• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlam veremıyorum kayınvalıdemın davranıslarına bir de siz bakın

tv ye baktırıyor ne demek ya kaç aylık ki bu bebek ne tv si.. hiç açmamak lazım yanında.. ben olsam sökerim kablo ne varsa.. yüzünü emmesine izin vermesi de hoş değil.. genel olarak anlaşamıyorsunuz çalışmıyorsunuz da neden bakmaya geliyor ?

Bende dogumumda gördm gerçek yuzunu.halbuki cok seviyodum kadnı.lohusalgmda yaptklaqi sóyledkleri hç aklmdan çkmyck.ha bide bebegme surekli karişması.bugun gec yok allahtan rahatm

tv ye baktırıyor ne demek ya kaç aylık ki bu bebek ne tv si.. hiç açmamak lazım yanında.. ben olsam sökerim kablo ne varsa.. yüzünü emmesine izin vermesi de hoş değil.. genel olarak anlaşamıyorsunuz çalışmıyorsunuz da neden bakmaya geliyor ?
sevmeye geliyor yada disarida isim olunca geliyor genelde annem geliyor ama esim uzulmesin diye arada o geliyor ben cok karsiyim tvye ve bunu bildigi halde inadima yapar gubu devam ediyor anne tv yok en azindan baktirma diyorum 45 gunluk bebegim

Bende dogumumda gördm gerçek yuzunu.halbuki cok seviyodum kadnı.lohusalgmda yaptklaqi sóyledkleri hç aklmdan çkmyck.ha bide bebegme surekli karişması.bugun gec yok allahtan rahatm
senin ki ne yapti benim ki resmen bana tavir aldi oglu ve torunu olsunda ben olmasamda olur

45 gunluk bebek tv ye baktirilirmi ya. Yaninda acilmamasi lazim. Biraz tatli sert uyarin derim. Annenize baktirmayi dusunuyorsanizda simdiden soyleyin kendi kendine yorum yapmasın.

sevmeye geliyor yada disarida isim olunca geliyor genelde annem geliyor ama esim uzulmesin diye arada o geliyor ben cok karsiyim tvye ve bunu bildigi halde inadima yapar gubu devam ediyor anne tv yok en azindan baktirma diyorum 45 gunluk bebegim
senin kv baya anormalmiş yaa:((
izin vermeyin bu saçmalıklara.
yanağını emdirmek tv ye baktırmak filab.
bebek daha 45 günlük.tv nin o keskin ışığına ve sürekli kayan görüntülere baktırılır mı ya.
bebeğin gözlerine bakacak.
vicdansız merhametsiz kadın.
arkadaşım dr. un üzerinden konuş.
dr. çok kızdı.böyle giderse gözlerinde sıkıntı oluşur filan dedi falan de.
ağzı da yara olur onun ya,el kadar bebek.
amannn bu kv ler ne biçim insanlar ya.inadına mı yapıyo acaba?

Bebeğinize yapılmasını istemediği şeyler direk sayıverin. Unutmayın o babaanne, siz annesiniz. Bazen siz de onu alttan alta vurun. Aynı imaları siz de yapın. Ama kasmayın yani yoksa sinir sahibi olursunuz. Onun imalarına da gülüp geçin, çok ağır laflar ederse durup da sakin "bu da ne demek oluyor?" deyin. Sinir bir durum gerçekten. Onun haricinde hiçbirşeyi kayınvalidenizden beklemeyin bence. Ama düşmanda kesilmeyin. Kısaca politik davranın. Sevgiler.

komple kaldır tv yi anlar o zaman.. sen de biliyorsun canım çok zararlı ne gerek var kıyamam 45 günlük diyorsun allah bağışlasın..al bebeğini git heryere sana abla nasihatı :) kimselere çok bırakma.. ben nereye kızım orayadır bizde.. kv me bi kere bakar mısın demedim, annem belli saatler işe gidiyorum o zaman gelir.. hem alışırsın bebeğinle herşeyi yapmaya ilerde rahat olursun.. sevgiler..

