uuu çok şairane :)Bu özet hali miydi
Gözlerim deryalandi gözyaşı yerine ışık akıyor
merhaba arkadaslar;
Aklıma takılan emin olamadıgım bır konu uzerınde fıkırlerınızı rica edıyorum.
Esımın ıkı kuzenının eslerı ile bır sorun oldu. Derya ve ışık isimler. Derya ile cok samımıydık; ışıkla daha önceden sorunları oldugunu asagıladıgını anlattıgı sırrı herkese soyledıgını hatta bendende ışığın hıc hoşlanmadıgını soylerdı. Işık benım hakkımda konuşuyormuş tabıkı o ızın vermıyormusta benı sevmıyormuş vs vs. Aynı ortamdayken her hareketı için bak sen varsın dıye yapıyor vs dıyordu . Ben deryaya cok guvendıgım için bu soyledıklerının yalan olacagını hıc dusunmedım. Işıklada yuzlesemıyordum nıye arkamdan konusuyordun nedir bu nefretın dıye. Cok sonra yuzlestıkkı deryanın tum anlattıkları yalanmış 2 sene boyunca bızı ışıkla bıraraya getırmemş amac kıskanclıkmı nedır anlamadım hala.. Tabıkı ışıkla dusman gıbı olmuştuk sureklı laf tasıdıgı için ama sebebını ıkımızde bılmıyorduk. Işıgı aldım karsıma konustum şok oldum deryayı da aldık karsımıza herseyı yalanladı agladı krız gecrdı. Cok şukur kanıtlarımız vardı . Işıkta bende aptallştık onca iyilik yaptık neden boyle yaptı anlamadık. Şimdide derya özr mesajları atıyor. Esım ben ve esımın ailesıde arkamızda asla konusmuyoruz. 2 yıl boyunca herkesten yalan yanlş laf tasımış durmus. Bende ınandım guvendım evıme gıren ınsan yapmz dıye dusundum. Sorun su ki; ışıkla arada gorusuyoruz ışık yazarsa yazyrm ararsa konusuyorum. Davet edıyor gıdıyorum vs. Artık insanlardan korkuyorumguvendıgım sevdıgım bır ınsandı derya hergun evımdeydı boyle bır haınlık kıskanclk yaptı. Şimdi işin içinde ailelerde var ışık benden cok darbe aldı benım arkamdan hc konusmamş sadece yalanlar soylmış ama ışık hakkında asılsz bırsuru laf hakaret var. Işık bana sıck geliyor ama içimde bır hıs var 1 yıllık evliyım aıle içindede huzurszluk istemıyorum. Ikıyuzluluk yapması benı huzursuz edecek bu tıp bır sorun yasadık . Sızce yenı bır sayfa acıp arkadaslık etmelimiyim zaten özel hıcbısı kımseyle paylasmam. Yoksa guvenmemelimiyim.
Özetleyebılecegım kadar kısa anlatmaya calıştım durumu .. Sevgiler
Dahada yazacagım :) cıddı anlamda uzuldugum bır konuydu paylasmk istedımBu özet hali miydi
Gözlerim deryalandi gözyaşı yerine ışık akıyor
Cok sarsıldım ya .. Hergun evınıze gelen kötu gunlerınde hp yanınızda oldugunuz ınsanın cok ama cok gereksz savma sekılde yalan soylemesı hayal kırıklıgına ugrattı bnıInsanlardan birseyler gordukce olgunlasiyoruz bence bi selam naber nasilsindan oteye gitmeyen ve daha temkinli arkadasliginiza devam etmeniz daha dogru olacaktir.
Ne bileyım ışık cok ıyınıyetli yaklasıyor ama bu hayal kırıklıgından sonra hep bır ıkıyuzluluk bklıyorum artıkAmaaan ikisiylede görüşme buna benzer bi konu vardı 3 gün önce buralarda
Bırde yasamak var içlerım şişti benımde :)Ay içim şişti ne ışık ne deryamış yahu:))
Cok sarsıldım ya .. Hergun evınıze gelen kötu gunlerınde hp yanınızda oldugunuz ınsanın cok ama cok gereksz savma sekılde yalan soylemesı hayal kırıklıgına ugrattı bnı
Ben bukonuda cok tecrubesızım. Cok darbe yemedım bılmedım boyle ınsanlarıda oyunlarıda .Ben çok kucuk yaşta çooook sorunlar yaşadigim icin bana artik hiç hayal kırıklıgı yaşatmıyor insanlara temkinli yaklaşmayi bilmeliyiz..
Sende onlarınkini şişir gıııBırde yasamak var içlerım şişti benımde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?