ANKSİYETE VE DİBE VURMUSLUK

Bende de öyle oldu aylarca durup tekrar çıkan birşey miş doktorum öyle söyledi
Neden çıktığını hortladığını bulmak gerekiyormuş

P Pusulaki bu kitabın da faydası olabilir.
Terapi almak için şartlarınızı zorlayın lütfen kaygılardan kurtulmada terapi çok faydalı çünkü...

Mutlaka terapi alın kaygı bozukluğu kolay geçmez ama nasıl basedeceginizi ogrenirsiniz Bide iş edinin en azından mesgaleniz olur kafaniza takacak zamanınız daha az olur

Konu bi kaç ay önce açılmış ama kızlar bu ara bende iyi hissetmiyorum kendimi .Sürekli bir iç huzursuzluk saçma sapan düşünceler kendime yetersizlik ,kaygı sorunu yaşıyorum .Daha Önce 2 defa ilaç tedavisi gördüm çokta iyiydim sonra iyi oldum diyerek ilacı bıraktım ama bu hastalık özellikle kış aylarında tekrar edebiliyor .

Ben de anksiyete hastasıyım, son 1 haftadır eksiksiz böyleyim. Ancak haftaya regl olacağım. Artık hep o döneme yakın başlıyor bu sıkıntılarım. Sizin var mı regl durumunuz? Bir de ilaca yeni başladıysanız olacaktır, 1 ay sonra artırmak yerine azaltıyor ilaç bu etkileri.

Canm ben regl olmaya yakında oluyorum ama şu an yeni bittim .Bu 2 gündür özellikle çok ağır geçiyor .Şu an ilaç kullanmıyorum 1 sene oldu ilaçları bırakalı .Başlamamak için mücadele ediyorum ama nereye kadar bilmiyorum.Tek bildiğim bu hastalığı yaşayan insanlarla sohbet etmek bir nebze olsun hafifletiyor sıkıntıyı

çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum nasılsın şimdi?

Bence 2 ay regl döneminde kendini dinle. Ben de ilaca başlamamak için mücadele veriyorum. Ama regl öncesi ve sonrası bütün kaygılarım tavan yapıyor. Sonraki dönem daha iyiyim. Hormonların etkisiyle anksiyete hastaları normal insanlara göre daha bunalım haline bürünüyor. Dene bakalım haftaya nasıl olacaksın. Umarım ikimiz de ilaca koşmayıp, kendimizi kabul eder, sakinleşmeyi başarabiliriz. Dediğin gibi eve sığamıyorum, kafamda bin türlü kaygı, gerçek olacakmış gibi kaygılar, sevdiklerime bir şey olacak korkusu, saçma sapan düşünceler, iç bunalımı, zaman geçirememe...Allah da bizi böyle sınıyor, ben inanıyorum ama, elbet uyum sağlayacağız yaşama, bunlardan da sıkılacak ruhumuz, ehhh yeter be diyecek göreceksin :)

Bu tarz hisler her sonbaharda bana uğrar. Yenmek için çesitli seylere basvuruyorum. Spor gibi şehir degisikligi gibi. İlaclarimin yanı sıra. İlacta tek başina fayda etmiyor çünkü

Sen benim 4 sene önceki halimsin. Doktorlar hamilelik düsündüğum için ilacimi biraktirmisti ama hamile kalma iside aylarca sürebiliyor ve 2.ayda hastalik beni tekrar esir almisti yemeklerden tiksinip uyuyamiyodum. Baska bir doktor buldum ve bana ilaca devam etmem gerektigini. Hamile oldugumu ögrendigim gün ilaci birakmami söyledi. Öyle yaptim ilaca başladim tekrar ve 2 ay sonra hamile kaldigimi ögrenip ilaci kestim. 4 ayim dolunca ilaca düşük dozda baslamam gerektigini söylemisti. 5 ayi kabusta olsa hergun kussamda ilacsiz gecirdim ve 5. Ayda ilaca tekrar basladim. Şu an bebegim maşallah sağlikli ve 2 yaşinda

Canım bende de anksiyete var ve ben de çalışmıyorum işsizim şu an.Çalışırken çok etkilenmiyordum ama evdeyken bazen ben de katlanamıyorum.Sanki göğsümün üstüne ağırlık koymuşlar gibi oluyor nefes alamıyorum gibi oluyor sonra geçiyor

Ben de anskiyeteliyim. Bu ara evham vesvese iç sıkıntısı tavan yapmış durumda. Mücadele edemiyorum. Ay aklıma neler neler neler geliyor. Evdeyim de bu aralar. Düşün düşün düşün düşün Allahım.
Bi de bir ara mideme vururdu. Kusmaktan bi hal kalırdım. Şimdi Allahtan kusmalarım çarpıntım terlemelerim yok. Sittin sene de ilaç kullanamam diye bıraktım. Kendi kendime baş etmeye çalışıyorum.

Anksiyete belası bende de var. Hayat zindan oluyor. Zihnim bazen öyle yoruluyor ki kafamı söküp atasım geliyor.
Bir de stresli bir dönem yaşıyorum. Ve hamileyim ilaç vs de kullanamıyorum. Ama yakında tırlatacağım.

Allah bağışlasın canım şimdi çok iyiyim şükürler olsun

Ben ilaç tedavime hala devam etmeme rağmen sonbahardan oldugunu düşündüğüm iç huzursuzluğum hortladı yine. Ortada kötü birsey yok ama iç huzurumda yok
İcımde hep bi sıkıntı. Offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…