Anksiyete ve kafamda çoğalan sorular...

ister tabi. ah bi geri dönsem de bi daha dövsem diye bakıyodur şimdi.

işte bunlar hep boşluktan.

doktor bişey düşünmüş ki vermiş o ilacı. kafana göre neden bırakıyorsun ki?

ister tabi. ah bi geri dönsem de bi daha dövsem diye bakıyodur şimdi.

işte bunlar hep boşluktan.

doktor bişey düşünmüş ki vermiş o ilacı. kafana göre neden bırakıyorsun ki?
doktorla birlikte bıraktım yazmıştım, çok ağırlaştırdı beni çok yorgunlaştırdı ilaç. yani iyi anlarımız mı aklına gelip geri dönmek ister ?

doktorla birlikte bıraktım yazmıştım, çok ağırlaştırdı beni çok yorgunlaştırdı ilaç. yani iyi anlarımız mı aklına gelip geri dönmek ister ?

evet..
dövdüğü anı filan hatırlar. geri döner. hoş bişey sonuçta onun için, güzel bi anı yani

Yaşadığınızı tam bilemem ne geçti aranızda iyi günler aklına gelir tabi ama vazgecmesindeki sebep kendince çok haklı bir sebepse dönmez.
Sebepsiz olmaz hiçbişey illa ki bir sebebi de vardır devamlı soru sormanız belki de onu rahatsız etti bunaldı öfke problemi olmasıyla da ufacık bir sebep bile yeterli oldu aşırı tepki gosterdi belki de o yuzden siz anlam veremiyorsunuz bunlara. Geri dönse aynı şeyleri bidaha yaşayacaksınız bence ve bir kısır döngünün içinde kalacaksınız hep basa alacaksınız. Hangisi daha iyi geri dönmesi mi tamamen bitmesi mi. Her defasında aynı acıyı yaşamak mi yoksa kestirip atmak mi.

Ilaç kullanmanızı tavsiye eder miyim evet ilaç ilk zamanlar uyku yorgunluk vs yapıyor sonra herşey yoluna giriyor ama bırakırken insani mahvediyor. Zor bir süreç. Ben de o yuzden diyorum ki alternatif yollara bakın meditasyon yapın nefes terapisi alın. Evet bunlar maddiyata dayanıyor ama internetten kendiniz araştırıp öğrenmeye çalışabilirsiniz ve saplanıp kaldığınız bu konudan da sizi uzaklaştırır biraz meşgale olur.

Bunaldı, etti tamam ama önceden de bu şekilde oldu, kıymetini anladım vs. demişti.

Bence sen işe felan gir ya boş oturmaktan kafayı yicen artı seni döven biri için döner mi ne zaman döner diye hala sorguluyosun pes yani sanki kocan 3 cocuklusunda ortada kalmışsın.

Geri döner veya dönmez desek ne değisecek? Piyango biletini alirsin fakat cikacarsa iyi olur cikmazsa saglik olsun dersin. Sağlık olsun, onumuzdeki iliskilere bakalim deme zamani gelmis bence

Bunaldı, etti tamam ama önceden de bu şekilde oldu, kıymetini anladım vs. demişti.
Tamam seni rahatlatacak şeyi soyleyeyim evet geri dönecek pişmanım diyecek ve aynı şeyler olacak bidaha gidicek sonra yine sen bu soruları soracaksın sonra biz de istediğin cevapları vericez sonra o yine dönecek yine kıymetini anladim vs vs vs dicek sonra yine şiddet vs olacak falan olacak gidicek yüzük atacak sen yine bize acaba disvvdksgkd....

Sizde anksiyete ile beraber takıntı da var sanırım. Ona iice kafayi takmışsınız.

Sizi istemeyeni, aramayani bu kadar düşünmek üzülmek niye?

Arkadaşlar başka yorumu olan yok mu ? Dün ailesinden birisiyle konuştum o seni arar dedi
var vallahi içim şişti artik neden elin seni doven herifi icin kendini bu kadar düşürüyorsun ki valla anana babana emeklerine yazik su enerjini keske is bulmaya harcasan su bes kurus etmez herifin yoluna paspas olacağına hastaysan git tedavi ol kendini kandirma sakin bana doner mi diye sorma vallahi cildiririm

Sizde anksiyete ile beraber takıntı da var sanırım. Ona iice kafayi takmışsınız.

Sizi istemeyeni, aramayani bu kadar düşünmek üzülmek niye?

Kendi ailesinden birisi dedi sana kesinlikle dönecek diye, bunu kafama taktım.

Kendi ailesinden birisi dedi sana kesinlikle dönecek diye, bunu kafama taktım.
yazmiyim diyorum ama bu kafayla devam et sen ya alay ediyorsun burda sana yardim etmeye calisan insanlarla yada cidden hastasin sen umarim tedavi olur bir herifi donucek diye bekleyip durmazsın

yazmiyim diyorum ama bu kafayla devam et sen ya alay ediyorsun burda sana yardim etmeye calisan insanlarla yada cidden hastasin sen umarim tedavi olur bir herifi donucek diye bekleyip durmazsın
Neden alay edeyim? Siz neden benimle dalga geçer gibi konuşuyorsunuz ? Ben beklemiyorum, pişman olmasını görmek istiyorum.

Ya insanlar yardımcı olmaya çalıştıkça cımbızla kendine göre olan kısımları çekip alıyorsun müthiş bir saplantı haline gelmiş nişanlın sende. Valla bi otur dusun neden seninle olsun niye pişman olsun donsun adam çileden çıkarmışsın resmen. Eski konularına da baktım söyle lütfen uzman yardımı al hiçbi ilişkinde işinde ne bileyim bi çok sosyal konuda mutlu olamazsın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…