Anladim ki ben esimi sevmiyorum..

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.444
2.224
658
Kızlar merhaba ..

Şu kısa süre için de kendimi dinledim.Çocukları bırakıp eşime bi kaç akşam cafelere gittim arkadaşlarla ..Güldüm eglendim.Kendimi ,ruhumu dinledim .

Evet eşime bağlılığım sadece evlilik kurumundan ibaret.Bir alışkanlık bir soz veriş..Sevgi sevgi diye kendimi tükettiğim şey aslında benim aşkı yaşama arzum bunu anladım.

Kendimi geri çektim ondan ruhumu dinlendiriyorum.Benim şimdi onceligim çocuklarım olmalı değil mi?Çok küçükler biraz baba sevgisiyle büyümeleri toparlanmalari lazım degil mi?

Onceligim onlar ise kendimi üzmeden esimi yok sayarak yaşamak ondan hic bir beklenti içine girmeden benim geçici süreliğine bi ev arkadaşım kabul ederek yaşamak ?..En doğrular bunlar olarak cevaplandirdim.

Bi önce ki konuyu actigim da cidden aci çekiyordum ama bi gün saatlerce düşündüm saatlerce dinledim kendimi.. Ruhumu..Neyini seviyorum ki ben bu adamın??Neyini..dediğim de yüreğime dokunan hic birşey olmadi.

O çocuklarını çok seven evinin sorumluluğunu bilen bi adam sadece bu kadar.

Gelecek ile ilgili hic bir çabası olmayan 1 lira birikim yapmayı beceremeyen ,her boş vaktini uyuyarak geçirme arzusunda olan,karısına ilgi şefkat bırakın yatak odası görevini bile yerine getiremeyecek kadar pasif bi adam.

İnsan zevk alarak kahkaha atarak bir kaç dakikasını geçiremediği bi erkekle nasıl yaşlanmayı göze alabilir ki ??

Ki bu adamın birde hic affedilecek yani olmayan sadakatsizlik gibi bi yönü varken ..Fiiliyata hic dökmemis olsa da fırsatını buldugunda asla reddetmeyecegine emin oldugum,devamlı beni eleştiren pasif halini ben de tatmin etmeye çalışarak evin erkeği benim triplerine girmeleri felan.

Şuraya o kadar çok şey sigdirabikirim ki..
Çevre tarafından esim saygı duyulan bi insan .Görünüşte öyle efendi öyle dürüst edepli .Hic birşey ama hic birşey göründüğü gibi değil...

Esimi cidden kalbimden defettim şuan sadece ev arkadaşlığına ihtiyacım var ve cocuklarimin baba sevgisine.

Bundan sonra hayat bana ne sunar bilemem ama ben eşimden vazgeçtim ...Net.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ..

Şu kısa süre için de kendimi dinledim.Çocukları bırakıp eşime bi kaç akşam cafelere gittim arkadaşlarla ..Güldüm eglendim.Kendimi ,ruhumu dinledim .

Evet eşime bağlılığım sadece evlilik kurumundan ibaret.Bir alışkanlık bir soz veriş..Sevgi sevgi diye kendimi tükettiğim şey aslında benim aşkı yaşama arzum bunu anladım.

Kendimi geri çektim ondan ruhumu dinlendiriyorum.Benim şimdi onceligim çocuklarım olmalı değil mi?Çok küçükler biraz baba sevgisiyle büyümeleri toparlanmalari lazım degil mi?

Onceligim onlar ise kendimi üzmeden esimi yok sayarak yaşamak ondan hic bir beklenti içine girmeden benim geçici süreliğine bi ev arkadaşım kabul ederek yaşamak ?..En doğrular bunlar olarak cevaplandirdim.

Bi önce ki konuyu actigim da cidden aci çekiyordum ama bi gün saatlerce düşündüm saatlerce dinledim kendimi.. Ruhumu..Neyini seviyorum ki ben bu adamın??Neyini..dediğim de yüreğime dokunan hic birşey olmadi.

