Zaten o korku yıyor beniİnşallah canim gercekten hayat zehir oluyor. bir saatir falan daha iyiyim ama korkuyorum yine olacak die
Bende de öyle oldu aylarca durup tekrar çıkan birşey miş doktorum öyle söyledi1 buçuk sene öncesine kadar tedavi görüyodum gebelik düşündüğüm için tedaviyi yavaş yavaş bitirdi doktorum. Geçen aya kadar iyiydim hiç ni şikayetim yoktu ama gel gör ki yine başladı kendimi telkin edemiyorum herşey en başından tekrar başladı yemek bile yiyemiyorum tiksinme geldi(
Üzücü olaylar sonucu hortluyo bendeBende de öyle oldu aylarca durup tekrar çıkan birşey miş doktorum öyle söyledi
Neden çıktığını hortladığını bulmak gerekiyormuş
Ben de anksiyete hastasıyım, son 1 haftadır eksiksiz böyleyim. Ancak haftaya regl olacağım. Artık hep o döneme yakın başlıyor bu sıkıntılarım. Sizin var mı regl durumunuz? Bir de ilaca yeni başladıysanız olacaktır, 1 ay sonra artırmak yerine azaltıyor ilaç bu etkileri.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir haftadır çok sancılı dönem geciriyorum. bende anksiyete bozukluğu var bir hafta öncesine kadar iyiydim takintili lbiriydim ama boyle evhamli ve sıkıntılı degildim. Şuan bana dakikalar bile zehir gibi geçiyor aşırı evham kaygı mutsuz huzursuz endişeliyim. Ortada neden yok. Tek taktiğim şey iç sesim fazlalasti bu da beni rahatsız ediyor sürekli kafamda birseyler dönüyor. Kendimi rahatlatamyorum iiç sesim fazlalaşır da delirirmiyim diye korkuyorum kendimi dinliyorum hep. diyorum ki ya iç sesim beni yönetirse yya herşey kotu olursa of kendimi bitirdim resmen. Suan calismiyorum evde boşluktayim ama eliimden geldikce dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ama sanki ordaki ben degilim odaklanamiyorum unutamiyorum kendimi dinlemeyi vücudumda terleme huzursuzluk. İlac kullanali bir hafta oldu ama değişen birşey yok. Nasil cikicam bu isin içinden bilmiyorum(((
Ben de anksiyete hastasıyım, son 1 haftadır eksiksiz böyleyim. Ancak haftaya regl olacağım. Artık hep o döneme yakın başlıyor bu sıkıntılarım. Sizin var mı regl durumunuz? Bir de ilaca yeni başladıysanız olacaktır, 1 ay sonra artırmak yerine azaltıyor ilaç bu etkileri.
çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum nasılsın şimdi?Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir haftadır çok sancılı dönem geciriyorum. bende anksiyete bozukluğu var bir hafta öncesine kadar iyiydim takintili lbiriydim ama boyle evhamli ve sıkıntılı degildim. Şuan bana dakikalar bile zehir gibi geçiyor aşırı evham kaygı mutsuz huzursuz endişeliyim. Ortada neden yok. Tek taktiğim şey iç sesim fazlalasti bu da beni rahatsız ediyor sürekli kafamda birseyler dönüyor. Kendimi rahatlatamyorum iiç sesim fazlalaşır da delirirmiyim diye korkuyorum kendimi dinliyorum hep. diyorum ki ya iç sesim beni yönetirse yya herşey kotu olursa of kendimi bitirdim resmen. Suan calismiyorum evde boşluktayim ama eliimden geldikce dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ama sanki ordaki ben degilim odaklanamiyorum unutamiyorum kendimi dinlemeyi vücudumda terleme huzursuzluk. İlac kullanali bir hafta oldu ama değişen birşey yok. Nasil cikicam bu isin içinden bilmiyorum(((
Bence 2 ay regl döneminde kendini dinle. Ben de ilaca başlamamak için mücadele veriyorum. Ama regl öncesi ve sonrası bütün kaygılarım tavan yapıyor. Sonraki dönem daha iyiyim. Hormonların etkisiyle anksiyete hastaları normal insanlara göre daha bunalım haline bürünüyor. Dene bakalım haftaya nasıl olacaksın. Umarım ikimiz de ilaca koşmayıp, kendimizi kabul eder, sakinleşmeyi başarabiliriz. Dediğin gibi eve sığamıyorum, kafamda bin türlü kaygı, gerçek olacakmış gibi kaygılar, sevdiklerime bir şey olacak korkusu, saçma sapan düşünceler, iç bunalımı, zaman geçirememe...Allah da bizi böyle sınıyor, ben inanıyorum ama, elbet uyum sağlayacağız yaşama, bunlardan da sıkılacak ruhumuz, ehhh yeter be diyecek göreceksin :)Canm ben regl olmaya yakında oluyorum ama şu an yeni bittim .Bu 2 gündür özellikle çok ağır geçiyor .Şu an ilaç kullanmıyorum 1 sene oldu ilaçları bırakalı .Başlamamak için mücadele ediyorum ama nereye kadar bilmiyorum.Tek bildiğim bu hastalığı yaşayan insanlarla sohbet etmek bir nebze olsun hafifletiyor sıkıntıyı
Bu tarz hisler her sonbaharda bana uğrar. Yenmek için çesitli seylere basvuruyorum. Spor gibi şehir degisikligi gibi. İlaclarimin yanı sıra. İlacta tek başina fayda etmiyor çünkübu depresif haller sonbaharda artıyor sanırım.benim de size yakın durumum bu günlerde. içimdeki iç ses uyutmuyor beni geceleri. kalp çarpıntısı filan. nöroloji bölümüne randevu alıcam ben de. siz de öyle yapın. sonuçta beyinde bitiyor her şey.
