Anlam veremediğim kişiliğe anlam verebilen varsa yorumlarınızı bekliyorum :/

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
46
İstanbul
Biriyle tanıştım yaklaşık 1 ay arkadaşlığımız çok güzel geçti görüşme olmadan sosyal paylaşm sitesinde oyun oynayarak vakit geçirdik yani gırgır şamata güzeldi.Hiçbi şekilde güzelsin şöylesin böylesin diyip özel msj yazmadı yani böyle olmasıda hoşuma gitmişti.Çok sık aralıklarla ve çabukca birinden hoşlanıp sevebilen biri değilim ama bu kişiye yakın hissetmiştim kendimi.İlgim vardı.Bi gün oyun dışında ilk defa sohbet ettik o zaman tanıdı beni daha detaylı olarak.Bende onu.

Ertesi gün bana benden hoşlandığını çekinerek söyledi dünki sohbetimizden sonra farketmiş güzellikten çok pırılpırılsın saygılı ve dürüstsün gibi cümleler kullandı.İnsanlara inancım çok azdır.Ama peşpeşe duygulu bi şekilde bişeyler yazması felan inanmamı sağladı biraz.Bende sadece anlamsız bi ilgimin olduğunu söyledim karışık bişey dedim.Ama şunuda belirttim ben tek ve daima olabilcek bişeye imkan veririm dedim biticek gözüyle baktığım bişeye çok sevsem bile başlamam dedim oda bu konudaki hassasiyetime zıt düşmeyerek konuştu.Numaramı istedi verdim msj paketi kullanmıyordum yaptım 2 günde 4 5 msj belki atmamışızdır bile.Sonra sustu bu.1-2 gün sesi çıkmadı bende yazmadım inat ettim.Sonra nette karşılaşınca

o: küsmüyüz
ben: hayır?
o: senin canınmı sıkkın banamı öyle geliyor
ben: değil nolduki
o: bilerek bşy yazmıyorum sen yazarsın diye ama yok yazmıyosun
ben: ama bismillah daha kaç gün olduki biz msjlaşalı bunu bekliyosun:)
böylemi anlicaksın küsüp küsmediğimi
bende sen yazmıyosun diye yazmıyorum
o: ben sadce senden bi tepki beklemiştim
ben: sen beni bekliyosun ben seni
o: ben seni bekliyorum çünkü telfonunu annene filan veriyosun düşünsene yanlış bi zamanda msj attımı zor duruma düşmezmisin
ben: telefonum %98 bende.o güne özel ondaydı dakikalık
o: ben %2 lik ihtimali düşündüm:)
ben: İyi hep boyle dusun o zaman:)
o: Yani?
ben: Bisey demedim yani.

Böyle bi konuşma sonrası yine 2 gün ses çıkmadı inadımı yenip yazdım " şimdide mi telefonum annemdedir diye yazmıyosun?" dedm.Ateşimi düşürmeye çalışıyoruz soğuk almışım galiba dedi.Geçmiş olsun dedim dikkat et uzun sürmesin diye ekledim.O gün cumaydı günlerden.P.tesiye bişeyim kalmaz dedi.Ve p.tesi oldu yine ses yok.Çok saçma geldi hareketleri p.tesi günüde nette olup bana yazmayınca,netten çıktığında iyileştinmi diye msj attım evet iyiyim sen nasılsn dedi.Bende iyiyim dedim sustu dahada yazmadı.Bende artık bu konuyu kapattım bu kadarda olmaz ama yanlışmıyım? Şimdi umursamıyorum benden büyüktür olgun düşünür eder dedim ama çok saçma davranışları var anlattığım gibi herşey.Şimdide ben hiç ilgilenmiyorum kendisi 2 keredir halimi hatrımı soruyor.Dünde 2 klip paylaştım diye

"hayırdır bu gece baya duygusalsın paylaşımlarına bakınca öyle anlaşılıyor" dedi.
Genelde slov dinliyorum dedim.

Sizce bu nedir ya cidden yetersiz kaldım nasıl bi duyguyla hareket ediyor gecenin 3 üne kadar hoşlandığından ve ilgili ilgili konuşmasından sonra durduk yere böyle olması?

ciddi isteyen birisi sanalda tanıştığı kişinin konuşmalarına nasıl bu kadar çabuk inanabiliyo hatta ilgilenebiliyo...
bence vakit geçircek birini arıyodu sen de bitcek bişeye başlamam deyince vazgeçti.

