ANLAM VEREMEDİĞİM BİR DURUM VAR.

Asıl bomba 💣 En son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. 🤦🏻‍♀️Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
Eee kadının birinin elinden tutup getirmesini bekliyoz o vakit

Sen kendine değer vermezsen kimse vermez

İnsan kendi merak eder ya...Söylemekle olcak iş değil bu... İşteyken bile napıyorsun ne ediyorsun,nerlerdesin der gerçekten değer veriyorsa birine...

Bazı yorumlarda da yazılmış eğer kritik bir bölgede,dağ başında askerse En Büyük TÜRKİYEve sizde ailenizin yanındaysanız kafasında " o güvende,bişi olsa haberim hemen olur" kafasında olabilir...Onun dışındası yok bende...Size olan sevgisini sorgulayın bu şartlar altında değilse...o_O.
Konu sıkıldım, bunaldım deyince, bende burada bunaldım diyor. Tamam haklıdır da. E gel o zaman diyorum ona da yok diyor.

Asıl bomba 💣 En son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. 🤦🏻‍♀️Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
Neyi sorguluyorsunuz ozaman hala.
Adamin başka bi hayati daha var sizide umursamiyor zaten. Zaten daha önce yakalamişsiniz boşanmak icin harekete gecin bence artik. Yoksa eve bi kadın getirmesini falanmi bekliyorsunuz :işsiz:

Daha ne olması lazım, eşinin sizi aldattığını kabul etmeniz için?
Daha önce de yapmış, şuanda hayatında biri ya da birileri olduğu çok açık.
Ya bizimle dalga geçiyorsunuz ya da aklınizla zorunuz var.

Hiç anlam veremiyorum. Her konuda böyle. Daha önceki açtığım konularda anlatmıştım. Zamanında bazı sorunlar yaşadık. Atlattık diye düşündüm. Sanırım hala oradayım. Kolay şeyler değildi. Ama şimdi bir insanın 2 dakika bile olsa, eşinin sesini duymak istemez mi? Çok sıkıldım günaydın ve iyi geceler mesajından. Çok afedersiniz, diyorum ki kendisine tuvalete gitmiyor musun. Yemek yemiyor musun. Ara 2 dakika. Ya da yatmadan iyi geceler yazmak yerine sesimi duymak iste ve ara.
E sizde madem cok sıkıldınız iyi geceler günaydın mesajlarından ki bence haklısıniz cevap vermeyin..
Bakalım ne yapacak merak edip arayacak mi ne tepki verecek.
Bir sey sorarsa da zamanim yoktu yazamadim dersiniz.

Öyle yapıcam. Bakalım ne yapacak.
Yani ben sayfalari simdi okudum butun yazdiklarinizi.
Yani sizin evliliginiz diye bir sey kalmamis ki zaten.
Muhtemelen baskasi ya da baskalari var hadi onu da gectim sanirim cok onemsemiyorsunuz baskasi olup olmamasini yani size karşı zerre ilgisi yok nasil kabullenebiliyorsunuz boyle bir evliligi boyle sevgisiz bir adamı.
Benim aklim almadi evlilik bu degil inanin.
Cok uzuluyorum boyle okuyunca attigi iki mesajla sizi elinde tutuyor sizde gunaydinnn aşkımmmm❤ mı yazıyorsunuz karsılıgında yapmayin allah aşkına ya...
Aşk kırıntısı bile değil🤦‍♀️

Herkes esin işi zor mu diye sormiş ama bunun bence onemo yok..nihayetinde vakit bulabiliyirsa 2 dk bile esini dusunmeli. Size sevgisi azaldı belki. Ya da sogudu vs. Aldatma ihrimalo de var tabi. Ama çok uzucü bir durum bence ayrıyken faha cok ilgi gistermeliydi size ozler insan

Her defasında paylaşıyorum. Tamam diyor. Özür diliyor. Am yoğunum diyor. (ki böyle dediği zamanlar instagramda ve whatsappta çevrimiçi oluyor ara ara.) o arada bana da yaz diyorum. Oralı değil
Ben ortada bir evlilik göremedim. Bu ne böyle ya , kendi yolumu çizerdim çoktan ben olsam

Adam yok hemşire adam gitmiş senden.Acaba bu gerçeği idrak mi etseniz artık.Zira hem herşeyin farkındasınız hem aksiyon almamak için safa yatiyorsunuz.Ben bir kadının bu derece aciz kalmasına tahammül edemiyorum.Adamin ne sevgisi ne sadakati var

Koşulu ne olursa savaşın ortasında değil sonuçta bu adam değil mi? Benim eşimin de şehir dışı görevi oluyor, işi oldukça da ağır ve saha da çalışıyor ama burdakinden daha fazla arar ve haber verir..Aklım sizde kalıyor der sürekli.. Olağanüstü bir şey de değil bu, her eş için olması gereken..

Back
X