• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremıyorum kayınvalıdemın davranıslarına bir de siz bakın

Ya bu kv ler dogumda belli oluyor hep sanırım bende dogumumda kv nin ilginç yüzlerine tavırlarına şahit oldum kimisine delirdim kimisine güldüm geçtim.

ahhah alemsin çok güldüm:KK45:

ay ne bilim sen öyle yalattırıyor emdirtiyor deyince dedim amacı ne bu kadının :KK45:

kayınpeder fazla ilgi göstermiyor heralde.sizde laf sokun anne o daha bebek anlamaz öpmekten falan babama söylede öpsün seni deyin :KK53:

ay ne bilim sen öyle yalattırıyor emdirtiyor deyince dedim
ay ne bilim sen öyle yalattırıyor emdirtiyor deyince dedim amacı ne bu kadının :KK45:

kayınpeder fazla ilgi göstermiyor heralde.sizde laf sokun anne o daha bebek anlamaz öpmekten falan babama söylede öpsün seni deyin :KK53:

bide bize opturmuyor kokluyorum ayagına cocugun yüzüne gömüyor burnunu

bir de sana mi opturmuyor cocugu ?

Ne kadar siklikla gormak zorunda kaliyorsun bu saygideyer sahsiyeti ?

bu aslında cok hoş br fılm karakteridir

Dikkatimi cekti, profil resimlerimiz aynı filmden, benim de cocuklugumun filmi cok severim, söylemek istedim. :KK68:

Konunuza gelince, siz anlamamakta haklisiniz, o nasi bir kv ya... Daha sert bi dille uyarsaniz? Size sabir diliyorum.

doktora gittim çocuğun yanakları hep tahriş olmuş kimse öpmesin dedi deyin!

Dikkatimi cekti, profil resimlerimiz aynı filmden, benim de cocuklugumun filmi cok severim, söylemek istedim. :KK68:

Konunuza gelince, siz anlamamakta haklisiniz, o nasi bir kv ya... Daha sert bi dille uyarsaniz? Size sabir diliyorum.
en sonun da filmi bilen çıktı canım sıkkın olunca izler ağlarım ve robota:KK61:

en sonun da filmi bilen çıktı canım sıkkın olunca izler ağlarım ve robota:KK61:

Aynen aynen, hala ilk izleyisimmis gibi aglarim ve bi kac gün etkisinden cikamam. 'Ama Edward orda yalniz, yapayalniz... :KK61:' diye dolanirim ortada.

Aynen aynen, hala ilk izleyisimmis gibi aglarim ve bi kac gün etkisinden cikamam. 'Ama Edward orda yalniz, yapayalniz... :KK61:' diye dolanirim ortada.
keşke benim olsa demişliğim bile var sonra tabi film olduğunu hatırlayıp avuturum kendımı

Back
X