Anladim ki ben esimi sevmiyorum..

Evet bugün mesajla açıkça söyledim."Sadece huzur istiyorum çocuklar için katlanıyoruz en azından degsin sabrettigimize ,evde kavga gürültü olmasın sadece ev arkadaşı olarak saygımız olsun birbirimize" diye .Mesaj atmadi akşam gelince de zorla sarıldı öptü ;"Böyle şeyler duymak istemiyorum bir daha" dedi."Bil ben senden vazgeçtim bi beklentim yok "diyorum ,"Olur olur sen çocuk doğmadan ki kadın olursan benimle ilgilenen bana sırnaşan olursan olur" felan dedi.Biraz kalesiz bir tip bir de ilişkimizin lackalasmasi da ona bu şekil bi tavır sergilettiriyir sanırım.

Özünde çocuk doğmadan da aynıydı kendisi sadecd ben çocuğa verdim kendimi birazcık ve beklentilerimi azalmıştım.

Herşeyiyle soyledm artık kendi oralı olur olmaz kendi bileceği şey.Açıkça mesaj da yazdım ayrıca çocuklar toparlansin biraz önümüze bakarız diye.Adam gece gece bana arzusu tuttu vazgeçince kıymetli oluyor sanırım.

Eski sevgilinle görüsüyorsan, yazdiklarinin hepsi bos. Hakli olamazsin benim gözümde, ve nefret ederim öyle insanlardan. Ben cocuklarim yüzüne bakamazdim.

Çocuklarımın niye yüzlerine bakamayacağım onu anlamadım ?Sex işçisi değilim ki bakamayım ya da öyle bile olsa onlar benim namus bekçim mi?

Ben aynaya bakınca kendimden utanmiyorsam vicdanım rahatsa bitmiştir.Herkes yaşadığı şeyi en iyi kendi bilir o yuzden ne doğru ne yanlış kendi kabul ediş seklidir.

Bu insan eskiden kalmış bi arkadaş benim neznimde hic birşey hissetmediğim bi yorum arkadaşıydı sizin orada ki gözünüzle de benim yavuklum:))

Konu eski sevgilim değil, konum asıl konusu ile bi fikriniz varsa belirtin yoksa diğer mevzu kalsın benim mevzum o değil çünkü .

aynı durumdayız ben gidip dava açtım. nasıl yaptım nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama o lanet olası davayı açtım.. şu an beş parasız ortadayım ama toparlayacağım.

Burada CuteMom diye bi üye var.2.evliliği.Hanımefendi bir yorumunda eşime karşı duyguların bi gün bitse bile oğlu Ege için bu adamdan ayrılmayı düşünmediğini yazmıştı .

Yani bi anne çocuğu için oz olmayan bi baba için bile bunu düşünebiliyorsa benim iki çocuğum ve öz babaları için bu fedakarlığa girmem neden sizin tarafınızdan bi umut olarak algılandı anlayamadım ?

Örnek verdiginiz üyenin cümlesini kendinize referans gösteriyorsunuz çünkü siz de kendi mutsuzlugunuz ile cocugunuzun mutlu olabilecegine inanıyorsunuz.

Kocasından dayak yiyen kadın da "cocuklarımı dövmüyor o yüzden kalayım" veya direkt aldatılmış bir kadın "ne de olsa cocuklarımı aldatmadı, eşim yalnızca bana ihanet etmiş oldu" deyip hayatına sorunsuz(!) devam edebilmeli o halde?..

Siz kendi basiretsizliginizi, fedakarlık adı altında cocuklara yüklüyorsunuz.
Bu, sorumlulugu üstlenememenin ötesinde, çocuklarınıza da ödettiginiz agır bir bedel.

Son olarak, "medeni" hukukta boşanma diye bir şey oldugunu, ayrılmanın annelik veya babalıktan istifa etmek anlamına gelmedigini hatırlatırım.

