajınız pek yok gibi bir şey inandırıcılığınız azalıyor maalesef
hanmefendi inanın yada inanmayın siz bilirsiniz. pandemiden önce sürecim bitti. psikiyatriden tanı aldım. yani enabzımdan size belge mi atayım anlamadım. panik bozukluk tamısı aldım. günde üç dört kez atak yaşadığım olurdu. yani sizmi biliceksiniz benim yaşadığımı benmi bilicem. dışarı çıkmaya çocuğu okula götürmeye korkuyordum dışarıda atak geçirirsem çocuğum neyapar diye. defalarca kalp krizi geçiriyorum diye acile koştum. belki üç farklı kardiyologa gittim. beş yıldan fazladırda atak geçirmedim yani zorla atak mı geçireyim ne isityorsunuz anlamadım. heryerede yazmışsınızHanımefendi bu tamamen biten bir şey değil demek ki sizinki panik atak anksiyete değilmiş bir dönem yaşamış olduğunuz aşırı kaygı durumuydu belki de bu işin içinde olan biri olarak yıllardır araştırırım tamamen iyi oldum diyeni duymadım ben de terapi aldım bununla nasıl yaşanır bir nebze nasıl azalır hayatını bununla yaşamayı öğreniyorsun mesajlarınıza bakıyorum çoğu mesajınız hep iyileşmeniz ile ilgili başka bir konu ile ilgili bir mesajınız pek yok gibi bir şey inandırıcılığınız azalıyor maalesef
Benim de surekli oluyor. Ekstra olarak mide agrilarim gaz siskinlik tavan oldu. Dun gazdan agladim gece. Bu sabah anksiyeteden agladim. Lavmanla gece zor rahatladim. Aknetrent 1 aydir kullaniyordum onu da bugun kesme karari aldim. Acaba mide barsagimi o mu iyice bozdu bilmiyorum. Istah yok bende. Sofra ortasinda ögürür kusarim atak geldi mi. Cok kotu. Bugun hicbirsey yiyemedim mesela. Duxet 60 mg aliyorumBen 6 senedir anksiyete ve panik atak hastasıyım. Geçen sene çok yoğun ataklar yaşadım sonra düzeldim. Bugün yine çarpıntı, sersemlik hissi, baş dönmesi, nefes alamama hissi, uykuya dalarken irkilme oldu. Bu durumdan hiç kurtulamayacak mıyım![]()
ay yok tamamen geçiyor. benim geçti. 5 yıl oldu hiçbirşey yaşamadım. bence terapiyle ilişkili. ben terapi aldım terapiyle aştım. bilişsel terapiyle emdr yapmıştı doktorum. Allah razı olsun ondan hepsi bitti. ilaç kullanınca geri gelebiliyor. ben paxil kullanmıştım pek işe yaramamıştı terapiyle aşabilmiştim