Anladık spor zayıflamada önemli! peki ya spor yapamayanlar?

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
Kızlar Slm, uzun zamandır aklıma takılan bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim,
Bende yaklaşık 1 senedir bu diyet koşturmacasının içindeyim ama sakın diyet çizelgeme aldanıp koca bir senede sadece 1 kg verebildiğimi sanmayınkaydirigubbakcemile3

Üniversiteden mezun olduğumda 1,80 cm + 65 kg dım, 2 yıldır oturarak çalışmam nedeni ile tam 20 kg aldım ohaoldumsmile 86 kg olarak nisan ayında diyete başladım ve şu an 80kiloyum.

Geçen nisan ayından itibaren yediklerime dikkat etmem sonucunda tam 6 kg verdim.. Çok istikrarlı gidiyorum maşaallah cokacimcoook

Kızlar benim sorum şu ; bende bel fıtığı var ve 10 - 15 dk ayakta kalmak bile benim için işkence.. :1no2: Spor yapmaya cesaret edemiyorum sakatlanmaktan korkuyorum + bir kaç spor salonuna başvurdum fakat fıtık olduğumu öğrenince kabul etmediler..

Fitness + step yapamazmışım... kaydirigubbakcemile2 eeeee ben napıcam peki??..
 
Son düzenleme:
canım. bel fıtıgını akupunkturla tedavi edebiliyorlar bildiğim kadarıyla.çevremde bir sürü bel fıtıgı olan insan vardı. onca doktor gezdiler ama bi işe yaramamıştı. en sonunda akupunktura gttiler.. düzeldi hepsi de.
iyi bir spor salonundaki iyi bir antrenöre danışabilirsin spor konusunu mesela.. mutlaka sana bir yol göstereceklerdir. ama işinin ehli olmalı..
 
akapunktur hiç aklıma gelmemişti canım sağol ya araştırayım hemen
 
Canım benim babamda bel fıtığı olduğu sene kilo verdi ve yaklaşık 20 kilo vermişti çünkü o kiloları taşımak zaten bi iskencedir.. Onun tek yaptıgı ilkhaftalarda tempolu yürüyüşler ondan sonra dayanabilirsede kosu yapardı , ama bel fıtığı icin bel kemeri almıştı (bele zarar gelmesin diye) .. Aradan 5 sene gecti ve hala hergun deli gibi koşar, kimse onun yürüyüşüne tempo tutamıyor.. anliyacagin eğer gercekten istersen kendinde tedavi edersin fıtığı, yeterki iste gönülden :)
 
ben diyetle ilgili diyetisyenimin verdiği listeleri paylaştım, vermem gereken çok kilom yok o nedenle ilk üç haftada iki kilo yağdan verdim. ve bende spor yapamadım bu süre zarfında. bel fıtığı olanlar zaten fittness yapamıyor, ama yürüyüş çok ideal. eğer imkanın varsa bence bir diyetisyen kontrolünde kilo vermeye çalış
 
X