Örnek verdiginiz üyenin cümlesini kendinize referans gösteriyorsunuz çünkü siz de kendi mutsuzlugunuz ile cocugunuzun mutlu olabilecegine inanıyorsunuz.

Kocasından dayak yiyen kadın da "cocuklarımı dövmüyor o yüzden kalayım" veya direkt aldatılmış bir kadın "ne de olsa cocuklarımı aldatmadı, eşim yalnızca bana ihanet etmiş oldu" deyip hayatına sorunsuz(!) devam edebilmeli o halde?..

Siz kendi basiretsizliginizi, fedakarlık adı altında cocuklara yüklüyorsunuz.
Bu, sorumlulugu üstlenememenin ötesinde, çocuklarınıza da ödettiginiz agır bir bedel.

Son olarak, "medeni" hukukta boşanma diye bir şey oldugunu, ayrılmanın annelik veya babalıktan istifa etmek anlamına gelmedigini hatırlatırım.

Kaldı ki cute kendi duygularının bitmesi halini yorumlamış, sanmam ki hakareti yok sayılmayı aldatılmayı yutsun ki yutmadığı için ilk evliliğini bitirdi zaten

"Ne muhabbet ne iletişim ne cinsellik ne sadakat hic birşey yok ,birinden birine dört elle sarılacağım ..Çok güzel bi eğitim almış dimdik durabilecek bi kadın iken malesef üzerine şiddet bile gördüm.."

Yani CuteMom CuteMom bu kadarını kaldırmaz ama kendi aşkı bitse evet sürdürebilir anaç yapısından dolayı

Kaldı ki cute kendi duygularının bitmesi halini yorumlamış, sanmam ki hakareti yok sayılmayı aldatılmayı yutsun ki yutmadığı için ilk evliliğini bitirdi zaten

"Ne muhabbet ne iletişim ne cinsellik ne sadakat hic birşey yok ,birinden birine dört elle sarılacağım ..Çok güzel bi eğitim almış dimdik durabilecek bi kadın iken malesef üzerine şiddet bile gördüm.."

Yani CuteMom CuteMom bu kadarını kaldırmaz ama kendi aşkı bitse evet sürdürebilir anaç yapısından dolayı

O üyenin kendi tercihi.
Kaldı ki konu sahibinin yerinde olsaydı ilk fırtsatta boşanma davasını açacagına inanıyorum.
Fakat duyguların bittigi evliliklerin de sürdürülmemesi gerektigini düşünüyorum.

Duygum yok ama aynı yatagı paylasalım. Duygum yok ama aldatılmayayım. Duygum yok ama sevmedigim birine tahammul etmek icin kendimi zorlayayım, saygı hep kalsın, hiç kavga etmeyelim.
Böyle bir hayat imkansız bence.

Zaten ebeveynlerin kronikleşen mutsuzlukları cocukları etkiliyor. Buna ek olarak huzursuz bir ev ortamının cocuklar icin de saglıklı olmadıgını düşünüyorum.

O üyenin kendi tercihi.
Kaldı ki konu sahibinin yerinde olsaydı ilk fırtsatta boşanma davasını açacagına inanıyorum.
Fakat duyguların bittigi evliliklerin de sürdürülmemesi gerektigini düşünüyorum.

Duygum yok ama aynı yatagı paylasalım. Duygum yok ama aldatılmayayım. Duygum yok ama sevmedigim birine tahammul etmek icin kendimi zorlayayım, saygı hep kalsın, hiç kavga etmeyelim.
Böyle bir hayat imkansız bence.

Zaten ebeveynlerin kronikleşen mutsuzlukları cocukları etkiliyor. Buna ek olarak huzursuz bir ev ortamının cocuklar icin de saglıklı olmadıgını düşünüyorum.