Zaten olmayacağını biliyordum rahatsızlandığım için işimden ayrıldım 6 aydır evdeyim.ilk defa belki beni yanıltabilcek bişeydir dedim imkan verdim onun benim şartlarımda yol almayacağını biliyodum ve ben onu görmeden normal bi arkadaşlık gibi tanımadan zaten ciddi düşünceme başlamicaktım.Sadece her zamanki gibi kimseyi görmezden gelip yalnız kalmaya inatlaşmış kişiliğimi bi an belki mutlu olurum hissine kaptırmıştım.Ama bana tuhaf gelen böyle saçma davranması.Anlayamadım yani kafam karıştı.Ben kendimi açıkca tanıttım En azından bi açıklama yapabilirdi :26: ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum

böyle dengesiz heriflerden nefret ediyorum.ilgi gösterip senin aramanı sağlıyacak aklı sıra..qüzelim sakın arayıp sorma hatta sil gitsin..
ne bu kendini tatmin etme olayı yaa..bazı bayanlarımız zamanında bunların bi taraflarını kaldırmasaydı hiç bi kıza böyle yaklaşamazlardı kendini bilmezler..

Siz internetten mi tanıştınız?

Ben çok olumsuz bir tavır göremedim, siz bir iki mesaj atıp sorsaydınız karşılık yoksa sallasaydınız.

Aman ne dengesizmiş diyemiyorum malesef. Garantici birie benziyor. Telefonun annende olup olmaması, senin onunla konuşmayı isteyip istememen, hepsinin cevabı kafasında oturmadan bu böyle sürer gider.. Biraz zamanı var işte.
Eğer gerçekten geleceğinde görmek istediğin gibi biriyse bi dönem ilk adımları sen atarsın hep emin olur senden sonrasında akışına bırakırsınız herşeyi..
Şunuda söylemeden edemeyeceğim, erkek arkadaşını çok ciddi bulmadım. Sanki boş vakit değerlendiriyor gibi bi izlenim verdi.
Kişiliğini, adını sanını işini, gelecekte ailenin hayır diyemeyeceği biri mi o kadarını sen bilirsin ama muallakta bir tipse o yola hiç çıkmadan dön derim.
Sonra kaptırırsın kendini dönmen zor olur, üzülürsün..
Hakkında hayırlısı olsun canım.

güzel sözlerin büyüsüne kapılma , biz kadınların yaptığıı en büyük hataa nedensee inanıyoruz hemenn.İnsanların duyguları o kadr değişken kii üstelik bu kişiyi gerçek hayatta tanımıyorsun sanırım yanii güzel sözcükleriden duyguları olduğunu düşünmen biraz gerçek dışı olmuşş pardon mantık dışı diyelimm.Dikkatlii ol bencee çabuk kaptırma kendinii malesef erkekler bizim gibi hassas varlıklar değill.Erkek arkadaşımla ilşkimize başladığımızda o kadar mükkemmel bir insandı kii anlatamamm maleseff zamanlaa çizgisinin çok fazla dışına çıktığını aslında göründüğünden daha farklı biri olduğunuu gördüm ayrıldığımızda kii çirkinleşmelerini görüncee inanamadımm.Kısaca insanlara güven olmuyor üzülmemek istiyorsan alttan almayacaksınn kendinii en fazla önemseyen taraf olacaksın taviz vermeyeceksinn ancak böyle mutlu olabiliyorsun bunu öğrendim ben..

Malesef sanal ortamdan çok çok zor, imkansız yoktur ama zordur. Güven çok zor kurulur. Size adını, yaşını bile doğru söylemeyebilir ve sizin bunun aksini görebileceğiniz bir ortam dahi oluşmayabilir. Ben lisedeyken biriyle konuşuyordum ama sevgili olarak değil gırgır şamata deli cesareti buluşmuştuk. Ben adının Kaan olduğunu sanıyorum bi'gün arkadaşına sordum neden nete girmiyo Kaan diye Kaan kim ya dedi sonra "hee biz ona Serdar diyoruz iki adı var" dedi bu olayı sorduğumda Kaan'da çok afallamıştı ve saçmalamıştı vs vs. Yani bence eğer ciddi bir ilişki istiyorsan boşver sanalı derim. Biz yanımızdaki adama güvenemiyoruz yeri geliyo, sanal çok çok zor:ssz:.

