Anlam veremedim,sizce mantıklı mı ?

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
28
Erkek arkadaşım bi mekana el ele girdigimizde sebepsizce cikmak istedi orada sordum uzaklaşana kadar söylemedi sonrasinda dedi ki is yerinde ondan hoşlanan bir kadın varmış öyle o yüzden oradaymış durmak istememiş yani bisey yoksa neden bu tepkiyi gösterdi anlamadim

Erkek arkadaşım bi mekana el ele girdigimizde sebepsizce cikmak istedi orada sordum uzaklaşana kadar söylemedi sonrasinda dedi ki is yerinde ondan hoşlanan bir kadın varmış öyle o yüzden oradaymış durmak istememiş yani bisey yoksa neden bu tepkiyi gösterdi anlamadim
Ergen ergen tiripler kadını sevmiyo olabilir nefret ediyo olabilur görmek istemiyo olabilir girmemiştir olabilir gayet normal bunda abartcak birşey yok

Üstü ise mobing yememek istemiştir. Onla da flört ediyordur, hoş sohbetlerine acı katma istemiştir

Back
X