• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremiyorum çok bunaldım bir bakın kızlar..

millamiya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
347
107
53
eşimle bir türlü aşamadığımız bir konu var. Az önce yine tartıştık. Mesaiye kalacağını 9da geleceğini söyledi ben de işte de çok bunaldım o zaman burdan anneme gideyim dedim. Yok sen evde tek duramıyor musun illa ben bi yere gidince sen de mi gideceksin sen evi benimseyememişsin bla bla.. bıktım valla ya. Ben de dedim seni bırakıp mı gidiyorum sen evde yokken Nereye gittiğime niye karışıyosun. Halı sahaya gidiyor mesela cuma akşamları beni de annemelere bırak diyince sorun başlıyor ben ağlayana kadar tartışıyoruz . Sinirlerim bozuluyor. Ben onun halı sahaya gitmesine karışmıyorum da o bana karışıyor delircem

Hiç mantığım almıyor annem arabayla 15 dk mesafede. Dönerken beni de alcak tek yapacağı bu. Ailemle de arası gayet iyi annemler de onu seviyor o konuda da bir sorun yok anlam veremiyorum.
Buraya konu açtım belki farklı bi bakış açısına sahip biri beni aydınlatır.

Ya ben kendi konumda dahil şu aralar bdv de de öyle çok konu okudum ve arttıki şu kanlı ay tutulmasına bahane arar oldum. Noluyor ya bu adamlara.

arkadaşın da dediği gibi kv ile aynı şehirdeyseniz göz boyamak için 1-2 ona gidin de sus payı olsun. ama açıkçası böyle bir oyuna bile gerek yok annene istediğin zaman gidersin ki kocan da evde değil zaten bence al karşına düzgünce kavga etmeden konuş mantıklı bir açıklama getir o da anlayış gösterir

Ne kadar süredir evlisiniz?
Hazır o yanında değilken annenlere gitmeni,fırsattan istifade etmek gibi mi algılıyor acaba? Olabilir mi bu..

Bi tuhaf su adamlar ayni sorunun tam tersini yasiyorum mesela esim gec gelcek bi yere gitcekse benimde annemde durmami istiyo sanki ben cocugum evde duramiyorum o olmayinca..ben evde dururum diyorum ben kalip o disarda olunca akli kaliyomus vicdani rahat etmiyomus..yani o evde yoksa bende tek basima cocuklarla durmayim istiyo banada kapi buluyo saka gibi bende en cok evimde rahat hissediyorum

Yeni mi evlisiniz? Eğer yeni evliyseniz ve sürekli o evde yokken biyerlere gitmek istiyorsanız evi benimsemediğinizi düşünüp huzursuz olabilir. Bu kadar kavga boyutuna getirmeyin siz de bence tatlılıkla anlatın.

eşimle bir türlü aşamadığımız bir konu var. Az önce yine tartıştık. Mesaiye kalacağını 9da geleceğini söyledi ben de işte de çok bunaldım o zaman burdan anneme gideyim dedim. Yok sen evde tek duramıyor musun illa ben bi yere gidince sen de mi gideceksin sen evi benimseyememişsin bla bla.. bıktım valla ya. Ben de dedim seni bırakıp mı gidiyorum sen evde yokken Nereye gittiğime niye karışıyosun. Halı sahaya gidiyor mesela cuma akşamları beni de annemelere bırak diyince sorun başlıyor ben ağlayana kadar tartışıyoruz . Sinirlerim bozuluyor. Ben onun halı sahaya gitmesine karışmıyorum da o bana karışıyor delircem

Hiç mantığım almıyor annem arabayla 15 dk mesafede. Dönerken beni de alcak tek yapacağı bu. Ailemle de arası gayet iyi annemler de onu seviyor o konuda da bir sorun yok anlam veremiyorum.

bayram boyu aynı sebep yüzünden tartştık.Yani tam anlamıyla yaşadıklarımı yazmışsın hatta bende konu açmayı bile düşünmüştüm

