anladı ne yapmalıyım

sorunlarsorular

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
27
-1
286
İstanbul
Yan sınıftan bir çocuğu seviyoırum her tenefüs karşılaşıyoruz koriorda felan benim onu sevdiğimi anlamış arkadaşlarıyla dalga geçiyorlar ne yapmalıyım yardım edin lütfen

canım bence sen hiç oralı olma hiç de ona bakma hatta başka taliplerin warsa kesin olan onlarla görün yada hayali bir sewgilide yaratabilirsin tüm bunların dedikodu olduğunu senin onla hiç bir alakan olmadığını anlatmk için umursama hayali bir sewgili yap,dalga geçtiğine göre duygularınız karşılıklı değil boşwer herkesin bu yaşlarda böle tecrübeleri olmuştur.herkesin bir altarnatifi wardır şu hayatta bunu sakın unutma

bence git ve arkadaslarıyla gulerken neye guldugunu sor ve dalga gecılecek bısey olmadıgını onların yanlıs anladıgını soyle ve dekı senın gıbı bı tıp denmı hoslanacagım asıl sızın bunu anlamanız cok komık de gul ve arkanı don gıt...

ay canım benimmmmmmmmm.....
boşver güzelim yaaa nereye kadar gülecekler...
sen hiçbişey yokmuş gibi davran....

hii aptallara bak ! bunda gülünecek ne var bence kesinlikle hiçbirşey söyleme.. anlaşılan bunlar insanların duygularıyla eğlenebilen kişiler . eğer bişey söylersen büyük bir ihtimalle onlara yeni gülünecek şeyler çıkıcak.. bu yüzden hiçbirşey söyleme. sakın bakma bi daha ona. daha doğrusu okuldaki diğer çocuklara nasıl davranıyorsan ona da öyle davran.. yani hiçbirşey hissetmiyormuşsun gibi.. onların söylediklerini yaptıklarını da sen kendi üstüne alınma. nasıl anlamışlar ki bu arada senin o çocuğu sevdiğini :s

kendimi ona bakmamaya görmemeye zorlayınca daha çok göresim baksaım oluyo irademi zorlayıp ona bakmadığımda ise ona bakmadığımı çok belli ediyorum anlatamadım galiba ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…