sanal ortamda güvenebilmek cok önemli,kişinin aynı anda kaç şahısla konustugunu hatta evli olduğunu bilemeyiz malesef
bunun dışında kötü alışkanlıkları olan biri de olabilir bence uzak dur samimi biri olsa msj atar ilgilenirdi
ben eşimle bir arkadaslık sitesinde tanıstım 3 yılın sonunda da evlendik
ama netten konusmamız sadece 3 gün sürdü ordan ne kadar tanıyabilirsin görüşmeden anlaşılmıyor
Rabbime bin şükür çok mutluyuz:nazar:
gönlüne göre birini bulman dileğiyle..:16:

Daha birbirinizi tanımadığınız için ne sebeble böyle davrandığını anlamak zor
Ama daha arkadaş aşamasında bile senden bekliyosa herşeyi işin yaş gibi
Armut piş ağzıma düş istiyo heralde

salla gitsin şu adamı bunun da burcu kesin yengeçtir ha :27: valla senden hoşlansaydi ve değer verseydi o ilk adımların bir önemi olmazdı. Ayrıca tanıdığım erkekler adına söyleyim hasta olduklarında flan asıl naz yapıp ilgi görmek için konuşurlar. Ama bence bu adam adam değil hiç bir şekilde kendinden taviz verme. Keşke numaranı da vermeseydin ben olsaydım vermezdim numara flan ve böyle bir hata yaptığı için de silerdim. Sanada sil diyecem de bu sefer de sinirlenir numaranı dağıtır diye korkuyorum. Ama ben olsam onunla daha fazla arkadaşlık kurmazdim

salla gitsin şu adamı bunun da burcu kesin yengeçtir ha :27: valla senden hoşlansaydi ve değer verseydi o ilk adımların bir önemi olmazdı. Ayrıca tanıdığım erkekler adına söyleyim hasta olduklarında flan asıl naz yapıp ilgi görmek için konuşurlar. Ama bence bu adam adam değil hiç bir şekilde kendinden taviz verme. Keşke numaranı da vermeseydin ben olsaydım vermezdim numara flan ve böyle bir hata yaptığı için de silerdim. Sanada sil diyecem de bu sefer de sinirlenir numaranı dağıtır diye korkuyorum. Ama ben olsam onunla daha fazla arkadaşlık kurmazdim

Zaten benim için konu kapandı daha canlandırmam eskiyi. benim eski konularımdanda bilirseniz bi kere ağzım yandı akıllandım.Benimki bi imkan vermekti bu olaya tanışmamıza.Öyle olmicak işlerin yada değmicek kişilerin peşinden koşmam siler atarım sadece çok insan piskolojisinden anlamadığımdan akıl erdiremedim bu vatandaşa :) Sizlere sormak istedim.

Bi kaç arkadaş sağolsun hiç düşünmediğim bi konuya değinmiş evlimidir fln diye cidden hiç böyle düşünmemiştim.yaşı 28.İsmini yazmam sorun olurmu bilmem ama Facebook'da ekli yani resimleri akrabası herşeyi açık ama tabi bilemem zaten ileriyede götürmemiştim arkadaştık.Çok sıra dışı bişey olmadığı süre evlenmeyi bırakın hayatıma almaya bile korkarım eskilerin etkisi işte.Biraz bişey hissettim diye böyle üstüne konuşur oldum yoksa gerçekte güvenemiyorum kaldıki sanal dediğiniz gibi.

Son düzenleme:
Hani kısa süreli bişey düşünüyodur diye düşüneniz varsa, ben ona demiştimki

"belki bu konudaki arayisinin yani beklentinin insani ben degilimdir"diye

oda "inan bana ben bi arayış içinde deilim yani illaki bi sevgilim olsun erdinde deilim ama seni tanıdıktan sonra fikrim deişti tamamen kader diyebileceğim bişey cıktı ortaya"dedi

Allah aşkına şu yazılara bakarmısınız onun o gece yazdıklarından alıntılar

"mevlanınanın dediği gibi
en büyük günahlardan biri
bi inasna umut ve güven aşılayıp sonra yarı yolda bırakmaktır
o yüzden ben sabrıda beklemeyide cok iyi bilir,m"

"bu zamanda kimsenin kimseye tahammülü yok
en ufak hatada veya yanlışta
ayrılık kararı alınıyor ama benim aşk ve sevgi anlayışımda
sahip cıkmak diye bişey var
bazı zorluklarda anlayış göstermek gibi
sabır gibi ne biliyim
kendini ona ait hisetmek gibi