ANKSİYETE VE DİBE VURMUSLUK

Çok geçmiş olsun şuan sizinle aynı şeyleri yaşıyorum, kaygı bozuklugum var pskikiyatrisle birlikte psikoloğa gitmenizi öneririm, elinizden geldiğince yalnız kalmayın halk eğitim merkezine gidin değişik aktiviteler yapın, gerçekten çok zor durumdasınz ama lütfen aktiviteler yapın

Kesinlikle aktiviteler ve yalniz kalmamak çok önemli haklisin.
Benim arkadaşim kalmadi evlenip şehir hatta ülke degistirince
Yaşadigim yerdede arkadaslik edicek kimse yok
Şu anki buldugum tek aktivite hergün spora gitmek. Oda günde 2 saat sonrası yine zor sıkıntı

Evet o.kitap var bende yarin baslicam. İç sesimi takıntı yapmis durumdaym. Acaba beni delirtcekmi ya çoğalırsa ya beni esir alırsa gibi düşünceler

bende cok kotuydum ic sesimi yani vesveseyi takinti haline getirdim Allah kimseye boyle dert vermesin cok zor gunler gecirdim psikiyatriye gittim ilac kullanmaya basladim ilk iki haftadan sonra daha iyi oldum insallah sende sabret, yalniz degilsin icimden istemeden kendime hep kotu seyler diliyorum istemeden gececek gidecek insallah. ben sadece kendim boyleyim diye soyluyorum uzulme yalniz degilsin ve atlatacaksin

Bende anksiyete ve panik bozukluk tedavisi görüyorum canım ilac yakında etki eder ce gğnlük rutunine dönersin merak etme

Ben son haftalarda neden içimin huzursuz depresif oldugunu buldum sanırım.
Doğum kontrol hapı
Yeni başlamiştim ve başladigim gibide bu belirtileri yapti artı bulantı ve ateş. Amacım çok olan reglimin azalmasiydi doktor öyle söylemişti ama birakmak zorundayim bu durumda

Ayni beni anlatmışsınız sürekli konuşuyor değil mi bi işle mesgulken bile

Benim oğlum yıllardır okb..hemde ileri derecede..psikolog psikaytr mucize değil bir anda bıçak gibi kessin.seker hastalığı tansiyon kalp öyle hemen ilaçla bitiyor mu.omur boyu kontrol ve tedavi..okb gibi rahatsızlıklarda öyle.. biz ne ilaçlar kullandık.. bir ilaç birine iyi gelir diğerine gelmez .bu sene doktorumuzu değiştirdik.ilac tedavisi farklı ilaçlar şuan.ve ilkdefa bu kadar etkisini gördük.. zordur bu rahatsızlıklar helede anlayışlı bir etrafınız yoksa..bu rahatsızlıklar birinci derecede yanınızdaki insanlarıda zorluyor onlarada bol sabır gerekiyor..

Nasıl oldunuz biraz degisiklik var mı ben de çok kötüyüm yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum suan bunları yazarken agliyorum anneme geldim evde duramiyorum ya fena olursam delirirsem düşüncelerim kemiriyor beni dağıtamıyorum birşeyle meşgul olamıyorum o kadar Üzgünüm ki cok zor biseymis Allah düşmanıma vermesin

Ben ise girdim evde cok kotu oluyordum şimdi daha iyiyim ilac kullaniyorum siz nasıl oldunuz

Bende de anksiyete cok. Disaridan bakan normal gorur. Antidepresan kullandigim icin bana du an uzak gorunuyor resmen bastirdi ilac ama keske hic kullanmasam

Bende de anksiyete cok. Disaridan bakan normal gorur. Antidepresan kullandigim icin bana du an uzak gorunuyor resmen bastirdi ilac ama keske hic kullanmasam
bazen maalesef boyle ıstemedıgımız seyler basımıza gelıyor bende 4 senedır kullanmıyordum vardı anksıyetem ama ıdare edıyordum son ıkı uc aydır cok bastırdı o yuzden kullanmak zorundayım oyle dusunmeyın soncta omur boyu degıl

Benide ilaçlar bastırıyor
Herhangi bir atak geçirmedim ilaçlara başladığımdan beri
Ama çok üzülüyorum ilaç kullandığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…