Gelecek ile ilgili hic bir çabası olmayan 1 lira birikim yapmayı beceremeyen ,her boş vaktini uyuyarak geçirme arzusunda olan,karısına ilgi şefkat bırakın yatak odası görevini bile yerine getiremeyecek kadar pasif bi adam.

İnsan zevk alarak kahkaha atarak bir kaç dakikasını geçiremediği bi erkekle nasıl yaşlanmayı göze alabilir ki ??

Ki bu adamın birde hic affedilmeyen sadakatsizlik gibi bi yönü varken ..Devamlı beni eleştiren pasif halini ben de tatmin etmeye çalışarak evin erkeği benim triplerine girmeleri felan.

Çevre tarafından esim saygı duyulan bi insan .Görünüşte öyle efendi öyle dürüst edepli .Hic birşey ama hic birşey göründüğü gibi değil...

Esimi cidden kalbimden defettim şuan sadece ev arkadaşlığına ihtiyacım var ve cocuklarimin baba sevgisine.

Hiç yoktan iyıldır en azından kendiniz için bir adım atmissiniz
Sadece eşinizden mi görüştüğünüz eski sevgilinizden de vezgectiniz mi?
Kimse bir ömür geçirmenizi beklemiyor mutsuz oldugunuz adamla. Sadece siz doğru düzgün bir sebep sunmadan bosanamam deyip duruyorsunuz.
Umarım bir sonraki kendinizi dinlemenizde bir adım daha ilerler sevmediginiz adamla ev arkadaşı olmak yerine yeni bir hayat kurabileceginizi fark edersiniz

Kızlar merhaba ..

Ki bu adamın birde hic affedilmeyen sadakatsizlik gibi bi yönü varken ..Devamlı beni eleştiren pasif halini ben de tatmin etmeye çalışarak evin erkeği benim triplerine girmeleri felan.

Eşinizin ev arkadaşlığı sizi ne kadar tatmin eder bilemem ama şunu biliyorum, mutsuz bir kadın mutlu çocuklar yetiştiremez. Ben her zaman şunu savunurum, bir evliliğin bitmesi için ille aldatılmak, şiddet görmek falan gerekmiyor. Evlilik iki kişinin ne olursa olsun sonsuza kadar birbirini çekmek zorunda olduğu bir hapishane değil. Birbirini seven iki insanın aynı evi, yatağı, hayatı paylaşması. Eğer siz eşinizi sevmiyorsanız zaten şu an yaşadığınız şey evlilik değil. Eğer hislerinizden eminseniz fiilen zaten çökmüş bir şeyi resmiyette de bitirmenizde hiçbir sakınca yok. Sadece siz boşanacaksınız o hala çocuklarınızın babası olup onları sevmeye devam edecek.

Düşünceleriniz böyşeyse oda vazgeçmişse zaten (anlattılarınıza göre) onunda bilmeye hakkı yokmu bunları?
Haklisiniz onun da bilmeye hakkı var ancak şuan bile üzerim de baskı kuruyor." Sana bi haller oldu biseyler mi yapıyorsun" gibi .Sanki onu aldatmaya meyletmişim gibi tavırlar sergiliyor. Bu şekil de ifade etsem ona her gün bi tartışma çıkartır.

boşanınca çocuğun niye baba sevgisiz kalsın ki? ne zaman isterse gelir görür, büyüyünce de zaten arkadaşlarıyla takılır.

Eşinizin ev arkadaşlığı sizi ne kadar tatmin eder bilemem ama şunu biliyorum, mutsuz bir kadın mutlu çocuklar yetiştiremez. Ben her zaman şunu savunurum, bir evliliğin bitmesi için ille aldatılmak, şiddet görmek falan gerekmiyor. Evlilik iki kişinin ne olursa olsun sonsuza kadar birbirini çekmek zorunda olduğu bir hapishane değil. Birbirini seven iki insanın aynı evi, yatağı, hayatı paylaşması. Eğer siz eşinizi sevmiyorsanız zaten şu an yaşadığınız şey evlilik değil. Eğer hislerinizden eminseniz fiilen zaten çökmüş bir şeyi resmiyette de bitirmenizde hiçbir sakınca yok. Sadece siz boşanacaksınız o hala çocuklarınızın babası olup onları sevmeye devam edecek.

