Anlam veremediğimiz erkek tacizleri

anlam veremeyecek bir şey yok, o bir erkek ve bu kafayla büyütüldü
çekici giyinmişsinizdir
belki abartılı bir makyajınız vardır
ve hatta sokakta kahkaha bile atmış olabilirsiniz

ne yapsın tutamamıştır kendini çünkü o bir erkek
ta çocukluğundan itibaren pipisine kurban olunan, amcalara göstermesi teşvik edilen, "benim oğlum yapar" diye taçlandıran bir cinsin mensubunun büyümüş hali.

polis bu konuda ne yapabilir?
ben pekbir şey yapacaklarını sanmam. ülke genelinde "kancık yalanmasın, köpek dolanmasın" sağanak yağışı oluşuyor çünkü bu gibi durumlarda.

yapılabilecek tek şey var, bizler düzgün çocuklar yetiştireceğiz. bari gelecek nesil kurtulsun.

sadece ifade vermeye gitmek bile rahatını bozar bidaha bir kadına yürürken iki kere düşünürler,
ama işte,
sabah işe gidiyorum mesela, adam yaklaşıp konuşuyor,
şimdi işin gücün arasında karakola mı gideyim diyorum, yanına kalıyor,
keşke yaptırımlar daha ciddi olsa, şikayet mekanizması daha kolay olsa, ve en önemlisi hepimiz allahından bulsun demek yerine üstüne gitmek konusunda bilinçlensek...
o zaman belki bizden sonraki nesil için bazı şeyler farklı olur.

Son düzenleme:
Evet bunu bende hep merak etmişimdir,ne anlıyorlar kadınlara far yakıp korna çalmaktan. yani nasıl bir zevk verebilirki?
ben de hep bunu düşünüyorum son ses müzik, korna vs. böyle olunca kadınların içinin eridiğini mi düşünüyorlar anlayamıyorum. pislikler namus bekçiliği yaparlar eşe dosta bir de böyle tipler

Çok güzel dediniz. Utangaç ürkek olduğumuzda adımız birde kezbana çıkıyor. Birde mesele açıklık kapalılık meselesi de değil toplumda böyle bir algı var. Ben tesettürlüyüm. Bende tacize uğradım. Erkeğe dönüpte şunu demiyor toplum güdülerini kontrol etmeyi öğren. Bir kadına rızası dışında dokunamazsın. Bahane hemen hazır. Açık kadınlara sen şort giydin bizi tahrik ettin diyorlar. Tesettürlü kadınlara da kıyafetlerizin altında ne saklıyorsunuz merak ettik bu yüzden yaptık diyorlar. Zihniyetleri bozuk...

birkaç ay önce benim de başıma geldi gece saat 10 civarı. takıldı peşime arabalı bir manyak. müzik korna falan. bekliyor ilerde,yanımdan geçiyor, önüme çıkıyor. o kadar korktum ki koşa koşa eve gittim. uzun bir süre gece çıkmadım. üstelik çarşıya yakın bir yerde otuyorum. ne cesaret ne edepsizlik. bu güveni nerden buluyorlar. kadına verilen değer bu kadar işte.

Kızlar cevrede tuhaf .
Bı yerde anlatınca mesela bana soyle bır cevap gelmıstı bır tanıdıktan " ama yakısıklı olsa arabası fıyakalı olsa bakardın degılmı dogru soyle "
Neysekı boyle ınsanlatla bıle ılıskımı kestım artık
Kadında olsa cevabı veren
Potansıyel tecavuzcu ve sapkın benım ıcın
Devlette malesef bırsey yapmıyor
Karısını sokak ortasında deşen ve buna " aıle meselesı karısmayın " cumleleriyle mudahale etmeyen ınsanlar oldukca cekeceğimiz çok
Bırdaha aynı seyle karsılasırsam kapı pencere ındırıcem and içtim

gecen hafta avm de esimle alisveris yaparken kizin biri askili bodysi kisa etegiyle gidiyodu yanimda esimde olsa ne bicim giyinmis sudur budur hic aklimdan gecmedi cumleyede dokmedim banane yani..bazi kadinlar kiskancliktan neye saldircagini sasiriyor onca genc adam donup bakmadi amcanin biri yuruyen merdivenlerden dondu bakiyo o an sesimi yukselttim kac yasinda adam kizi yasindakine bakiyor diye dondurdu kafayi bide bu versiyonlar var ki daha igrenc bir ayagi toprakta gozu orda burda kizi yasinda torunu yasinda kizlarda sessiz kalamiyorum hamile halimle kavga edicem bigun o olcak

Maşallah bunları söyleyen kişinin de en az taciz edenler kadar zihniyeti bozukmuş. Devlete gelince kadının kahkasına, makyajına, kaç çocuk doğuracağına yıkıcı söylemlerle karışıyor. İnanın hiç bu kadar utanmamıştım. Toplum değerler ve ahlak konusunda neredeyse iflas etti. Bakalım bu bataklıktan nasıl çıkıcaz.

Uni birinci siniftaydim hatta yeni baslamistim okula 17 yasinda. Dagin basindaki yurttan okula gitmek icin minibus beklerken ici serseri dolu araba durdu ayni sekilde asildilar. Bir de araba dolu 5 kisi falan varlar, direkt kucagima gel diyorlar yani. Valla ana.avrat ne kadar kufur biliyosam saydim defolup gittiler. Ama 1 degil 2 degil bircok kisinin basina geliyor maalesef...

Maksat huzur bozmak. Yoksa onlar da biliyorlar laf attıkları kızdan kendilerine yar olmayacağını. Ulaşamadıkları kızın alanına girerek zevk alıyorlar. Cahillik, eziklik, psikopatlık. Takip edip musallat olanlar tam sapık. Laf atan, öküz gibi bakan veya dirsek değdirenler bu dediğim huzur bozan tipler. Dur şu kızın havasını bozayım, dikkatini çekeyim güdüsü. Başkası kız arkadaşlarına yan baksa kudururlar.

Araba yanımızda dursa korkar olduk. Bir örnek vericem, kıyafetle şortla-pantolonla alakası yok. Olay zihniyette! en çokta ortaokul - lise çağındaki genç kızlarımıza kelli felli babasından büyük dayılar laf atıyor, bankta sandalyede oturuyorsa kafasını döndürerek inceliyor süzüyor vs. İğrençsiniz.

su kk daki kadinLarin %80 inin zihniyetini degistirebilsek onumuzdeki ikinvi nesil gayet ahlakli ozverili kendine ve kadina saygili hale gelir zaten.

ama bu forumda da gordugumuz gibi kocamdir erimdir erkektir oglan cocugudur sehzademdir pasamdir kafasindaki kadinlar duzelmesigi surece o sokaktaki it kopuk da bitmeyecek gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…