• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremediği şakalar

bencede büyütülecek bişey yok ki :))) bende müstakbel eşimee her gün aynı şakayı yapıyorum öldürcem seni diyip bogazına sarılıyorum :) amaçokta seviyorummmmm

Yani cidden şaka olarak yapıyor olmazmı bende eşime bu şekil şakalar yaparım oda bana yapar robot değilizki nedir bu art niyet aramak hiç anlamıyorm

senin kocana karşı tavrın,davranışların nasıldır.?

Açıkçası kendimi iyi bulmam davranış bakımından ama hiç sesimi yükseltmedim kavga çıtasını bikere yükseltirsek bi daha düşüremeyiz diye dikkatli oldum hep. Mesela sorunlu bi dialogda çok cevap yetiştirmemeye çalışırım. Seviyesiz kelimeler sarfetmemeye özen gösteririm. Ama o benden daha iyidir sorunlu anlarda. Işte son zamanlarda bu tarz şeyler başladı ne yazık ki

Biz de arada güreşiriz şaka yollu eşimle ama şaka bile olsa öldün mü der mi insan eşine? Tüylerim ürperdi valla :KK53:

Yok ya adam şaka yapmış bunu ciddiye aldığınız göre başka birseylere baska davranislara daha takilmissinizdir.cunku burdan okuyunca direk şaka gibi duruyor ama olay yaşanırken orda olmadığımız için bilemeyiz sanirim

Adama gerçekten çok iş mi yaptırıyorsunuz? Hani böyle sessiz, derdini dile dökemeyen bir karakteri var da, siz de nasılsa itiraz etmiyor diye, sürekli bişeyler buyuruyor olabilir misiniz? Evde ne gibi sorumluluklar onun üzerinde bir özet geçseniz.

Bir misafir geleceğinde ben yemek yaparken en azından süpürme işini yapsın yada salata yada bir çeşit yemeğide o yapsın isterim. Köklü bir temizlik yaparsam azıcık ucundan tutsun. Vs gibi. Bu arada hep pazarlığı da yapar sessiz biri de değil hemen kabul etmez ama birazda olsa yapar dediklerimi.

Kavga etmez hiç. birşey e kırıldığında ağlar ve kızdığında susar öfkeli iken konuşmaz. Ama acaba içine mi atıyor. Farklı bir karakteri mi var yoksa bazı şeyleri gözden mi kaçırıyorum bilemedim. Endişelendim bi an.

boğa burcu mu eşiniz?
şayet öyleyse içinde biriktiriyo olabilir..
benim eşim öyle de malesef....

Arkadasim ne var bunda, sakalasiyor iste. Ayrica yastik sakasi esnasinda oldun mu diye sormak da gayet normal. Siz hayatiniza sakalasmayi sokun bence. Endiseleneceginiz hicbir durum goremiyorum ben.

Yorumlarda en çok ağlaması garip bulunmuş. Açıkçası bana da garip gelmişti ama zamanla alıştım ve onu üz memede çalışıyorum. Çünkü oduygusallaşınca mutlaka ağlıyor tabi bende bu durumda çok üzülüyorum ve gönlünü almaya çalışıyorum.

Evet belkide haklısınız bütün bunlar sadece şakadan ibarettir umarım. Ben fazla hassas davranıyorum sanırım bu durumda. Teşekkür ederim herkese

Bir misafir geleceğinde ben yemek yaparken en azından süpürme işini yapsın yada salata yada bir çeşit yemeğide o yapsın isterim. Köklü bir temizlik yaparsam azıcık ucundan tutsun. Vs gibi. Bu arada hep pazarlığı da yapar sessiz biri de değil hemen kabul etmez ama birazda olsa yapar dediklerimi.
Bu kadarı çok doğal. Bence güzel bir dille rahatsız olduğunuzu, komik bulmadığınızı belirtin. Bir kere yapsa tamamda sürekli bu tarz şakalar benim de hoşuma gitmezdi.

Back
X