anlam veremedim,yorumlarınıza ihtiyacım var...

prenses006

Nirvana
Pro Üye
27 Ekim 2008
5.988
2.458
723
akıl almam gerekiyor kızlar... konu biraz saçma farkındayım ama aklım karışık. 3,5 senelik bir ilişkim vardı. inişli çıkışlı ayrılık ve barışmalarla geçen bir 3,5 yıl sonunda artık birbirimize saygımız kalmadı ve en son görüşmesini istemediğim ve arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kızla görüşüp de yer bildirimi yaparak gözüme sokmasıyla son dönemece girdik. iki ay sonra ben mesaj attım sonuçta yaşanan şeyler çok fazlaydı ve bu küslük ağırlık yapmaya başlamıştı. (bunda da hatalıydım biliyorum) o zaman havadan sudan konuştuk bir ay sonra da kendisi aradı beni hergün eskisi gibi konuşmaya mesajlaşmaya başladık. görüşme teklif etti pazar günü görüştük. hiç bizim konulara girmedik, aramızda bariz bir soğukluk vardı. gezdik dolaştık yemek yedik sinemaya gittik, sohbetimizi de ettik. tam 7 saat geçirdik beraber ama bir duvar bir soğukluk vardı garip değil mi? elle tutulur hissedilir bir soğukluk... görüştüğümüz güne kadar da sürekli mesajlaşıp konuştuğumuzu da belirteyim. beni eve bıraktıktan sonra da arayıp sormadı. bu durum nedir, yorumlarınız nelerdir arkadaşlar, ben bir anlam veremedim. bana yorumlar mısınız, ve ben nasıl davranmalıyım. farklı bakış açılarına ihtiyacım var.

İkinizde ilişkiye "acaba devam etseydi nasıl olurdu" mantığı ile devam etmeye çalışmışsınız
Ama arada saygı , sevgi kalmayınca durum bu şekil oluyor.. Bence hayatından tamamen çıkart onu..Çünkü şu yazdıklarından sonra ben tekrar beraber olsanız da çok mutsuz olacağını düşünüyorum

haklısın, ama benim takıldığım nokta buluşana kadar her gün mesajlaşıp konuşuyorduk, aramız gayet sıcaktı. görüşmemiz de kötü geçmedi. 7 saat beraberdik o kadar olaya gayet iyi bir buluşmaydı. ondan sonra arayıp sormamasına anlam veremiyorum. takıldığım nokta o.

Bakın uzun yıllar devam eden ilişkilerin ben alışkanlık yaptığına inanıyorum. Ve bu alışkanlık sevginin önüne geçince herşeye tamam dedirtiyor. Fakat bir süre sonra katlanılmaz hale gelmiş tıpki sizde olduğu gibi. Ayrılıktan sonra da boşluğa düşüyor insan(tıpkı sizin mesaj atmanız gibi) 3,5 sene dile kolay insan muhakkak özler. Ama bence size olan aşkı bittiği için mesaj atmamıştır bir daha. Yani sizle arkadaşça vakit geçirmiştir ...

Bazı karakterler var bir kişiyle araya soğukluk girince toparlaması zor oluyor yada hiç olmuyor bazı kişilikler var tatsız olan durumları unutup yola devam edebiliyorlar. Önce mesajlaştığınızı belirtmişsiniz belki de beraber olduğunuzda o eski duygulara tekrar sahip olamamış da olabilir.

Karşı tarafta heyecan ve istek bitmiş sanki, bence tamamen bitirmek en mantıklısı

bittiğini farketmiş sanırım artık tükenmiş aranızdaki ilişki ama sanırım sizin açınızdan bitmemiş aramasını beklediğinize göre... hakkınızda hayırlısı olsun.

Bi yoklama yapmis.
Hala biraktigim yerdemi acep bi bilek yedekte neler var demis.
Ve sizi tamda ayni yerde bulmus.
Tamam cepte bu!.. demis.
Onumuzdeki maclara bakiyim olmazsa her halukarda bi yedegim var demis.

evet bunları ben de düşündüm. ancak günlerce konuşup mesajlaşıp, güzel bir gün geçirdikten sonra da hiç aranıp sorulmamak insanı çok kötü ve değersiz hissettiriyor.

evet bunları ben de düşündüm. ancak günlerce konuşup mesajlaşıp, güzel bir gün geçirdikten sonra da hiç aranıp sorulmamak insanı çok kötü ve değersiz hissettiriyor.

Sizin için güzel bir gündü peki onun açında da öylemidir? Siz tekrar aynı duygulara sahip olmuş olabilirsiniz görünce ama onda bunun aynısı olmaya bilir ve 3,5 senelik bir ilişki ise siz aslında o buluşmada onun halinden tavrından anlayabilirdiniz gibi geliyor bana

bittiğini farketmiş sanırım artık tükenmiş aranızdaki ilişki ama sanırım sizin açınızdan bitmemiş aramasını beklediğinize göre... hakkınızda hayırlısı olsun.
aslında benim açımdan da bitmiş, o kadar ay sonra kalbim bir kere atmadı, zerre heyecan hissetmedim. hissiz gittim buluşmaya... sanırım o da aynı durumda...

Bence bu ilişki bitmiş artık .
Sizle buluşmasının sebebide acaba birgün olurda dönersem hala olur mu
Yedekte mi? Acaba mantığı olabilir Yada.
Acaba içimde ne kaldı ona karşı bittimi herşey yoksa hala birşeyler var mı ?
Bunu ölçmek için görüşmüş olabilir Ama 2. cisi az ihtimalle geliyor bana
Bu ilişkiyi tamamen bitirmek sizin için en iyisi olacak
Düzen tutmaz bu saatten sonra sizde yolunuza bakarsınız.

beni üzen sadece hergün konuşup buluştuktan sonra aramayı sormayı birden keserek, açık olmak yerine bu yolu tercih ederek soğuduğunu göstermesi...

Aklında soru işareti kalmış son kez görüşmek istemiş,
Görüştükten sonrada olmayacağına karar vermiş..
Durum bu!!

yani iyiydi bence görüşmemiz. hissedersiniz az çok nasıl geçtiğini. hayır bende de aynı duygular oluşmadı. üzüldüğüm şey daha farklı aslında. birden hemen buluşmanın arkasından aramayı sormayı kesmesiyle kendimi değersiz hissettim 3,5 yılın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…