• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi htc80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar, benim bu insanla en ufak bir ilgim olamaz. zaten. Sadece yıllar önce gençliğimin en güzel çağında yaşadığım travmayı bir tek ben bilirim. Allah kimseye yaşatmasın. İsteğim ise sadece onun sürünmesi, yani ilahi adaletin tecelli etmesi. Özür dileme tabiri de belki yanlış bir tabir oldu. Ancak böyle bir adım atmasının bendeki anlamı, belki de ilahi adaletin tecelli etmiş olmasıdır. Eşime, çocuğuma asla ihanet etmem. Söz konusu bile olamaz. Ama beyin öyle bir mekanizma ki komutla çalışmıyor maalesef. Beni yargılamayacak birileri ile paylaşırsam belki de bu düşünceleri kafamdan atarım diye düşünmüştüm. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Şu anda 35 yaşındayım. Üniversite yıllarında ciddi bir ilişkim olmuştu. Okul bitince beni hiç arayıp sormayarak, telefonlarıma çıkmayarak, yani kısaca hiçbir açıklama yapmadan bitirmişti. Bu bitişten ziyade bitiriş tarzı beni yıllarca çok yıprattı. Kendimi çok değersiz, çirkin hissetim hep. Ben 28 yaşında evlendim. Geçen sene de o evlenmiş. İkimiz de çocuk sahibiyiz. İkimiz de aynı iş kolunda çalışıyoruz. O kadar yıldan sonra dün karşılaştık. Ben bir iş için resmi bir dairedeydim. Bankta sıramın gelmesini bekliyordum. Beni gördü, önümden geçti, oturacak o kadar yer varken tutu, benim banka bitişik olan arkamdaki banka oturdu. Ben de görmezden geldim. Sonra sıram geldi kalktım işimi hallettim, çıktım gittim.
Bundan 3-4 yıl önce de karşılaşmış ancak ikimiz de birbirimizi görmezden gelmiştik. Şimdi bu şekilde davranması garibime gitti. Acaba, bana bir özür borçlu olduğunu bildiği için mi böyle davrandı, yoksa sırf kendisini göstermek için mi? Biliyorum, bu kadar sene sonra kafamı kurcalaması dahi belki çok çirkin ama kurcalıyor işte. görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

ya ne alakası var
bence böyle düşünmek istyeyerek kendini avutuyorsun

Back
X