Anlam veremedığım insanlar?

Kimsenin lafıyla hareket etme, kendin tanı, tanımaya çalış sizi bir araya getirmedi ne demek evine davet edip nedir ne değildir elektriğinden anlayabilirdin
Bırkere guvendıgın insan bırseyler soyluyor ya pozıtıf dusuneceksemde olmuyorfu.

Etliye sütlüye bulaşma zamana bırak bu yeni ilişkini.

Ayrıca kızın gerçek adı Derya ise, bu isimdeki insanlar ciddi sorunlu oluyor bana göre. En azından tanıdığım tüm Deryalar sorunlu.
Sorma canım ya bendede uc derya var hpsi aynı yahu

Bende oyle fısunuyorumda karsınızdakı onsanın yuzsuzluğu bıtmeyen dertlerı işte. Zaten calışıyorum belli bı mesafeyı korumanın mumkun olmadıgı hep ıyı hep sevecen gorunen ıkıyuzlu bırıne denk gelmemenız dileğıyle.. Zıra ıyınıyetınızın kurbanı olmak cok acı

Arkadasım demesı kolay atnı fıkırdeyım ama ınan hep sevgı dolu hep ıyı hep cok sevıp dusunen güya .. Boyle bıldıgınız bırınden beklenmıyor ki oyle seyler. Herkes bızım saflıkta sınır tanımadıgımızı soyluyor. Ben ıyınıyetli olmk istedım dertlerı vardı kapım hep acıktı . Allah boyle ınsanlardan esırgesın ne dıyelim

Asla gorusmem onunla zaten sıldım.

derya ile görüşme.
ışık ile samimi olma.
ben ışık olsam bunca laftan sonra ikinizle de görüşmek istemezdim.
ben siz olsam, ikisiyle de görüşmezdim. çünkü ışık'ın samimiyetine güvenemem. karşılık verir diye beklerim.

araya herkesle mesafe koyarsan böyle Güvensizlik yaşamazsın bence. kimseyle mıc mıc olmayacaksın. ne öyle hergün gelip gitmeler.

araya herkesle mesafe koyarsan böyle Güvensizlik yaşamazsın bence. kimseyle mıc mıc olmayacaksın. ne öyle hergün gelip gitmeler.
Hergun derdı var her gun kötu olunca kapıyı acmamazlık edemıyor ınsan. Acmamak lazımmş.öğrendım

canım yaş onbeş mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…