• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremıyorum kayınvalıdemın davranıslarına bir de siz bakın

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba arkadaşlar ben bu kadını anlayamıyorum
yenı dogum yaptım ve hamile olduğumu öğrendiğinde hiç sallamadı hatta mutlu bile olmadı her neyse benim okul yarım kaldı halıyle şimdi iki lafından biri vega okula gidecek bebeğe ben bakacağım tek maaşla olmaz yk kilo vermedın hala .....
neyse eşimin maaşı geçinmemize yetiyor tek sıkıntı birikim yapamıyoruz
ben okulu zaten bitireceğim 4 ay kaldı ama bana sormadı bile bu sene mi seneye mi diye aurıca kendi kendine gelin güvey oluyor benim bebeğime o bakmayacak annem bakacak çünki
tv ye bakmasın dıyorum baktırıyor yüzünü yalatıyor çocuğuma
gelelım diğer meselelere bizde annem varken annemi yolcu etmıyor geçen güle güle diye imalı imalı bağırıyor anneannemi sevdığını soylen k.peder bugun anneannemi sordu ayşe hanım nasıl dedi kvdem atladı iyiiyi dün gördüm diye
lafı ağzıma tıkadı
bir yere pantolon sıparış verdım tam parayı vercem 5 liram çıkmadı yana döne beş lira aradım yok ben vereyım 5 lıra eksık olsun demedı geçen gun ben onada bana internetten ürün aldım parasını vereyım dedi utandım da almadım bebeğe hiç bir hediye almadı
maddı durumları bızden daha iyi milletin yanında ölüp bayılıyor ama bir çöp almadı
anlam veremiyorum

kesinlikle muhatap olunmaması gereken kaynana tipi..

çocuğunuza annenizin bakacağını söyleyin de rahatlasın..

yüz yalatmak gibi sevmediğiniz bir hareket yaptığında da bebeğinizi ondan alın, odadan çıkarın

Aslinda cok bos seylerrrrr..ve hayatinin en guzel yillarini o ne dedi bu ne dediyle gecirme...birak esin kirilsin annesine .onun beklentisi olsun.biz kadinlarda her syi bekleyen kaynanalardan nefret ederken,bir bakiyorum ki kv.dende beklenti icindeyiz.hic annen sunu yapmadi cocugumuza diyen bir erkek gormedim.biz kadinlar cok inceliyoruz.
Ne uzul,nede sorun yap.mutlu olmaya calis.zaman su gibi akip gececek.bu zamanini iyi degerlendir.beklentin olmasin ki mutlu olabilesin.

merhaba arkadaşlar ben bu kadını anlayamıyorum
yenı dogum yaptım ve hamile olduğumu öğrendiğinde hiç sallamadı hatta mutlu bile olmadı her neyse benim okul yarım kaldı halıyle şimdi iki lafından biri vega okula gidecek bebeğe ben bakacağım tek maaşla olmaz yk kilo vermedın hala .....
neyse eşimin maaşı geçinmemize yetiyor tek sıkıntı birikim yapamıyoruz
ben okulu zaten bitireceğim 4 ay kaldı ama bana sormadı bile bu sene mi seneye mi diye aurıca kendi kendine gelin güvey oluyor benim bebeğime o bakmayacak annem bakacak çünki
tv ye bakmasın dıyorum baktırıyor yüzünü yalatıyor çocuğuma
gelelım diğer meselelere bizde annem varken annemi yolcu etmıyor geçen güle güle diye imalı imalı bağırıyor anneannemi sevdığını soylen k.peder bugun anneannemi sordu ayşe hanım nasıl dedi kvdem atladı iyiiyi dün gördüm diye
lafı ağzıma tıkadı
bir yere pantolon sıparış verdım tam parayı vercem 5 liram çıkmadı yana döne beş lira aradım yok ben vereyım 5 lıra eksık olsun demedı geçen gun ben onada bana internetten ürün aldım parasını vereyım dedi utandım da almadım bebeğe hiç bir hediye almadı
maddı durumları bızden daha iyi milletin yanında ölüp bayılıyor ama bir çöp almadı
anlam veremiyorum

Problem kayinvalideni ciddiye alman. Bosver naparsa yapsin. Sen isini yoluna koy, annen bakicakmis bebegine, kayinvaliden aklinca oldu bittiye getirmeye calisiyor.Sinirlenme bile deymez inan.

Yuuh böle babanneyle işiniz olmasn

Kusacagim simdi ya biktim bu kv vakalarindan:KK51:o konussun dursun nasil olsa annen bakacakmis

bebeğim emme refleksi yapıyor oda yanagını dayıyor ağzına
cok istiyosa kendi dogursun bir tane.

Kayinvalidem de benim bebegimi alip birlikte banyoya girerdi. Kucagina alip kuvette yikardi, acayip sinir olurdum. Sonucta vucudunda herhangi bir bakteri enfeksiyonu ya da mantar varsa bulasicakti cocuguma. ama tabi o sirada ben getirdigim icin evime sesimi cikaramamistim.
Aman iste boyle bazen koca kadinlar sacma sapan is yapiyorlar. Sevindirik olup.

ay "yüzünü yalatıyor çocuğuma" yı okuyunca bi gülme aldı valla özür dilerim. kayınvalide çıldırmış galiba. toruruna hiçbir hediye almamasıda ayrı bir konu

Aman yav 3günlük dünya ,sallama Kv yi ,ne hali varsa görsün

Back
X