anlam veremedim,yorumlarınıza ihtiyacım var...

Daha önce buluştuktan sonra hep ilk o mu mesaj atardı? Belki de daha önceki buluşmalarda ilk siz mesaj attıysanız sizin atmanızı bekliyordur yada.. Belki de bu sessizlikle size bir mesaj vermek istiyor olamaz mı? Yaşlar kaç bu arada?

Birlikte saatlerce vakit gecirmissiniz.

Oncesinde mesajlasmaniz aliskanlikti, eski gunlerin hatirinaydi...

Eger beklediginiz gibi sizi arayip sormaya devam etseydi bu acikca 'yeniden baslayalim' demek olacakti.

Her seyin bittigini fark etmissiniz, o da bunu netlestirmek icin sonrasinda iletisim kurmamis.

Karsi tarafin tavri hos, en azindan arada birakmamis sizi, her sey gayet acik...

Ama bundan sonra iletisim kurmaya calisirsa siz de kabul ederseniz...

Acik acik 'aramizda bir sey olmayacaginin farkindayim, takilmayi kabul ediyorum, demis olursunuz.

O nedenle siz de biten bir iliskinin ardindan yapilmasi gerekeni yapin.

Ve iletisim yollarini kapatin, yoksa onun istedigi zaman elinin altinda olan birine donusursunuz...

üzgünüm ama ilişkinin sonuna gelinmiş

yaşlar sorusuna bir gülümsedim :) yaşlar 35-46 :)))))))))) ilişkimiz süresince ve görüştüğümüz zamanlar içerisinde mesajı sen attın ben attım olmazdı ki bizim aramızda. kaldığımız yerden konuşmaya yazışmaya devam ederdik. dikkat çekici şekilde bıçak gibi kesti. ve dediğin gibi bir mesaj vermeye çalışıyor. aslında anladım ben o mesajı

bence de tam anlamıyla bu... aynısını düşünüyordum... şimdi nasıl bir yol izlemeliyim.
Tabi ki onu aramalardan engelleyerek,
Facebooktan engelleyerek,
Watsaptan engelleyerek..
Sen demene tahtasımısın bi gel bi git...
Kolay olmamak lazım...

size katılıyorum sadece karşı tarafın tavrı hoş cümleniz hariç. bana hiç hoş gelmedi bu tavır daha mertçe bir yol izlenemez miydi sizce ?

İnsan sevince böyle oluyor sanırım
Neyine bağlanıyoruz bu öküzlerin anlamıyorum ki

anladıysanız kendinizi boş yere üzmeyin ! Bireyler bitince ve bukadar yıpranınca tekrar olsa bile ( bu çok zor) çok devam etmez o ilişki.

Bi yoklama yapmis.
Hala biraktigim yerdemi acep bi bilek yedekte neler var demis.
Ve sizi tamda ayni yerde bulmus.
Tamam cepte bu!.. demis.
Onumuzdeki maclara bakiyim olmazsa her halukarda bi yedegim var demis.
Aklimdan gecenleri baskasinin yazdığını gorunce ne kaar seviniyorum. Yazmaya usenmek :))

anladıysanız kendinizi boş yere üzmeyin ! Bireyler bitince ve bukadar yıpranınca tekrar olsa bile ( bu çok zor) çok devam etmez o ilişki.
beni üzen göstermiş olduğu bu tavır. sanki adam netten birisiyle buluştu, görüşünce elektrik alamadı bidahada arayıp sormadı. 3,5 yıl var oysaki ortada. böyle mi davranması gerekirdi.

2 ay küs kaldınız sonra mesaj mı attınız.
sonra da 1 ay sonra o attı mesaj.
ne kadar uzun süreler bunlar.
araya soğukluk girmesinde nolsun.
bence 2 ay görüşmeden durabiliyorsanız ilişki zaten bitmiş demektir.

şu tavıra sinirleniyorum. bu kadar değersiz miydim, 3,5 yıl bu kadar değersiz miydi, konuştum görüştüm hop anladım bişey kalmamış. arayıp sormayım o da anlasın. ilişki bitmiş ben de farkındayım ama bu davranış hoş bir davranışmı yakışırmı 3,5 yıla.bende de eski duygular yok hatta hissiz gittim buluşmaya. içim boş gittim. yine de böyle davranmadım.

size katılıyorum sadece karşı tarafın tavrı hoş cümleniz hariç. bana hiç hoş gelmedi bu tavır daha mertçe bir yol izlenemez miydi sizce ?

Tavrin muhatabi siz oldugunuz icin size hos gelmemesi dogal...

Nasil kadinlarin varsa erkeklerin de 'acaba tekrar olur mu' diye emin olmaya hakki var.

O da bunu anlamaya calismis, sizin de razi oldugunuzu gorunce guzel bir gun gecirmissiniz.

Ama gorusmenizden sonra arayip sormaya devam etseydi size 'yeniden baslayalim' demis olacakti.

O da devami olmayacagi icin arayip sormamis.

Diyeceksiniz ki 'o zaman kestirip atsaydi, gorusmeseydi vs'

Hem olamayacagindan emin olmak istemis hem de sizin gonullu oldugunuzu gormus de ondan gorusmussunuz zorla ya da bir seyler vaat ederek gorusmemis ki sizinle...

Vallahi gunumuz erkekleri gibi ayrildigi sevgilisini bir yandan arayip sorup bir yandan da baska kizlarla gorusecegine...

Direkt kesip atmasi gayet hos ve mertce bir hareket.

Umarim devam ettirir de biten iliskinin ardindan yeniden gorusmek gibi bir hata yapmazsiniz.

son görüşmede denenmiş ve olmamış..diceksinki neden 7 saat.alışkanlık...ve sana tavsiye denenmişi deneme daha çok acıtır...

bitmiş bence,kafa yormanın sana bi yararı olmaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…