- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
haklısın, ama benim takıldığım nokta buluşana kadar her gün mesajlaşıp konuşuyorduk, aramız gayet sıcaktı. görüşmemiz de kötü geçmedi. 7 saat beraberdik o kadar olaya gayet iyi bir buluşmaydı. ondan sonra arayıp sormamasına anlam veremiyorum. takıldığım nokta o.İkinizde ilişkiye "acaba devam etseydi nasıl olurdu" mantığı ile devam etmeye çalışmışsınız
Ama arada saygı , sevgi kalmayınca durum bu şekil oluyor.. Bence hayatından tamamen çıkart onu..Çünkü şu yazdıklarından sonra ben tekrar beraber olsanız da çok mutsuz olacağını düşünüyorum
o kol kangreni de geçti arkadaşım. ilişki tamamen öldü aslında farkındayım ben de...Kangren olmuş kolu,kesip atınız...
Bakın uzun yıllar devam eden ilişkilerin ben alışkanlık yaptığına inanıyorum. Ve bu alışkanlık sevginin önüne geçince herşeye tamam dedirtiyor. Fakat bir süre sonra katlanılmaz hale gelmiş tıpki sizde olduğu gibi. Ayrılıktan sonra da boşluğa düşüyor insan(tıpkı sizin mesaj atmanız gibi) 3,5 sene dile kolay insan muhakkak özler. Ama bence size olan aşkı bittiği için mesaj atmamıştır bir daha. Yani sizle arkadaşça vakit geçirmiştir ...haklısın, ama benim takıldığım nokta buluşana kadar her gün mesajlaşıp konuşuyorduk, aramız gayet sıcaktı. görüşmemiz de kötü geçmedi. 7 saat beraberdik o kadar olaya gayet iyi bir buluşmaydı. ondan sonra arayıp sormamasına anlam veremiyorum. takıldığım nokta o.
Bakın uzun yıllar devam eden ilişkilerin ben alışkanlık yaptığına inanıyorum. Ve bu alışkanlık sevginin önüne geçince herşeye tamam dedirtiyor. Fakat bir süre sonra katlanılmaz hale gelmiş tıpki sizde olduğu gibi. Ayrılıktan sonra da boşluğa düşüyor insan(tıpkı sizin mesaj atmanız gibi) 3,5 sene dile kolay insan muhakkak özler. Ama bence size olan aşkı bittiği için mesaj atmamıştır bir daha. Yani sizle arkadaşça vakit geçirmiştir ...
Bi yoklama yapmis.
Hala biraktigim yerdemi acep bi bilek yedekte neler var demis.
Ve sizi tamda ayni yerde bulmus.
Tamam cepte bu!.. demis.
Onumuzdeki maclara bakiyim olmazsa her halukarda bi yedegim var demis.
evet bunları ben de düşündüm. ancak günlerce konuşup mesajlaşıp, güzel bir gün geçirdikten sonra da hiç aranıp sorulmamak insanı çok kötü ve değersiz hissettiriyor.Bazı karakterler var bir kişiyle araya soğukluk girince toparlaması zor oluyor yada hiç olmuyor bazı kişilikler var tatsız olan durumları unutup yola devam edebiliyorlar. Önce mesajlaştığınızı belirtmişsiniz belki de beraber olduğunuzda o eski duygulara tekrar sahip olamamış da olabilir.
evet bunları ben de düşündüm. ancak günlerce konuşup mesajlaşıp, güzel bir gün geçirdikten sonra da hiç aranıp sorulmamak insanı çok kötü ve değersiz hissettiriyor.
aslında benim açımdan da bitmiş, o kadar ay sonra kalbim bir kere atmadı, zerre heyecan hissetmedim. hissiz gittim buluşmaya... sanırım o da aynı durumda...bittiğini farketmiş sanırım artık tükenmiş aranızdaki ilişkiama sanırım sizin açınızdan bitmemiş aramasını beklediğinize göre... hakkınızda hayırlısı olsun.
yani iyiydi bence görüşmemiz. hissedersiniz az çok nasıl geçtiğini. hayır bende de aynı duygular oluşmadı. üzüldüğüm şey daha farklı aslında. birden hemen buluşmanın arkasından aramayı sormayı kesmesiyle kendimi değersiz hissettim 3,5 yılın sonundaSizin için güzel bir gündü peki onun açında da öylemidir? Siz tekrar aynı duygulara sahip olmuş olabilirsiniz görünce ama onda bunun aynısı olmaya bilir ve 3,5 senelik bir ilişki ise siz aslında o buluşmada onun halinden tavrından anlayabilirdiniz gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?