- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
bence de tam anlamıyla bu... aynısını düşünüyordum... şimdi nasıl bir yol izlemeliyim.Aklında soru işareti kalmış son kez görüşmek istemiş,
Görüştükten sonrada olmayacağına karar vermiş..
Durum bu!!
yani iyiydi bence görüşmemiz. hissedersiniz az çok nasıl geçtiğini. hayır bende de aynı duygular oluşmadı. üzüldüğüm şey daha farklı aslında. birden hemen buluşmanın arkasından aramayı sormayı kesmesiyle kendimi değersiz hissettim 3,5 yılın sonunda
üzgünüm ama ilişkinin sonuna gelinmişakıl almam gerekiyor kızlar... konu biraz saçma farkındayım ama aklım karışık. 3,5 senelik bir ilişkim vardı. inişli çıkışlı ayrılık ve barışmalarla geçen bir 3,5 yıl sonunda artık birbirimize saygımız kalmadı ve en son görüşmesini istemediğim ve arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kızla görüşüp de yer bildirimi yaparak gözüme sokmasıyla son dönemece girdik. iki ay sonra ben mesaj attım sonuçta yaşanan şeyler çok fazlaydı ve bu küslük ağırlık yapmaya başlamıştı. (bunda da hatalıydım biliyorum) o zaman havadan sudan konuştuk bir ay sonra da kendisi aradı beni hergün eskisi gibi konuşmaya mesajlaşmaya başladık. görüşme teklif etti pazar günü görüştük. hiç bizim konulara girmedik, aramızda bariz bir soğukluk vardı. gezdik dolaştık yemek yedik sinemaya gittik, sohbetimizi de ettik. tam 7 saat geçirdik beraber ama bir duvar bir soğukluk vardı garip değil mi? elle tutulur hissedilir bir soğukluk... görüştüğümüz güne kadar da sürekli mesajlaşıp konuştuğumuzu da belirteyim. beni eve bıraktıktan sonra da arayıp sormadı. bu durum nedir, yorumlarınız nelerdir arkadaşlar, ben bir anlam veremedim. bana yorumlar mısınız, ve ben nasıl davranmalıyım. farklı bakış açılarına ihtiyacım var.
yaşlar sorusuna bir gülümsedim :) yaşlar 35-46 :)))))))))) ilişkimiz süresince ve görüştüğümüz zamanlar içerisinde mesajı sen attın ben attım olmazdı ki bizim aramızda. kaldığımız yerden konuşmaya yazışmaya devam ederdik. dikkat çekici şekilde bıçak gibi kesti. ve dediğin gibi bir mesaj vermeye çalışıyor. aslında anladım ben o mesajıDaha önce buluştuktan sonra hep ilk o mu mesaj atardı? Belki de daha önceki buluşmalarda ilk siz mesaj attıysanız sizin atmanızı bekliyordur yada.. Belki de bu sessizlikle size bir mesaj vermek istiyor olamaz mı? Yaşlar kaç bu arada?
Tabi ki onu aramalardan engelleyerek,bence de tam anlamıyla bu... aynısını düşünüyordum... şimdi nasıl bir yol izlemeliyim.
size katılıyorum sadece karşı tarafın tavrı hoş cümleniz hariç. bana hiç hoş gelmedi bu tavırBirlikte saatlerce vakit gecirmissiniz.
Oncesinde mesajlasmaniz aliskanlikti, eski gunlerin hatirinaydi...
Eger beklediginiz gibi sizi arayip sormaya devam etseydi bu acikca 'yeniden baslayalim' demek olacakti.
Her seyin bittigini fark etmissiniz, o da bunu netlestirmek icin sonrasinda iletisim kurmamis.
Karsi tarafin tavri hos, en azindan arada birakmamis sizi, her sey gayet acik...
Ama bundan sonra iletisim kurmaya calisirsa siz de kabul ederseniz...
Acik acik 'aramizda bir sey olmayacaginin farkindayim, takilmayi kabul ediyorum, demis olursunuz.
O nedenle siz de biten bir iliskinin ardindan yapilmasi gerekeni yapin.
Ve iletisim yollarini kapatin, yoksa onun istedigi zaman elinin altinda olan birine donusursunuz...
yaşlar sorusuna bir gülümsedim :) yaşlar 35-46 :)))))))))) ilişkimiz süresince ve görüştüğümüz zamanlar içerisinde mesajı sen attın ben attım olmazdı ki bizim aramızda. kaldığımız yerden konuşmaya yazışmaya devam ederdik. dikkat çekici şekilde bıçak gibi kesti. ve dediğin gibi bir mesaj vermeye çalışıyor. aslında anladım ben o mesajı
Aklimdan gecenleri baskasinin yazdığını gorunce ne kaar seviniyorum. Yazmaya usenmek :))Bi yoklama yapmis.
Hala biraktigim yerdemi acep bi bilek yedekte neler var demis.
Ve sizi tamda ayni yerde bulmus.
Tamam cepte bu!.. demis.
Onumuzdeki maclara bakiyim olmazsa her halukarda bi yedegim var demis.
beni üzen göstermiş olduğu bu tavır. sanki adam netten birisiyle buluştu, görüşünce elektrik alamadı bidahada arayıp sormadı. 3,5 yıl var oysaki ortada. böyle mi davranması gerekirdi.anladıysanız kendinizi boş yere üzmeyin ! Bireyler bitince ve bukadar yıpranınca tekrar olsa bile ( bu çok zor) çok devam etmez o ilişki.
beni üzen göstermiş olduğu bu tavır. sanki adam netten birisiyle buluştu, görüşünce elektrik alamadı bidahada arayıp sormadı. 3,5 yıl var oysaki ortada. böyle mi davranması gerekirdi.
size katılıyorum sadece karşı tarafın tavrı hoş cümleniz hariç. bana hiç hoş gelmedi bu tavırdaha mertçe bir yol izlenemez miydi sizce ?
son görüşmede denenmiş ve olmamış..diceksinki neden 7 saat.alışkanlık...ve sana tavsiye denenmişi deneme daha çok acıtır...akıl almam gerekiyor kızlar... konu biraz saçma farkındayım ama aklım karışık. 3,5 senelik bir ilişkim vardı. inişli çıkışlı ayrılık ve barışmalarla geçen bir 3,5 yıl sonunda artık birbirimize saygımız kalmadı ve en son görüşmesini istemediğim ve arkadaşı olduğunu iddia ettiği bir kızla görüşüp de yer bildirimi yaparak gözüme sokmasıyla son dönemece girdik. iki ay sonra ben mesaj attım sonuçta yaşanan şeyler çok fazlaydı ve bu küslük ağırlık yapmaya başlamıştı. (bunda da hatalıydım biliyorum) o zaman havadan sudan konuştuk bir ay sonra da kendisi aradı beni hergün eskisi gibi konuşmaya mesajlaşmaya başladık. görüşme teklif etti pazar günü görüştük. hiç bizim konulara girmedik, aramızda bariz bir soğukluk vardı. gezdik dolaştık yemek yedik sinemaya gittik, sohbetimizi de ettik. tam 7 saat geçirdik beraber ama bir duvar bir soğukluk vardı garip değil mi? elle tutulur hissedilir bir soğukluk... görüştüğümüz güne kadar da sürekli mesajlaşıp konuştuğumuzu da belirteyim. beni eve bıraktıktan sonra da arayıp sormadı. bu durum nedir, yorumlarınız nelerdir arkadaşlar, ben bir anlam veremedim. bana yorumlar mısınız, ve ben nasıl davranmalıyım. farklı bakış açılarına ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?