Ülkedeki polis de dayakçı aldatan eşten tacizcilerden yana olunca kadınlar da uğraşmak istemiyor muhtemelen. He herkes yargılamadan bu kadın da buna kuyruk sallamıştır tarzı iğrenç şeyler düşünmeden kadınlara arka çıksa bakın bakalım tacizler olacak mı ama işte tersine kadınları sindirmeye çalışıyorlar....
ben de hep bunu düşünüyorum son ses müzik, korna vs. böyle olunca kadınların içinin eridiğini mi düşünüyorlar anlayamıyorum. pislikler namus bekçiliği yaparlar eşe dosta bir de böyle tiplerEvet bunu bende hep merak etmişimdir,ne anlıyorlar kadınlara far yakıp korna çalmaktan. yani nasıl bir zevk verebilirki?
Çok güzel dediniz. Utangaç ürkek olduğumuzda adımız birde kezbana çıkıyor. Birde mesele açıklık kapalılık meselesi de değil toplumda böyle bir algı var. Ben tesettürlüyüm. Bende tacize uğradım. Erkeğe dönüpte şunu demiyor toplum güdülerini kontrol etmeyi öğren. Bir kadına rızası dışında dokunamazsın. Bahane hemen hazır. Açık kadınlara sen şort giydin bizi tahrik ettin diyorlar. Tesettürlü kadınlara da kıyafetlerizin altında ne saklıyorsunuz merak ettik bu yüzden yaptık diyorlar. Zihniyetleri bozuk...Korkmuyorlar evet, bu çok korkutucu bizler için. İnsanların içinde nasıl bir canavar var bilemiyorsun ki. Ortaokuldayken sınıf öğretmenlerinden biri tacizden atılmıştı. Sınıfındaki çocukları taciz ediyormuş. Düşününce insan çıldıracak gibi oluyor bunları. Siniyoruz işte yavaş yavaş. Siz bu yaşadığınız kötü tecrübeden sonra eminim ki çekindiniz, korktunuz. Belki yolu değiştirdiniz belki istediğiniz saatte sokağa çıkamadınız, istediğiniz yerlerden uzak kaldınız. Ruh zedeleniyor bir kere. Caydırıcı cezalar olmadıktan sonra korkmamaya devam edecekler. Tecavüzden sonra üç-beş sene yatıp çıkıp devam eden sapıklarla dolu etraf. Kime güveneceksin. Sonra Türk kadını suratsız, kimseyle konuşmuyor, adres sorsan ürküyor diyorlar. Normal değil mi?
Maşallah bunları söyleyen kişinin de en az taciz edenler kadar zihniyeti bozukmuş. Devlete gelince kadının kahkasına, makyajına, kaç çocuk doğuracağına yıkıcı söylemlerle karışıyor. İnanın hiç bu kadar utanmamıştım. Toplum değerler ve ahlak konusunda neredeyse iflas etti. Bakalım bu bataklıktan nasıl çıkıcaz.Kızlar cevrede tuhaf .
Bı yerde anlatınca mesela bana soyle bır cevap gelmıstı bır tanıdıktan " ama yakısıklı olsa arabası fıyakalı olsa bakardın degılmı dogru soyle "
Neysekı boyle ınsanlatla bıle ılıskımı kestım artık
Kadında olsa cevabı veren
Potansıyel tecavuzcu ve sapkın benım ıcın
Devlette malesef bırsey yapmıyor
Karısını sokak ortasında deşen ve buna " aıle meselesı karısmayın " cumleleriyle mudahale etmeyen ınsanlar oldukca cekeceğimiz çok
Bırdaha aynı seyle karsılasırsam kapı pencere ındırıcem and içtim
Cok ıyıyız suanKonuyla alakasiz ama esinle son durum nedir? Bi degisiklik var mi?
Iyi Allah a sukur, cok sevindimCok ıyıyız suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?