• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi htc80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

htc80

Ecem tatlı kızım
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
691
2
118
İstanbul
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Şu anda 35 yaşındayım. Üniversite yıllarında ciddi bir ilişkim olmuştu. Okul bitince beni hiç arayıp sormayarak, telefonlarıma çıkmayarak, yani kısaca hiçbir açıklama yapmadan bitirmişti. Bu bitişten ziyade bitiriş tarzı beni yıllarca çok yıprattı. Kendimi çok değersiz, çirkin hissetim hep. Ben 28 yaşında evlendim. Geçen sene de o evlenmiş. İkimiz de çocuk sahibiyiz. İkimiz de aynı iş kolunda çalışıyoruz. O kadar yıldan sonra dün karşılaştık. Ben bir iş için resmi bir dairedeydim. Bankta sıramın gelmesini bekliyordum. Beni gördü, önümden geçti, oturacak o kadar yer varken tutu, benim banka bitişik olan arkamdaki banka oturdu. Ben de görmezden geldim. Sonra sıram geldi kalktım işimi hallettim, çıktım gittim.
Bundan 3-4 yıl önce de karşılaşmış ancak ikimiz de birbirimizi görmezden gelmiştik. Şimdi bu şekilde davranması garibime gitti. Acaba, bana bir özür borçlu olduğunu bildiği için mi böyle davrandı, yoksa sırf kendisini göstermek için mi? Biliyorum, bu kadar sene sonra kafamı kurcalaması dahi belki çok çirkin ama kurcalıyor işte. görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Bankada size görene kadar, aklında böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum..
Bence bu davranışından bir anlam çıkarmayın..
Şu saatten sonra sizin için bir önemi olmamalı..

Şu anda 35 yaşındayım. Üniversite yıllarında ciddi bir ilişkim olmuştu. Okul bitince beni hiç arayıp sormayarak, telefonlarıma çıkmayarak, yani kısaca hiçbir açıklama yapmadan bitirmişti. Bu bitişten ziyade bitiriş tarzı beni yıllarca çok yıprattı. Kendimi çok değersiz, çirkin hissetim hep. Ben 28 yaşında evlendim. Geçen sene de o evlenmiş. İkimiz de çocuk sahibiyiz. İkimiz de aynı iş kolunda çalışıyoruz. O kadar yıldan sonra dün karşılaştık. Ben bir iş için resmi bir dairedeydim. Bankta sıramın gelmesini bekliyordum. Beni gördü, önümden geçti, oturacak o kadar yer varken tutu, benim banka bitişik olan arkamdaki banka oturdu. Ben de görmezden geldim. Sonra sıram geldi kalktım işimi hallettim, çıktım gittim.
Bundan 3-4 yıl önce de karşılaşmış ancak ikimiz de birbirimizi görmezden gelmiştik. Şimdi bu şekilde davranması garibime gitti. Acaba, bana bir özür borçlu olduğunu bildiği için mi böyle davrandı, yoksa sırf kendisini göstermek için mi? Biliyorum, bu kadar sene sonra kafamı kurcalaması dahi belki çok çirkin ama kurcalıyor işte. görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Evet çirkin,hemen kafanızdan atın bu düşünceleri..
Artık evlisiniz özür dilemesi neyi değiştirecek?

Niye böyle saçma bişeye takıldınız ki? Burada asıl sorun olan 7 yıldır evli olmanıza rağmen, hala eski ilişkininiz sizin için ne düşündüğüne, neyi ne amaçla yaptığına kafa yoruyor olmanız...

ne demek benden özür dilese bilmem ne, ne olacak ki dilese?
sen amacını bozmuşsun arkadaşım..
bir an önce o çocuğun için ve sen kendini çirkin bulduğun halde seni sevip evlenen kocan için KENDİNE GEL...

ben yerinde olsam gördüğümü hatırlamam dillendirmem bile dibime otursa farkına varmam yıllar geçmiş kafan karışıyosa çok yazık

Adamın kafasının içine giremedikçe bilemeyiz ikisi de mantıklı...
DÜşünmeyin demişsiniz arkadaşlar ama insan düşüncelerini seçemiyor ben olsam benim de aklıma takılırdı açıkçası.Ama gerçekten artık bir anlamı olmadığına kendinizi inandırmanız lazım çünkü evlisiniz demek ki güzelsiniz ki sevilmişsiniz ve çocuğunuzun olduğu güzel bir evliliğiniz var öyle değil mi...artık atlatmanız lazım;)

Özür dilese ne olacak ki,ayrıca tesadüfen oturmuştur merak etmeyin.

Bende o tarz bir ayrılma yaşasam çıldırırdım kesin. Kaç sene görüş, ciddi ciddi, sonra pat diye kaybolsun, insan kafayı yer. İçinde kalır. Ben sizin yerinizde olsam "hayvan eşşooluu" diye daladabilirdim :)) Bunun evli olmakla yaşla alakası ne? Kalp kırıklığı, geçmeyen hırs... Evli olunca insan eski hayatını aldırmış olmuyo, hislerini ve de kırgınlıklarını da. Adam özür dilese konu sahibi kollarına atlayacak kadar afedersiniz ama salak olamaz herhalde. Özür dilese ve neden olduğunu söylese ben bile rahatlarım yani :) Bence o adam bi pislik konu sahibi. Pisliğine de size kendini göstermek istemiştir. Siz de kocanızı arayıp "aşkım bebeğimli" konuşup şen kahkahalarınızı atsaydınız.

Canım boşver kendini harap etme.Öyle yaptıysa böyledir diye birşeyler çıkarma aklını karıştırmasın.Ama buna benzer bir durum yaşadığımdan olsa gerek ben görmezlikten gelmezdim.Merhaba nasılsın nasıl gidiyor gibisinden konuşabilirdim Çünkü ona karşı hissettiğim sadece geçmişte tanıdık birine selam verişim olurdu

Bu kadar değersiz birinin yaptıklarını anlamaya çalışmayın.
Bir anlam bulmaya çalışmanız hiç doğru değil..

adım adım takip mi ediyorsunuz siz adamı? ne zaman evlendiğini, çocuklarını, çalıştığı iş kolunu nasıl biliyorsunuz ki? adamın yaptığı değil ama evliyken sizin bunları düşünmeniz çok çirkin.. bunu bir erkek yapsa aklı hala onda, boşan derdik çarşaf çarşaf.. silkelenin ve kendinize gelin lütfen..

Back
X