Anlam veremediğim ovülasyon testi

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ovülasyon testlerim bu şekildeydi hepsini aynı saatlerde sıvı almadan yaptım.11 Eylülde pik ,12 Eylülde çatlamış gibi gelmişti bana çünkü yapışkan akıntım da olmuştu 2 gün ama bazı arkadaşlar yumurtlamamışsın daha dedi 11 Eylül 13. Günümdü. Bugün yaptığım test bir iki gün öncesine kadar daha koyu çıktı neler oluyor anlam veremiyorum

Bu arada pik oldu diye 10-11-12 Eylül değerlendirmiştik.Bat 26 Eylül. Sizce durum nedir anlam veremiyorum yardım edenden Allah razı olsun şimdiden

Eklentiler

• D0351450-2104-45EF-A5D9-0FA6E8786A85.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 223
  • 6B5FB674-A352-4FB6-BB88-3AA9462EE879.webp
    44 KB · Görüntüleme: 248
11 eylukde pik olmus 12 de catlamis gibi geldi bana testlerde

Bana sanki hiç kıyılamamış gibi geldi t çizgisini c çizgisinden koyu yakaladinmi

Pik yapmamış ki bu testler. Pik olması için T çizgisi C çizgisinden koyu olmalı ya da eşit olmalılar. Her gün aynı saatte tekrarlamaya devam et illa ki yakalarsın. Ben bu yöntemle hamile kaldım adet bitiminde hemen başladım test yapmaya ve 16.gün piki yakaladım

11 Eylülde gece birden pik yapmış olabilir. Akıntı da geldi diyorsunuz.. direk teste bakınca pik yapmamış gibi duruyor aslında ama. Değerlendirmişsiniz zaten...

T çizgisinin en koyu olduğu zaman 11 i 12 sinde silikleşmiş. 11 i pik yapmış 12 sinde çatlamış gibi görünüyor. Değerlendirmişsiniz zaten. Yine de 2 günde bir ilişkiye devam edin 26 sına kadar. Artık test yapmanıza gerek yok. Her zaman aynı siliklikte çıkmayabiliyor. Yada bazen ikinci bir yumurtlama olabiliyor. Evet son test daha koyu ama ovulasyon olacak kadar değil bence.

Benim testimde 8 eylülde pik vermişti ama aslında 15 eylülde vermesi gerekiyordu erken çatlamış. Merak edip doktora gittim doktorda yumurtaya bakıp çatlamış dedi. Bi kadın doğumcuya uğrayın yakınlarda varsa vajinal ulturason ile bakıp söylesin merak ediyorsanız. Çünkü hepsinde silik görünüyor. Bazrn geç yumurlayıp düzeninizi değiştirebiliyor. Altta çok karmakarışık bi sistem var yani

Bende katılıyorum arkadasa 11eylülde pik yapmıs o. Sıvı alımıda ınceltıyo oyuzden az cıkmıs olabılır ama en koyu oldugu gun 11eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…