Anksiyete ?

isin tuhafi evet, ölen insanlardan ölesiye korkmama ragmen merakim da var. cocukken otopsi uzmani olmak isterdim nasil psikopat bir cocuktuysam artik. cok arastirdim cok okudum ama gercek vir oluyle hicbir zaman yuzlesmedim. dusundukce kafa karisiyor. aslinda simdi beni korkutan sey, tamamen manevi. vucudumu zatwn kadavra olarak bagislayacagim. onemli olan bu dunyada yasadigim her guzellik kotuluk vs. silinip gidecek yer yuzunden
 
benim de hayal gucum oldukca genistir . neler nwler geliyor.ama en cok manevi yonu zorluyor. bir ara kullandim ama bende kalp carpintisi, uykusuzluk ve sinir hassasiyeti yapti. gercekten zorlayici. ama sizin adiniza sevindim. en azindan daha rahatlamus olmaniza
 
Anksiyete ile mücadelede university of the west of england ın Sam diye bir uygulaması var. Akıllı telefona indiriyorsunuz. Onda çeşitli yardımcı teknikler var. Ücretsiz bir uygulama. Bi bakın isterseniz.
 
amin gercekten cok korkutucu, sinir bozucu, moral bozucu bir olay. bende de oluyor bazen cikiyor akildan, sonra oldugu yere eri donuyor. alt etmesi kolay degil gercekten
Çokk zorr
Annem Başım ağrıyo dese hop nörolojideyiz
Babam bacağım ağrıyo dese hop kalp damar doktorundayız :)o kadar çok mr, röntgen falan çektirdiler ki benim yüzümden
Radyasyondan zarar görecekler diye korkuyorum şimdi de
komiğim aslında :)
Nişanlıma da aynısını yapıyorum "bi doktora gidelim" cümlemle dalga geçiyor artık
 
Umarım atlatabilirsin
 


bende de var.evlenmeden once daha fenaydım.su an duruldu gıbı .ilaç kullandım ama bırakınca daha fecı oluyodum.. bende toplumsal kaos oldugunda canlı bomba ve sehıt haberlerı ;avm ye gıdemıyorum metroya bınerken bınbır korku...malesef bu ulkede anksıyete olmamak mucıze
 
Anksiyete ile mücadelede university of the west of england ın Sam diye bir uygulaması var. Akıllı telefona indiriyorsunuz. Onda çeşitli yardımcı teknikler var. Ücretsiz bir uygulama. Bi bakın isterseniz.
umarim turkcedir. bakayim hemen tesekkur ederim
 
degil mi. her yanimiz tehlike ve olumle sarili. elimizi kolumuzu sallayarak ciktigimiz evimize donememe ihimalimiz var. cok aci. hayat sartlari insanlari bu duruma itiyor malesef
 
sizinkisi cok tatliymis ama ☺ ben de gergin enginim sanirim. ama doktora cok ugramamayi tercih ediyirum. benimkisi de yanlis asli da :)
 
Bende de anksiyete var ve hayatımı iki kere dar etti. İlkinde uzun süre ne olduğunu anlamadım. Sonunda kendime teşhis koyup kendimi doktorda buldum. Koyduğum teşhis doğruymuş :) Nurtopu gibi bir anksiyete rahatsızlığım varmış. Sonradan anladım ki bu bende çocukluğumdan beri var. Tedavi oldum evet ama psikoterapiye ilaçlar iyi hissettirince devam etmedim. İkinci anksiyete atağım çok daha şiddetli geldi. Ölüyorum sandım. Kendimi doktora attım tekrar. Şuan tedavi görüyorum yeniden. O yüzden sakın bu tarz sıkıntılarınızı hafife almayın. Belki bir süre ilaçla tedavi olursunuz ama sonrasında kesinlikle iyi bir terapist bulun. Tedavi olmazsanız diğer ataklar çok daha şiddetli oluyor. İlaç kullanmaktan çekinmeyin. Tamamen beyindeki hormonların dengesiz olmasından kaynaklanan bir rahatsızlık. Nasıl grip olunca antibiyotik alıyorsak, bunda da uygun ilaçlar kullanılınca sonuç alınıyor. Çok geçmiş olsun!
 
Evet terapi almanızı öneririm . Ben de opsesiftim . 2 yıl kadar terapi gördüm . Şimdi iyiyim . Ben takıntılarımın üstüne gitmeyi öğrendim doktorumdan . Şimdi umursamıyorum hiç birini . Ara ara tekrar aklıma geliyor ancak umursamıyorum .
Ölüm de herkes için var . Ölünce beden çürür . Herkesin . Yok olmak duygusu ürkütücü gelebilir . Ama bir kurtuluştur bir bakıma . Yeniliktir . Olumlu yönünden bakarsak ve sadece sevgilimiz annemiz babamız için sadece ölüm var diye düşünmeden , herkes için var diye düşünerek hareket edip , kendimizle iç sesimizle konuşursak inanın bana , size iyi gelecek . Herhalde böyle düşünmenizi , şuan kendinize itiraf edemeseniz de birşey düşündürdü .
Doktorum bu anlarda sürekli aktif olmamı söylerdi . O düşünceler üşüştüğü Zaman , müzik dinlemeye başlardım beni rahatlattığı için .
Siz de öyle yapabilirsiniz ..
Terapiye gitmek yararlı oluyor . En azından daha fazla takıntıların oluşmasını engellemiş oluyorsunuz . Rahatlıyorsunuz ..
 
Aynısını ben de yaşıyorum. Piskiyatriye gittim ilaç verdi ben de kullanmak istemiyordum ama tedavin için şart dedi doktor. Psikoloğa da yönlendirdi şimdi daha iyiyim. Vakit kaybetmeden tedavi olun derim ben.
 
Bu iş öyle kendi kendine telkinle olmaz. Pskiyatra gidip ilaç kullanmalısınız.

Bilinçli kullanımda anti depresanlar bağımlılık filan yapmaz. Haklarında çıkan söylentiler şehir efsanesi hep. Uyuşturucu baronlarının işine gelmiyor tabi sattıkları "mutluluk" haplarının çok daha ucuzunun ve yasalının piyasada dolaşması.
 
 
Ölüyor sanma hissi; nefes alamama ve kalp carpıntılarıyla mı devam etti ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…