- 24 Aralık 2019
- 12
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi 10numarabarbaros
-
Evden çıkamıyorum ki bi yere gideyim..Benim ileri derecede değil sadece sürekli dusunuyorum üzüntü halinde geçiriyorum. Çok şükür nefes darlığım falan yok. Çok ağlıyorum ben de korkuyorum bebeğime zararı olacak diye. Benim düşük tehlikem olduğu için gidemiyorum ama hamile yogasina falan gitseniz belki yardımı dokunur mu?
Sen bir yöntem bulmuşsun bahşedebiliyorsun ne güzel..ben safra kesesi ameliyatı olduğum için sindirim sınırdışı yaşıyorum yiyemiyorum da..Geçen kış sağlam bir depresyon geçirdim. Ondan önceki yıl anksiyete teşhisi almıştım ama ilacı reddettim. Evlenecektim ve bebek isteyince ilacı bırakıp daha kötü olmaktan korktum. O yüzden de depresyona girdim zaten. Şimdi hamileyim. Başlarda çok iyiydim. Son iki aydır falan zorlanıyorum. Ama kendime son bir iki haftadır güzel bir metot buldum. Aklıma olumsuz bir şey geldiği zaman iptal iptal iptal diyorum. Daha iyi hissediyorum böylece. Sonra sayı sekanslarina ilgi duymaya başladım. Psikolojik belki ama benim de derdim psikolojik zaten. O yüzden memnunum buna inandığım için açıkçası. Tavsiye ederim. Bir de bol su içiyorum. Daha iyi hissettiriyor. Ve ben yemeğe çok düşkünüm, bol bol yiyorum nasılsa hamileyim dogurunca veririm kilolari deyip
Tek yemek değil ki bak birsürü şey anlattım. Kendini motive etmelisin. Başka yolu yok yaşadığım.icin söylüyorum bunu. Ha gebelere verilen antidepresan var ama yapabildigin sürece kendin yensen daha iyi.Sen bir yöntem bulmuşsun bahşedebiliyorsun ne güzel..ben safra kesesi ameliyatı olduğum için sindirim sınırdışı yaşıyorum yiyemiyorum da..
Tek yemek değil ki bak birsürü şey anlattım. Kendini motive etmelisin. Başka yolu yok yaşadığım.icin söylüyorum bunu. Ha gebelere verilen antidepresan var ama yapabildigin sürece kendin yensen daha iyi.
Evden çıkamıyorum ki bi yere gideyim..
İlaç kullanmadan 39 haftayı doldurdum. Hep ağlamakla geçti, özellikle 4-5 aylar arası kabus gibiydi. Hayvanları çok seviyorum, sokakta kedi sesi duyunca sokağa fırlıyordum biri işkence mi ediyor Allah korusun diye hep paniktim. Şimdi de hastanede bebeğimi başka bebekle mi karıştıracaklar diye dövünüyorum. Moral verecektim aslında ama niye böyle oldu bilmiyorumne bileyim geçiyor işte bir şekilde
Yazarım inşaallah. Sağlığından endişeli değilim, kontrollerde de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Ama anksiyete çocuklara da geçiyor maalesef. Hem anne hem babası kaygı bozukluğu yaşayan bir öğrencim vardı. 5-8 yaşları arasında bazen derslerine giriyordum çok çıldırmış gibi korkuyordu herşeyden. Bir hocada da bu rahatsızlık vardı onun çocuğu da anksiyete sahibi oldu maalesef. Sürekli kabus görüyordu falan. Çocuklara iyi gelmiyor yani tedavi olmak lazımDoğurunca yazsanıza acaba bebeğinize yansıdı mı
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın iyi haberlerini bekliyoruz..inşallah bende o haftaya gelebilirim sağlıkla...Yazarım inşaallah. Sağlığından endişeli değilim, kontrollerde de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Ama anksiyete çocuklara da geçiyor maalesef. Hem anne hem babası kaygı bozukluğu yaşayan bir öğrencim vardı. 5-8 yaşları arasında bazen derslerine giriyordum çok çıldırmış gibi korkuyordu herşeyden. Bir hocada da bu rahatsızlık vardı onun çocuğu da anksiyete sahibi oldu maalesef. Sürekli kabus görüyordu falan. Çocuklara iyi gelmiyor yani tedavi olmak lazım
Amin inşaallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın iyi haberlerini bekliyoruz..inşallah bende o haftaya gelebilirim sağlıkla...
Yazarım inşaallah. Sağlığından endişeli değilim, kontrollerde de bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Ama anksiyete çocuklara da geçiyor maalesef. Hem anne hem babası kaygı bozukluğu yaşayan bir öğrencim vardı. 5-8 yaşları arasında bazen derslerine giriyordum çok çıldırmış gibi korkuyordu herşeyden. Bir hocada da bu rahatsızlık vardı onun çocuğu da anksiyete sahibi oldu maalesef. Sürekli kabus görüyordu falan. Çocuklara iyi gelmiyor yani tedavi olmak lazım
ilacınızın gebeilk kategorisi neydi acaba bende antidepresan kullanırken hamile kaldım ilaç kullanmış olmam benim çok endişelendirdi hala korkuyorum bişey olursa diyr5-6 yıldır ansiyete sıkıntısı yaşıyordum ilaç kullanıyordum sürpriz bur gebelik yaşADım şuan 22 haftalık hamileyim gebeliğimi ilk öğrendiğimde ilacı bıraktım 14-15 haftaya kadar çok sıkıntılar yaşadım ondan sonra daha iyi hissediyorum ama şimdi yine nefes alamıyor gibi hissediyorum psikiyatristimle ilk dönemde konuştum ilaç kullanmamı tavsiye etmedi çok sıkıntı yaşarsan ileride kullanabiliriz dedi ama ben bi daha dr uma gitmedim..bu durumları yaşayanlarla paylaşırsak bence iyi gelecektir..lütfen siz neler yaşıyorsunuz ilaç kullanıyormuşsunuz vede ilaç kullanıp doğum yaptınız mı...lütfen paylaşırmısınız..
Ben cioran 20 mg kullanıyordum gebeliği öğrenince hemen bıraktım kategorisini bilemiyorum bence tedirgin olma bıraktıysanilacınızın gebeilk kategorisi neydi acaba bende antidepresan kullanırken hamile kaldım ilaç kullanmış olmam benim çok endişelendirdi hala korkuyorum bişey olursa diyr
CipramBen cioran 20 mg kullanıyordum gebeliği öğrenince hemen bıraktım kategorisini bilemiyorum bence tedirgin olma bıraktıysan
Ben cioran 20 mg kullanıyordum gebeliği öğrenince hemen bıraktım kategorisini bilemiyorum bence tedirgin olma bıraktıysan
Cipram
İlaç kullanmadan 39 haftayı doldurdum. Hep ağlamakla geçti, özellikle 4-5 aylar arası kabus gibiydi. Hayvanları çok seviyorum, sokakta kedi sesi duyunca sokağa fırlıyordum biri işkence mi ediyor Allah korusun diye hep paniktim. Şimdi de hastanede bebeğimi başka bebekle mi karıştıracaklar diye dövünüyorum. Moral verecektim aslında ama niye böyle oldu bilmiyorumne bileyim geçiyor işte bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?