- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Her yanlış aramayı kurcalıyormusunuz?Acaba tesadüf mü bu ara üst üste denk geldi. Dalga geçecekler yazmasın çünkü aklıma takıldıGeçen hafta eşimi bir telefon aramış merhaba vs. eşimde kimi aradınız diye sormuş o da kimle görüşüyorum tekrar yöneltmiş eşim de yanlış numara heralde falan denmiş orda kız kahkaha atmiş kapatmış ,sonra mesaj göndermiş gülücük.
Aradan birkaç gün geçmedi beni de bir erkek arıyor aynı şekilde ben karşı tarafa soruyorum kimsiniz diye o da bana soruyor kimle görüşüyorum falan. Sonra siz ... yerde çalışmıyor musunuz .. hanım diye ismimi de biliyor. Hayır deyince kapattı ,soramadım da nerden ismimi biliyosun diye. Bu numara beni gece saatinde dün yine aramış görmemişim. Eşim de bu numarayı aradı sonra ulaşamadı.
Direkt engellesek mi arasak mı işin aslı nedir bilemedim
Hayır ilk telefona takılmadm eşimin arandığına. Sonraki arayan ismimi söyleyince şaşırdm onu da es geçtim ama dün gece saatinde arayınca da bir merak ettim yaniHer yanlış aramayı kurcalıyormusunuz?
Şüphelendiginiz şeyler var belli ki neden yazmadınız?
Biri sizinle uğraşıyor olabilir. Benim eltim benzeri birşey yapmıştı yeni evliyken. Kv ile onlar aynı binada oturuyordu. Ben de ayrı eve çıktım direkt içten içe, bunu kıskanmış:), sonra bu benimle bir uğraşmaya başladı. Böyle değişik numaralardan aramalar, küfür etmeler, kendini akıllı sanma x şeklinde bana şarkı söylemeler, kadın topluluk sesi geliyordu hep, sonra öğredikki kuzenleriymiş onlar,ay ne günlerdi ya, bulduk onun olduğunuda kabus bitti.Acaba tesadüf mü bu ara üst üste denk geldi. Dalga geçecekler yazmasın çünkü aklıma takıldıGeçen hafta eşimi bir telefon aramış merhaba vs. eşimde kimi aradınız diye sormuş o da kimle görüşüyorum tekrar yöneltmiş eşim de yanlış numara heralde falan denmiş orda kız kahkaha atmiş kapatmış ,sonra mesaj göndermiş gülücük.
Aradan birkaç gün geçmedi beni de bir erkek arıyor aynı şekilde ben karşı tarafa soruyorum kimsiniz diye o da bana soruyor kimle görüşüyorum falan. Sonra siz ... yerde çalışmıyor musunuz .. hanım diye ismimi de biliyor. Hayır deyince kapattı ,soramadım da nerden ismimi biliyosun diye. Bu numara beni gece saatinde dün yine aramış görmemişim. Eşim de bu numarayı aradı sonra ulaşamadı.
Çalışmadığım bir yeri söyledi sadece ismim doğruIsminizi biliyormus zaten evet benim neden demediniz ben o kismi anlamadim?
Ben olsam adimi soylemis nerde calistigimi bilen birine evet benim buyrun nedir konu diye sorarim.
İkiniz de numaraları engelleyin olsun bitsin. Belli ki işsizin biri uğraşmaya çalışıyor.Acaba tesadüf mü bu ara üst üste denk geldi. Dalga geçecekler yazmasın çünkü aklıma takıldıGeçen hafta eşimi bir telefon aramış merhaba vs. eşimde kimi aradınız diye sormuş o da kimle görüşüyorum tekrar yöneltmiş eşim de yanlış numara heralde falan denmiş orda kız kahkaha atmiş kapatmış ,sonra mesaj göndermiş gülücük.
Benim de aklıma ilk bu geldiBir arkadaşımın başına böyle bir olay geldi. Meğer eşi bunu aldatmış. kızdan ayrılınca , kız rahatsız etmek için yapmış sonra arkadaşımı falan aradı baya olaylar yaşamışlardı. Tabi illa böyle bir şey olacak değil ama dikkat edin.
Isminiz dogru iste neden evet benim buyrun konu ne idi diye sormadiniz o zaman mevzu neymis ogrenirdiniz.Çalışmadığım bir yeri söyledi sadece ismim doğru
Eşim direkt böyle bişeyler oldu mu söyler bende ona söylerim hani ilerde sıkıntı olursa yanlış anlaşılmasn diyeBir arkadaşımın başına böyle bir olay geldi. Meğer eşi bunu aldatmış. kızdan ayrılınca , kız rahatsız etmek için yapmış sonra arkadaşımı falan aradı baya olaylar yaşamışlardı. Tabi illa böyle bir şey olacak değil ama dikkat edin.
Bu nasıl bir ruh hastalığıdır ya, ifşa olunca peki kendini nasıl açıkladı ne dedi çok merak ettimBiri sizinle uğraşıyor olabilir. Benim eltim benzeri birşey yapmıştı yeni evliyken. Kv ile onlar aynı binada oturuyordu. Ben de ayrı eve çıktım direkt içten içe, bunu kıskanmış:), sonra bu benimle bir uğraşmaya başladı. Böyle değişik numaralardan aramalar, küfür etmeler, kendini akıllı sanma x şeklinde bana şarkı söylemeler, kadın topluluk sesi geliyordu hep, sonra öğredikki kuzenleriymiş onlar,ay ne günlerdi ya, bulduk onun olduğunuda kabus bitti.
Ay şaka gibi sonra ne yaptınizBiri sizinle uğraşıyor olabilir. Benim eltim benzeri birşey yapmıştı yeni evliyken. Kv ile onlar aynı binada oturuyordu. Ben de ayrı eve çıktım direkt içten içe, bunu kıskanmış:), sonra bu benimle bir uğraşmaya başladı. Böyle değişik numaralardan aramalar, küfür etmeler, kendini akıllı sanma x şeklinde bana şarkı söylemeler, kadın topluluk sesi geliyordu hep, sonra öğredikki kuzenleriymiş onlar,ay ne günlerdi ya, bulduk onun olduğunuda kabus bitti.
İnkar ettiler. göz göre göre, bizi yalancı çıkarmaya çalıştılar kocasıda kemalim yapmaz moduydaydı zaten hep. Konu öyle kapandı. Şu anda hiçbiri ile görüşmüyorum.Ay şaka gibi sonra ne yaptınizutanmistir inşallah rezillik ya
İnkar ettiler. göz göre göre, bizi yalancı çıkarmaya çalıştılar kocasıda kemalim yapmaz moduydaydı zaten hep. Konu öyle kapandı. Şu anda hiçbiri ile görüşmüyorum.Bu nasıl bir ruh hastalığıdır ya, ifşa olunca peki kendini nasıl açıkladı ne dedi çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?