Demek istediğim referans gösterdiği üyenin durumunun kendisiyle alakası olmadığı yoksa dediğine katılıyorum sevgi bitmesi evliliği hükmen bitirir

Neredeyse aynı problemi yaşıyoruz sadece cocugumuz yok. ilgi yok alaka yok yatakodası görevi değilde isteği yok yani sadece kendi istediğinde kısa bir an.. temiz giydir işe yolla evini topla yemek yap ilişkiye gir ama seni ne zaman isteyek dudağından öptü hatırlamıyorsun bile.. nikahlı hizmetçi. Allah sana da bana da sabır versin

Neredeyse aynı problemi yaşıyoruz sadece cocugumuz yok. ilgi yok alaka yok yatakodası görevi değilde isteği yok yani sadece kendi istediğinde kısa bir an.. temiz giydir işe yolla evini topla yemek yap ilişkiye gir ama seni ne zaman isteyek dudağından öptü hatırlamıyorsun bile.. nikahlı hizmetçi. Allah sana da bana da sabır versin

Mutsuzlugunuzu kabullenmek ve sabretmek yerine tüm bu çabanızı kendinize yeni bir hayat kurmak için gösterseniz?

Mutsuzlugunuzu kabullenmek ve sabretmek yerine tüm bu çabanızı kendinize yeni bir hayat kurmak için gösterseniz?
Önce keşke dememek için çarelerine bakıyorum ama baktım olmayacak bende devam etmeyi düşünmüyorum tabiki herşeyin hayırlısı olsun. sevginin bile işe yaramadıgı noktalara gelmek üzereyim

Merak ettim abinizin eşinin tutumu nasıldı peki?Abinizi boğuyor muydu sallamıyor muydu ?
Abimin eşi ilk başında bizim aileye karsı saygısızlığı hat safhadaydı ve dozunu agzını uslubunu zamanla bozmaya başladı.abim psikolojiktır diye dr dr gezdirditamamen karekteri bozuk aslında lafları cımbızlar olayları yanlış anlar vs vs ama
babam dediki
-oglum karını al git buradan bizden uzak daha iyi olursunuz inlallak
h
degiştimi tabiki hayır
bizden hiç birimiz yıllardır ne evimize alırız ne evine gideriZ
buna ragmen abimle daha kotuye gittıler
kadın abimi daraltıyo
mesela bende oldugunu biliyo
yazıyoda yazıyo o .....kardeşindesin bi tek o mu guzel yemek yapar
bi tek o mu akıllı
annemdeyse ...anandamısın
felan fian
abim genede cocukların hatrına susuyo sadece buyumelerini bekliyo
onunla resmi evli ama bi hatın denk düşse aklı salim aile olabilicek inan dakikasında boşuyucak.
şimdi memleketimizde iş kudu
aslında kısmı olrak buradan kurtuluş planı
ayın cogunu orada gecirıyor
ben ise hayatını bosa gecirdiğini biran evvel boşanıp yeni bi aile kurması gerektığını düşünüyom

Hayat çok kısa mutlu olmaya sizinde hakkınız var çoğu yorum yapan arkadaşa katılıyorum
Ama şuda var ki sizin için zor bir dönem bekliyor ayrılsanız da ayrılmasanız da sadce tercih yapıcaksınız siz.
Aileniz arkanızdaysa boşamayı daha ön planda tutun derim destek olan birileriyle daha kolay atlatabilirsinz.
Ama evli kalmaya devam etmek de zor sizin için
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Önce keşke dememek için çarelerine bakıyorum ama baktım olmayacak bende devam etmeyi düşünmüyorum tabiki herşeyin hayırlısı olsun. sevginin bile işe yaramadıgı noktalara gelmek üzereyim

Karar verene kadar geçen zaman ile de pişman olabilirsiniz. Sonuçta yıpranan kişi sizsiniz ve son noktayı koymak psikolojik olarak zarar görmenizle daha da zorlaşabilir. Yani her ihtimali düşünmek lazım.
En çok içinize sinen şey ne ise onu yapın tabii ki.
Umarım mutlu olursunuz.

Back
X