Anlam veremediğimiz erkek tacizleri

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Yarım saat kadar önce markete gittim
Yanımdan geçen bir araba ve içinde iki üç serseri laf attılar , korna çaldılar vs .
Tepki vermedim yüz bulmasınlar diye
Sonra biraz ötede arabayı sağa doğru kırıp beklemeye başladılar
Teki aşşağı inip kapıya yaslandı ve bana dönerek " gidiceğin yere götürelim " dedi.
Bende karakola doğru gidiyorum eşimin yanına gelin ben sizi götüreyim dedim
Hemen arabaya atlayıp tozladılar
Hemen hemen her gun her kadının basına gelen seyler bunlar
Ne yapmak gerekıyor bılmıyorum ama bırdahakıne butun camlarını dökücem yanımda durup beni taciz eden itlerin arabalarını
Sokağa bile çıkamıyoruz artık korkudan
İnsanlar ise bakıp seyretmekle yetiniyorlar sadece

Bunlar hayvan bile olamazlar. O kadar aşağılıklar ki. Çükleri neyi emrediyorsa ona göre davranan zavallılar. Çok iyi cevap vermişsiniz. Öyle bir ülke ki ne çocukların ırzı güvende ne yetişkinlerin...

Bir şey yapılmalı bu konuda ama ne?
Zihniyet değişimi en başta,
Aile ve özellikle anneye düşüyor iş sanırım eğitimde.
Ama devlete de görev düşüyor diye düşünüyorum,
Keşke herkes üstüne düşeni yapsa da böyle olmasa...

İster istemez sınırı bozuluyor ınsanın
Artık oyle kı sokakta yatırıp halledecekler ınsanı

Ben bunu sureklı yasıyorum
Markette orda burda
Bır kac ay once bırıyle kavga ettım
Adam benı sokakta goz gore gore tacız ettı kavga cıkarttım ve ınsanlar oyle ızledı
Yazık bu duzene

Vay hayvancıklar vaay..

Arkadaşlar bu gibi durumlarda sessiz kalmayın. Mümkünse büyük bi yaygara koparın ki aynı davranışı tekrarlamadan önce 2 kere düşünsünler. Gerçi düşünmek için beyin lazım, bu gibilerin sadece pipisi var.

İyi demişisiniz. Böyle korkmadan onları korkutacak cevaplar vererek onları sindirebilirsiniz ancak. Gittikçe daha çok ürüyor bu erkek müsveddeleri..
Cevap vermesem abartacaklardı cunku
Rahatsız oluyoruz desek naz yapıyor dıye dusunuyor vu pıslıkler

Hamıle katnı burnunda kadına bıle asılıyor bu serefsuzler

plakasını alıp şikayetçi olmalıyız,
bidaha yapabiliyorlar mı bakalım,
ama çoğumuz uğraşmak istemiyoruz,
o yüzden yıllarca aynı tacizleri devam ettirebiliyorlar.
Eşim uzman benım
Ama elım ayagım tıtredı gercekten
Cevap verıp vermemek arasında kalırken agzımdan cıktı kelımeler

plakasını alıp şikayetçi olmalıyız,
bidaha yapabiliyorlar mı bakalım,
ama çoğumuz uğraşmak istemiyoruz,
o yüzden yıllarca aynı tacizleri devam ettirebiliyorlar.
Ülkedeki polis de dayakçı aldatan eşten tacizcilerden yana olunca kadınlar da uğraşmak istemiyor muhtemelen. He herkes yargılamadan bu kadın da buna kuyruk sallamıştır tarzı iğrenç şeyler düşünmeden kadınlara arka çıksa bakın bakalım tacizler olacak mı ama işte tersine kadınları sindirmeye çalışıyorlar....

Kimse kadınları korumuyor bu tip konularda. Beş sene kadar önce yanimda annemle yürüyoruz. Çarşının ortası. Beş kişilik bir grup geçerken çok çirkin bir şey söyledi. Sinirlendim, karşılık verdim. Sen ne diyorsunla başladı, en son cebinden kelebek çıkardı. Aklım gitti. Insanlar izliyor, kimse mudahale etmiyor. Bir genç girdi araya. Kolundan yaralandı. Polis geldi vs. Dava açıldı derken bir şey çıkmadı. Takipsizlikle sona erdi. O günden beri biber gazıyla geziyorum. Kullanmisligim da var.

Hamileliğim son günlerinde bıle tacıze uğrayıp kavga cıkardım ben
Adamla birbırımıze gırdık ve ınsanlar toplanıp sadece ızledı
Adı serefsuzler karnı burnunda kadından bıle beklentı duyuyorlar

Birileri televizyona çıkıp "hamile kadınlar sokağa çıkmasın" derse, hamile görünce aklına "ooo bu kadın sevişmiş" gelirse olacağı bu. Ne diyeyim ki, çareyi kendimiz aramak zorunda kalıyoruz. Buna sebep olanlar utansın. Geçmiş olsun bu arada.

O kadar cesaretliler ki metrobüste tacize uğradığımda kilitlenip kaldım. Bu herif o kadar gözünü karartmıştı ki beni takip etti. Tenha bir yerde olsaydım büyük ihtimal tecavüze uğrayacaktım. Tipine baksanız takım elbiseli iş çantalı ve büyük ihtimal eğitimli dersiniz. Ama mesele güdüleri eğitmekte.

Korkmuyorlar evet, bu çok korkutucu bizler için. İnsanların içinde nasıl bir canavar var bilemiyorsun ki. Ortaokuldayken sınıf öğretmenlerinden biri tacizden atılmıştı. Sınıfındaki çocukları taciz ediyormuş. Düşününce insan çıldıracak gibi oluyor bunları. Siniyoruz işte yavaş yavaş. Siz bu yaşadığınız kötü tecrübeden sonra eminim ki çekindiniz, korktunuz. Belki yolu değiştirdiniz belki istediğiniz saatte sokağa çıkamadınız, istediğiniz yerlerden uzak kaldınız. Ruh zedeleniyor bir kere. Caydırıcı cezalar olmadıktan sonra korkmamaya devam edecekler. Tecavüzden sonra üç-beş sene yatıp çıkıp devam eden sapıklarla dolu etraf. Kime güveneceksin. Sonra Türk kadını suratsız, kimseyle konuşmuyor, adres sorsan ürküyor diyorlar. Normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…