Şimdi çok iyiyim demissin eski msjmiydi o. Ben yeni sandim kusurabakma. Sağol canim sende varmi hamilelik şimdiAllah bağışlasın canım şimdi çok iyiyim şükürler olsun
Kesinlikle aktiviteler ve yalniz kalmamak çok önemli haklisin.Çok geçmiş olsun şuan sizinle aynı şeyleri yaşıyorum, kaygı bozuklugum var pskikiyatrisle birlikte psikoloğa gitmenizi öneririm, elinizden geldiğince yalnız kalmayın halk eğitim merkezine gidin değişik aktiviteler yapın, gerçekten çok zor durumdasınz ama lütfen aktiviteler yapın
Evet o.kitap var bende yarin baslicam. İç sesimi takıntı yapmis durumdaym. Acaba beni delirtcekmi ya çoğalırsa ya beni esir alırsa gibi düşünceler
1 ay önceki msj galiba canım şuan yok hamilelik oluşmadı hiç :)Şimdi çok iyiyim demissin eski msjmiydi o. Ben yeni sandim kusurabakma. Sağol canim sende varmi hamilelik şimdi
Bende anksiyete ve panik bozukluk tedavisi görüyorum canım ilac yakında etki eder ce gğnlük rutunine dönersin merak etmeArkadaşlar iyi akşamlar. Bir haftadır çok sancılı dönem geciriyorum. bende anksiyete bozukluğu var bir hafta öncesine kadar iyiydim takintili lbiriydim ama boyle evhamli ve sıkıntılı degildim. Şuan bana dakikalar bile zehir gibi geçiyor aşırı evham kaygı mutsuz huzursuz endişeliyim. Ortada neden yok. Tek taktiğim şey iç sesim fazlalasti bu da beni rahatsız ediyor sürekli kafamda birseyler dönüyor. Kendimi rahatlatamyorum iiç sesim fazlalaşır da delirirmiyim diye korkuyorum kendimi dinliyorum hep. diyorum ki ya iç sesim beni yönetirse yya herşey kotu olursa of kendimi bitirdim resmen. Suan calismiyorum evde boşluktayim ama eliimden geldikce dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ama sanki ordaki ben degilim odaklanamiyorum unutamiyorum kendimi dinlemeyi vücudumda terleme huzursuzluk. İlac kullanali bir hafta oldu ama değişen birşey yok. Nasil cikicam bu isin içinden bilmiyorum(((
Ayni beni anlatmışsınız sürekli konuşuyor değil mi bi işle mesgulken bileArkadaşlar iyi akşamlar. Bir haftadır çok sancılı dönem geciriyorum. bende anksiyete bozukluğu var bir hafta öncesine kadar iyiydim takintili lbiriydim ama boyle evhamli ve sıkıntılı degildim. Şuan bana dakikalar bile zehir gibi geçiyor aşırı evham kaygı mutsuz huzursuz endişeliyim. Ortada neden yok. Tek taktiğim şey iç sesim fazlalasti bu da beni rahatsız ediyor sürekli kafamda birseyler dönüyor. Kendimi rahatlatamyorum iiç sesim fazlalaşır da delirirmiyim diye korkuyorum kendimi dinliyorum hep. diyorum ki ya iç sesim beni yönetirse yya herşey kotu olursa of kendimi bitirdim resmen. Suan calismiyorum evde boşluktayim ama eliimden geldikce dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ama sanki ordaki ben degilim odaklanamiyorum unutamiyorum kendimi dinlemeyi vücudumda terleme huzursuzluk. İlac kullanali bir hafta oldu ama değişen birşey yok. Nasil cikicam bu isin içinden bilmiyorum(((
Nasıl oldunuz biraz degisiklik var mı ben de çok kötüyüm yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum suan bunları yazarken agliyorum anneme geldim evde duramiyorum ya fena olursam delirirsem düşüncelerim kemiriyor beni dağıtamıyorum birşeyle meşgul olamıyorum o kadar Üzgünüm ki cok zor biseymis Allah düşmanıma vermesinArkadaşlar iyi akşamlar. Bir haftadır çok sancılı dönem geciriyorum. bende anksiyete bozukluğu var bir hafta öncesine kadar iyiydim takintili lbiriydim ama boyle evhamli ve sıkıntılı degildim. Şuan bana dakikalar bile zehir gibi geçiyor aşırı evham kaygı mutsuz huzursuz endişeliyim. Ortada neden yok. Tek taktiğim şey iç sesim fazlalasti bu da beni rahatsız ediyor sürekli kafamda birseyler dönüyor. Kendimi rahatlatamyorum iiç sesim fazlalaşır da delirirmiyim diye korkuyorum kendimi dinliyorum hep. diyorum ki ya iç sesim beni yönetirse yya herşey kotu olursa of kendimi bitirdim resmen. Suan calismiyorum evde boşluktayim ama eliimden geldikce dışarı çıkmaya çalışıyorum. Ama sanki ordaki ben degilim odaklanamiyorum unutamiyorum kendimi dinlemeyi vücudumda terleme huzursuzluk. İlac kullanali bir hafta oldu ama değişen birşey yok. Nasil cikicam bu isin içinden bilmiyorum(((
Ben ise girdim evde cok kotu oluyordum şimdi daha iyiyim ilac kullaniyorum siz nasıl oldunuzNasıl oldunuz biraz degisiklik var mı ben de çok kötüyüm yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum suan bunları yazarken agliyorum anneme geldim evde duramiyorum ya fena olursam delirirsem düşüncelerim kemiriyor beni dağıtamıyorum birşeyle meşgul olamıyorum o kadar Üzgünüm ki cok zor biseymis Allah düşmanıma vermesin
Aynen oyle surekli tekrar ve konuşmaAyni beni anlatmışsınız sürekli konuşuyor değil mi bi işle mesgulken bile
Çalışmıyorum ben çocuğum var 1.5 yaşında evde duruyorum korktugumda annemlere kaçıyorum onlar da çok üzülüyor bu durumumaBen ise girdim evde cok kotu oluyordum şimdi daha iyiyim ilac kullaniyorum siz nasıl oldunuz
çok ilgi beklerseniz olmaz. kendınızı daha cok hasta hıssedersınızÇalışmıyorum ben çocuğum var 1.5 yaşında evde duruyorum korktugumda annemlere kaçıyorum onlar da çok üzülüyor bu durumuma
bazen maalesef boyle ıstemedıgımız seyler basımıza gelıyor bende 4 senedır kullanmıyordum vardı anksıyetem ama ıdare edıyordum son ıkı uc aydır cok bastırdı o yuzden kullanmak zorundayım oyle dusunmeyın soncta omur boyu degılBende de anksiyete cok. Disaridan bakan normal gorur. Antidepresan kullandigim icin bana du an uzak gorunuyor resmen bastirdi ilac ama keske hic kullanmasam
Kendinizi iyi hissetmenizi sagliyorlarsa üzülmeyin.Benide ilaçlar bastırıyor
Herhangi bir atak geçirmedim ilaçlara başladığımdan beri
Ama çok üzülüyorum ilaç kullandığım için
Ama nereye kadar kullanacamKendinizi iyi hissetmenizi sagliyorlarsa üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?