Sen benim 4 sene önceki halimsin. Doktorlar hamilelik düsündüğum için ilacimi biraktirmisti ama hamile kalma iside aylarca sürebiliyor ve 2.ayda hastalik beni tekrar esir almisti yemeklerden tiksinip uyuyamiyodum. Baska bir doktor buldum ve bana ilaca devam etmem gerektigini. Hamile oldugumu ögrendigim gün ilaci birakmami söyledi. Öyle yaptim ilaca başladim tekrar ve 2 ay sonra hamile kaldigimi ögrenip ilaci kestim. 4 ayim dolunca ilaca düşük dozda baslamam gerektigini söylemisti. 5 ayi kabusta olsa hergun kussamda ilacsiz gecirdim ve 5. Ayda ilaca tekrar basladim. Şu an bebegim maşallah sağlikli ve 2 yaşinda1 buçuk sene öncesine kadar tedavi görüyodum gebelik düşündüğüm için tedaviyi yavaş yavaş bitirdi doktorum. Geçen aya kadar iyiydim hiç ni şikayetim yoktu ama gel gör ki yine başladı kendimi telkin edemiyorum herşey en başından tekrar başladı yemek bile yiyemiyorum tiksinme geldi(
Canım bende de anksiyete var ve ben de çalışmıyorum işsizim şu an.Çalışırken çok etkilenmiyordum ama evdeyken bazen ben de katlanamıyorum.Sanki göğsümün üstüne ağırlık koymuşlar gibi oluyor nefes alamıyorum gibi oluyor sonra geçiyorArkadaşlar iyi akşamlar. Bir haftadır çok sancılı dönem geciriyorum. bende anksiyete bozukluğu var bir hafta öncesine kadar iyiydim takintili lbiriydim ama boyle evhamli ve sıkıntılı degildim. Şuan bana dakikalar bile zehir gibi geçiyor aşırı evham kaygı mutsuz huzursuz endişeliyim. Ortada neden yok. Tek taktiğim şey iç sesim fazlalasti bu da beni rahatsız ediyor sürekli kafamda birseyler dönüyor. Kendimi rahatlatamyorum iiç sesim fazlalaşır da delirirmiyim diye korkuyorum kendimi dinliyorum hep. diyorum ki ya iç sesim beni yönetirse yya herşey kotu olursa of kendimi bitirdim resmen. Suan calismiyorum evde boşluktayim ama eliimden geldikce dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ama sanki ordaki ben degilim odaklanamiyorum unutamiyorum kendimi dinlemeyi vücudumda terleme huzursuzluk. İlac kullanali bir hafta oldu ama değişen birşey yok. Nasil cikicam bu isin içinden bilmiyorum(((
Allah bağışlasın canım şimdi çok iyiyim şükürler olsunSen benim 4 sene önceki halimsin. Doktorlar hamilelik düsündüğum için ilacimi biraktirmisti ama hamile kalma iside aylarca sürebiliyor ve 2.ayda hastalik beni tekrar esir almisti yemeklerden tiksinip uyuyamiyodum. Baska bir doktor buldum ve bana ilaca devam etmem gerektigini. Hamile oldugumu ögrendigim gün ilaci birakmami söyledi. Öyle yaptim ilaca başladim tekrar ve 2 ay sonra hamile kaldigimi ögrenip ilaci kestim. 4 ayim dolunca ilaca düşük dozda baslamam gerektigini söylemisti. 5 ayi kabusta olsa hergun kussamda ilacsiz gecirdim ve 5. Ayda ilaca tekrar basladim. Şu an bebegim maşallah sağlikli ve 2 yaşinda
Ben ilaç tedavime hala devam etmeme rağmen sonbahardan oldugunu düşündüğüm iç huzursuzluğum hortladı yine. Ortada kötü birsey yok ama iç huzurumda yokKonu bi kaç ay önce açılmış ama kızlar bu ara bende iyi hissetmiyorum kendimi .Sürekli bir iç huzursuzluk saçma sapan düşünceler kendime yetersizlik ,kaygı sorunu yaşıyorum .Daha Önce 2 defa ilaç tedavisi gördüm çokta iyiydim sonra iyi oldum diyerek ilacı bıraktım ama bu hastalık özellikle kış aylarında tekrar edebiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?