"Mutsuz bi kadın mutlu çocuklar yetiştiremez "çok haklisiniz.Ben bu şekilde eskisinden çok daha mutlu olacağımı düşünüyorum.

Şuan yaşadığımız şey evlilik değil evet ama resmiyete geçmesinin geç olmasının sadece çocuklar lehine olacağını düşünüyorum.

Boşanın.
Bi şey hissetmediğiniz bi adamla sadece ihtiyacınıza binaen aynı evde kalmak eşinizin yaptıkları kadar olmasa da çok çirkin.
Bi kadın olarak sizi anlıyorum herkes gibi ilgiye gülmeye ihtiyacınız var.Ama evliliğinizi ev arkadaşlığına indirgemek yanlış anlamanızı da istemem ama sadakatsizliğe kapı açar.
Ayrılın yolunuza bakın.Boşanınca adam babalıktan düşmüyor yine çocuklarınıza babalık yapar elbette.

Şuan yaşadığımız şey evlilik değil evet ama resmiyete geçmesinin geç olmasının sadece çocuklar lehine olacağını düşünüyorum.
cok yanlis dusunuyorsunuz. hatta cocuklariniza zarar verecektir emin olun uzun vadede. kafalarinda evlilik, es, iliski konusunda bambaska şeyler oluşarak buyuyecekler ve bu onlarin yetiskin yaşantılarını sekillendirecek.

Çocuklarınız için en doğru kararın bu olduğuna emin misiniz? Ne zamana kadar hiç sevgi beslemediğiniz biriyle evliyken mutluluk rolü yapabilirsiniz?

Mutluluk rolu yapmayacağım ki şuan beynimde bitirdigim için gayet mutluyum.

Artık telefonunun geçmişini karıştırarak kendime sınır krizleri gecirtmeyecegim bilmek bile ustum de ki ölü toprağı aliyor

cok yanlis dusunuyorsunuz. hatta cocuklariniza zarar verecektir emin olun uzun vadede. kafalarinda evlilik, es, iliski konusunda bambaska şeyler oluşarak buyuyecekler ve bu onlarin yetiskin yaşantılarını sekillendirecek.

Bu yönlü bakmamıştım çok haklisiniz ancak onur türlü de gördükleri manzara iç acıcı değil .En azından onu yok saydığım için sükunet olacak .(Beklentilerim vs.den dolayı haylice tartışma cikiyordu)

Boşanın bu şekilde bir aile olamazsınız!! ebeveynler mutsuzken çocukların mutlu olabileceğini nasıl düşünürsünüz!!
Sizede yazık, eşinizede... öyle ev arkadaşı olunmaz sevgi bitmiş !!(sizin yazdıklarızdan anladığım kadarıyla) bari saygınızı tüketmeyin....

siz bence kendinize bahane bulma konusunu netleştirmişsiniz, bu sayede kaçış yolu bulmuşsunuz kendinize...Şu an çocuklar olmasaydı da siz gene ayrılmıcaktınız, bir şeyi tedavi etmenin yolu kabullenmekten geçer. Bu hayatta en zor şey insanın kendisine dürüst olması ve ben dünyadaki bütün çocukların seçeneği olsa,mutsuz bir evlilikte, ailede büyümek yerine mutlu ama boşanmış bir ailede büyümeyi tercih edeceğine eminim( boşanmış bir ailenin çocuğu olarak)

Bence kendini hazir hissedene kadar boşanma. Çocuklar icin küçük yasta aksam babanin eve gelmesi önemli. Ayni catinin altinda olmak vs. Çik gez, kendini ruhunu dinlendir. Bir sonra ki adimi ne zaman kendini hazir hissediyosan o zaman at. Kimse kusura bakmasin, benim anladigim kocasinin evliliklerine saygisi yok, pek de olmamis. Herkese hak ettigi kadar. 7 düvelin cengaveri olup ortalara atlamak yerine, saglam ama emin adimlar atardim ben yerinde olsam.

Back
X