Ne kadar süredir evlisiniz?
Hazır o yanında değilken annenlere gitmeni,fırsattan istifade etmek gibi mi algılıyor acaba? Olabilir mi bu..
10 aylık.. Nasıl fırsattan istifade. Yalnız kalmaamak için hem de ailemle zaman geçirmiş oluyorum bu yani

Yeni mi evlisiniz? Eğer yeni evliyseniz ve sürekli o evde yokken biyerlere gitmek istiyorsanız evi benimsemediğinizi düşünüp huzursuz olabilir. Bu kadar kavga boyutuna getirmeyin siz de bence tatlılıkla anlatın.
10 ay oldu. Anlamaya çalışmak istiyorum ama aklım almıyor ki bi türlü. Kendi gidiyor ben karışmıyorum ama o bana evi benimseyememişsin demesini biliyor ama

Evde korkuyorum yalnız sıkılıyorum diyin
Bide hemen gec gelicem diyince iyi bende annemlere gidiyim demenizs gıcık olmuştur.Evinizi sahiplenin evde olun istiyordur.Zaten yorgun olup bide sizi annenizden almak zor geliyordur

benim esimde her cuma gider halisahaya akşamları da geç gelince anneme bırakır normali de bu anlamadım ki niye böyle guzellikle sorsanız

Bi tuhaf su adamlar ayni sorunun tam tersini yasiyorum mesela esim gec gelcek bi yere gitcekse benimde annemde durmami istiyo sanki ben cocugum evde duramiyorum o olmayinca..ben evde dururum diyorum ben kalip o disarda olunca akli kaliyomus vicdani rahat etmiyomus..yani o evde yoksa bende tek basima cocuklarla durmayim istiyo banada kapi buluyo saka gibi bende en cok evimde rahat hissediyorum
En azından sizinkinin mantıklı bi açıklaması var. Valla çok bunaldım. Çocuğum olsa belki ben de evimde rahat ederim ama zaten yeni evliyim alışmışım kalabalık eve tek başıma durmak çok sıkıcı geliyor ben de ona dedim asıl senin vicdan yapıp yalnız kalma git demen lazım diye. Bi iki dursan belki derim ama sen durmuyorsun ki diyor ki hiç inanmıyorum. Hem geç geleceğim bir de hanımı annesinden alacağım diyor evde bekleyip kapıda karşılayacakmışım

benim esimde her cuma gider halisahaya akşamları da geç gelince anneme bırakır normali de bu anlamadım ki niye böyle guzellikle sorsanız
Soruyorum hep aynı cevaplar desem ki annem beni dolduruyor eşime karşı tamam ama alakası yok yani

10 ay oldu. Anlamaya çalışmak istiyorum ama aklım almıyor ki bi türlü. Kendi gidiyor ben karışmıyorum ama o bana evi benimseyememişsin demesini biliyor ama

Öncelikle sakin olmanı öneriyorum.
kendi annesi nasıl davranıyor yani kendi annesi sürekli evde olan bir kadınsa belki öyle alıştığı için bu şekilde davranıyor sana da.
Ciddi bir konuşma yap ama hiç kızmadan öfkenmeden bence çözülmeyecek bir sorun değil zamanla sabırla halolur elbet :) üzülme

Ailenizi ziyaret etmek için eşinizin iznine ihtiyacınız yok. Bahane bulmanıza da gerek yok. Sonuçta eşinizi ihmal etmiyorsunuz ailenizi ziyaret ederken. Evinizi benimsediğinizi ama o yokken sıkıldığınızı anlatın. Eşiniz halı sahaya gitmek için sizden izin almıyorsa sizin de evden çıkarken ondan izin almanız gerekmiyor.

Evde korkuyorum yalnız sıkılıyorum diyin
Bide hemen gec gelicem diyince iyi bende annemlere gidiyim demenizs gıcık olmuştur.Evinizi sahiplenin evde olun istiyordur.Zaten yorgun olup bide sizi annenizden almak zor geliyordur
Evet öyle diyor ama o halısahaya gidince evi sahiplenmemiş mi oluyor yani ne alaka mutlu oluyosa gitsin benim için bi sorun yok

Back
X