Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kocana karşı tavrın,davranışların nasıldır.?
İyileş de gel, gözler kaymış senin.in vino veritas , konu başlığını anlam veremediğim şarkılar diye okuyup duruyorum. Benim durum vahim..
Adama gerçekten çok iş mi yaptırıyorsunuz? Hani böyle sessiz, derdini dile dökemeyen bir karakteri var da, siz de nasılsa itiraz etmiyor diye, sürekli bişeyler buyuruyor olabilir misiniz? Evde ne gibi sorumluluklar onun üzerinde bir özet geçseniz.
Kavga etmez hiç. birşey e kırıldığında ağlar ve kızdığında susar öfkeli iken konuşmaz. Ama acaba içine mi atıyor. Farklı bir karakteri mi var yoksa bazı şeyleri gözden mi kaçırıyorum bilemedim. Endişelendim bi an.
Bu kadarı çok doğal. Bence güzel bir dille rahatsız olduğunuzu, komik bulmadığınızı belirtin. Bir kere yapsa tamamda sürekli bu tarz şakalar benim de hoşuma gitmezdi.Bir misafir geleceğinde ben yemek yaparken en azından süpürme işini yapsın yada salata yada bir çeşit yemeğide o yapsın isterim. Köklü bir temizlik yaparsam azıcık ucundan tutsun. Vs gibi. Bu arada hep pazarlığı da yapar sessiz biri de değil hemen kabul etmez ama birazda olsa yapar dediklerimi.