Anlam veremediğim "hayaletlenme:

Evet.
Bemi bir kafeye davet ettiğini yazdı. Zamanı sordum bugün olabilir dedi. Akşam gelebileceğimi yazdım ama cevap gelmedi
Bu bilgi olmasaydı belki kısır kalırdı cevaplar ama… o ilk tanıştığınız gece de yakınlaşmaya çalışmıştı sanırım. Geçen gece de açık alanda hani ufakta olsa bir yakınlaşma mı bekledi ki? 🙄 yani sizden hoşlanmış olsa da karşılıklı bir ilişkiden beklentinizin ortak olmadığını düşünüp kafası karışmış olabilir. Farklı seçenekler, açık ilişkiler falan popüler malüm bilmem ki..

Evet.
Bemi bir kafeye davet ettiğini yazdı. Zamanı sordum bugün olabilir dedi. Akşam gelebileceğimi yazdım ama cevap gelmedi
Yanlış anlama ama bu çocuk bana hiç iyi hisler vermedi, her türlü bana seni yedeğe atmak istiyor gibi geliyor. Yani birisi var onunla görüşüyor boşta kaldıkça da sana yazıyor gibi hissettiriyor gerçekten. Diğer konunu da okumuştum ona istinaden yapıyorum bu yorum

Ben olsam merak ederdim açık açık sorardım. Tutamam içimde. İnsan yerine konulmak herkesin hakkı. Bu gosting olayını hiç anlamadım gitti. Başıma geldi. Sinirden deliye döndüm adamla birbirimize girdik.
İlişki insanı galiba değilim ya :( Ama bence biraz daha bekleyin.

Ben olsam merak ederdim açık açık sorardım. Tutamam içimde. İnsan yerine konulmak herkesin hakkı. Bu gosting olayını hiç anlamadım gitti. Başıma geldi. Sinirden deliye döndüm adamla birbirimize girdik.
İlişki insanı galiba değilim ya :KK43: Ama bence biraz daha bekleyin.
Sordum ama verdiği cevaba daha çok kırıldım

Yanlış anlama ama bu çocuk bana hiç iyi hisler vermedi, her türlü bana seni yedeğe atmak istiyor gibi geliyor. Yani birisi var onunla görüşüyor boşta kaldıkça da sana yazıyor gibi hissettiriyor gerçekten. Diğer konunu da okumuştum ona istinaden yapıyorum bu yorum
Olabilir belki. Düzenli ilişkisi olduğunu sanmıyorum ama flörtleri vardır. Halbuki o yaklaşıyordu. Nasıl bir ilişki istediğimi, hayallerimi vs kendisi soruyordu. Bir anda böyle dönmesine o yüzden şaşırdım ama insanları ciddiye almamak gerekiyor demek ki

Çok mu safım bilmiyorum ama başına bir iş gelmiş olmasın kaza bela bir yakınının cenazesi vs.. Sonuçta tekrar buluşmayı da kendisi teklif etmiş. Belli ki hoşlanmış

Olabilir belki. Düzenli ilişkisi olduğunu sanmıyorum ama flörtleri vardır. Halbuki o yaklaşıyordu. Nasıl bir ilişki istediğimi, hayallerimi vs kendisi soruyordu. Bir anda böyle dönmesine o yüzden şaşırdım ama insanları ciddiye almamak gerekiyor demek ki
İşte boş kalınca yokluyor gerçekten ilgisi olduğunu sanmıyorum, tesadüfi tanışmanıza bir şey demiyorum ama düzenli ilişki yaşanacak birine benzemiyor

Tatlim bundan bir ay önce ben de ghostlanmistim hemde iki kere gorusmustuk. Boylelerinden bir cacik olmaz anca kendini degersiz hissettirir. Bas engeli.

Back
X