Bunlar hayvan bile olamazlar. O kadar aşağılıklar ki. Çükleri neyi emrediyorsa ona göre davranan zavallılar. Çok iyi cevap vermişsiniz. Öyle bir ülke ki ne çocukların ırzı güvende ne yetişkinlerin...Yarım saat kadar önce markete gittim
Yanımdan geçen bir araba ve içinde iki üç serseri laf attılar , korna çaldılar vs .
Tepki vermedim yüz bulmasınlar diye
Sonra biraz ötede arabayı sağa doğru kırıp beklemeye başladılar
Teki aşşağı inip kapıya yaslandı ve bana dönerek " gidiceğin yere götürelim " dedi.
Bende karakola doğru gidiyorum eşimin yanına gelin ben sizi götüreyim dedim
Hemen arabaya atlayıp tozladılar
Hemen hemen her gun her kadının basına gelen seyler bunlar
Ne yapmak gerekıyor bılmıyorum ama bırdahakıne butun camlarını dökücem yanımda durup beni taciz eden itlerin arabalarını
Sokağa bile çıkamıyoruz artık korkudan
İnsanlar ise bakıp seyretmekle yetiniyorlar sadece
İster istemez sınırı bozuluyor ınsanınBunlar hayvan bile olamazlar. O kadar aşağılıklar ki. Çükleri neyi emrediyorsa ona göre davranan zavallılar. Çok iyi cevap vermişsiniz. Öyle bir ülke ki ne çocukların ırzı güvende ne yetişkinlerin...
İyi demişisiniz. Böyle korkmadan onları korkutacak cevaplar vererek onları sindirebilirsiniz ancak. Gittikçe daha çok ürüyor bu erkek müsveddeleri..Bende karakola doğru gidiyorum eşimin yanına gelin ben sizi götüreyim dedim
Ben bunu sureklı yasıyorumBir şey yapılmalı bu konuda ama ne?
Zihniyet değişimi en başta,
Aile ve özellikle anneye düşüyor iş sanırım eğitimde.
Ama devlete de görev düşüyor diye düşünüyorum,
Keşke herkes üstüne düşeni yapsa da böyle olmasa...
Cevap vermesem abartacaklardı cunkuİyi demişisiniz. Böyle korkmadan onları korkutacak cevaplar vererek onları sindirebilirsiniz ancak. Gittikçe daha çok ürüyor bu erkek müsveddeleri..
Eşim uzman benımplakasını alıp şikayetçi olmalıyız,
bidaha yapabiliyorlar mı bakalım,
ama çoğumuz uğraşmak istemiyoruz,
o yüzden yıllarca aynı tacizleri devam ettirebiliyorlar.
Ülkedeki polis de dayakçı aldatan eşten tacizcilerden yana olunca kadınlar da uğraşmak istemiyor muhtemelen. He herkes yargılamadan bu kadın da buna kuyruk sallamıştır tarzı iğrenç şeyler düşünmeden kadınlara arka çıksa bakın bakalım tacizler olacak mı ama işte tersine kadınları sindirmeye çalışıyorlar....plakasını alıp şikayetçi olmalıyız,
bidaha yapabiliyorlar mı bakalım,
ama çoğumuz uğraşmak istemiyoruz,
o yüzden yıllarca aynı tacizleri devam ettirebiliyorlar.
Bu herifler çukursuz. Zihniyetleri bozuk. Herşey beklenir.İster istemez sınırı bozuluyor ınsanın
Artık oyle kı sokakta yatırıp halledecekler ınsanı
Hamileliğim son günlerinde bıle tacıze uğrayıp kavga cıkardım benKimse kadınları korumuyor bu tip konularda. Beş sene kadar önce yanimda annemle yürüyoruz. Çarşının ortası. Beş kişilik bir grup geçerken çok çirkin bir şey söyledi. Sinirlendim, karşılık verdim. Sen ne diyorsunla başladı, en son cebinden kelebek çıkardı. Aklım gitti. Insanlar izliyor, kimse mudahale etmiyor. Bir genç girdi araya. Kolundan yaralandı. Polis geldi vs. Dava açıldı derken bir şey çıkmadı. Takipsizlikle sona erdi. O günden beri biber gazıyla geziyorum. Kullanmisligim da var.
Hamileliğim son günlerinde bıle tacıze uğrayıp kavga cıkardım ben
Adamla birbırımıze gırdık ve ınsanlar toplanıp sadece ızledı
Adı serefsuzler karnı burnunda kadından bıle beklentı duyuyorlar
O kadar cesaretliler ki metrobüste tacize uğradığımda kilitlenip kaldım. Bu herif o kadar gözünü karartmıştı ki beni takip etti. Tenha bir yerde olsaydım büyük ihtimal tecavüze uğrayacaktım. Tipine baksanız takım elbiseli iş çantalı ve büyük ihtimal eğitimli dersiniz. Ama mesele güdüleri eğitmekte.Kimse kadınları korumuyor bu tip konularda. Beş sene kadar önce yanimda annemle yürüyoruz. Çarşının ortası. Beş kişilik bir grup geçerken çok çirkin bir şey söyledi. Sinirlendim, karşılık verdim. Sen ne diyorsunla başladı, en son cebinden kelebek çıkardı. Aklım gitti. Insanlar izliyor, kimse mudahale etmiyor. Bir genç girdi araya. Kolundan yaralandı. Polis geldi vs. Dava açıldı derken bir şey çıkmadı. Takipsizlikle sona erdi. O günden beri biber gazıyla geziyorum. Kullanmisligim da var.
O kadar cesaretliler ki metrobüste tacize uğradığımda kilitlenip kaldım. Bu herif o kadar gözünü karartmıştı ki beni takip etti. Tenha bir yerde olsaydım büyük ihtimal tecavüze uğrayacaktım. Tipine baksanız takım elbiseli iş çantalı ve büyük ihtimal eğitimli dersiniz. Ama mesele güdüleri eğitmekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?