Merhaba kizlar. Nisanlimla tartistik konu uzun oldugu icin burda yazamiyorum. Sonu ayriliga kadar geldi. Eger hosuna gitmiyorsa gule gule yazdi. Bende soylemek yerine gel yuzuyunu yarin al dedim. Oda pencereden at diye cevap verdi. Merak etme oyle yapacagim ama sonda sen pisman olursun dedim. 10-15 dakika sonra yeniden yazdi don buraya birsey soyleyecegim cevap vermedim, biliyorum uyumuyorsun gel yazdi. Ben ayrilmak istemiyorum falan dedi. Bana gule gule yazdin beni istemeyini ben hic istemem dedim. Anlik sinirle yazdim cok kotuydum dedi. Neyse biraz konusmadan sonra sen hiss etdinmi bilmem ama ben bir anlik senden ayrildim sanki hersey bitti dedi. Peki sonra ne oldu dedim oda bana kalsin, eger sende o ayriligi hiss ettiysen anlarsin dedi. Sonra aynen soyle yazdi. Derler ya insan olunce butun yasadiklari gozunun onunden gecer sonra olur. Anladinmi beni dedi. Ben kendimce birseyler anladim ama bide size sorayim dedim. Yani ne demek istedi. Aci cekmek anlamindami soyledi? Bide gece hep eve gelip uyurdu ama simdi disari ciktim dedi galiba sinirinden oyle yapmis