merhaba arkadaşlar ben bu kadını anlayamıyorum
yenı dogum yaptım ve hamile olduğumu öğrendiğinde hiç sallamadı hatta mutlu bile olmadı her neyse benim okul yarım kaldı halıyle şimdi iki lafından biri vega okula gidecek bebeğe ben bakacağım tek maaşla olmaz yk kilo vermedın hala .....
neyse eşimin maaşı geçinmemize yetiyor tek sıkıntı birikim yapamıyoruz
ben okulu zaten bitireceğim 4 ay kaldı ama bana sormadı bile bu sene mi seneye mi diye aurıca kendi kendine gelin güvey oluyor benim bebeğime o bakmayacak annem bakacak çünki
tv ye bakmasın dıyorum baktırıyor yüzünü yalatıyor çocuğuma
gelelım diğer meselelere bizde annem varken annemi yolcu etmıyor geçen güle güle diye imalı imalı bağırıyor anneannemi sevdığını soylen k.peder bugun anneannemi sordu ayşe hanım nasıl dedi kvdem atladı iyiiyi dün gördüm diye
lafı ağzıma tıkadı
bir yere pantolon sıparış verdım tam parayı vercem 5 liram çıkmadı yana döne beş lira aradım yok ben vereyım 5 lıra eksık olsun demedı geçen gun ben onada bana internetten ürün aldım parasını vereyım dedi utandım da almadım bebeğe hiç bir hediye almadı
maddı durumları bızden daha iyi milletin yanında ölüp bayılıyor ama bir çöp almadı
anlam veremiyorum
Taviz vermeyeceksin bişey diyince cevabını ver sen neden benim adima karar veriyorsun de sessiz kalırsan tepene çıkar

senin ki ne yapti benim ki resmen bana tavir aldi oglu ve torunu olsunda ben olmasamda olur
Aynen vala ben olmasamda olur neler yapmadıki burnumdan getrdi 40ım çkana kadar.lohusalktan falan anlamyolar ben uykusuzm yorgunum bna dyoki nye gulmuyosn nye knuşmyosun agladgm zaman timsah gózyasları döküyosn.bise snruyorum sen bendn iyi bilyosunya dmeler.ogluna beni şikayet etmeler daha neler neler.bebek olayı ayrı zaten benim vermdgm cocuklarn kucagna veryo bebegmi.aldgm kyaftleri gydirmyo nazar dger dye israfı seviyo musum ben bi çok sey almsm snrada kyafti nye btkadar az uf çok skıldm gece benle kalkp surekli emiyo mu emmyosa yerne koy surekli uyuyo mu emixo mu ama öyleki 2dk da bi soruyo yani bıkmştm artk kavga gürültü göndrdm kendi evne gündz gelyo 2dk otrup gdyo zaten alt katmzda evide.biraz uyak olaydı iyiydi

Aynen vala ben olmasamda olur neler yapmadıki burnumdan getrdi 40ım çkana kadar.lohusalktan falan anlamyolar ben uykusuzm yorgunum bna dyoki nye gulmuyosn nye knuşmyosun agladgm zaman timsah gózyasları döküyosn.bise snruyorum sen bendn iyi bilyosunya dmeler.ogluna beni şikayet etmeler daha neler neler.bebek olayı ayrı zaten benim vermdgm cocuklarn kucagna veryo bebegmi.aldgm kyaftleri gydirmyo nazar dger dye israfı seviyo musum ben bi çok sey almsm snrada kyafti nye btkadar az uf çok skıldm gece benle kalkp surekli emiyo mu emmyosa yerne koy surekli uyuyo mu emixo mu ama öyleki 2dk da bi soruyo yani bıkmştm artk kavga gürültü göndrdm kendi evne gündz gelyo 2dk otrup gdyo zaten alt katmzda evide.biraz uyak olaydı iyiydi
canım bızımkı bize bir şey aldırmadı ben alırım hediye gelir diye bır tek bir şey bile almadı

rezalet bir durum. eşinize söyleyin ve de giriş çıkışları bayramdan bayrama yapın. bu düşüncesiz insanlar yüzünden nice evlilikler bitiyor. allah korusun, bence bir an önce bu konuda yaptırım uygulayın.

Ay yüzünü yalatiyordan sonrasini okuyamadim. Ben olsam napardim bilemiyorum ama kesin arıza cikarirdim. İgrennccc!!!

45 günlük bebeğe tv izletiyor ?:KK57:
yüzünü yalatmasını söylemiyorum bile.bebeğinizin sağlığı açısından direk söyleyin.
Benim evladımdan daha kıymetli kimse olamaz,ben olsaydım direk söylerdim kayınvalideme.
Vallahi şuan tiksindim.
sizin kayınvalide yağmasanda gürle diyenlerden galiba :)

bi sinir oluyorum ki şu yeni doğmuş bebekleri şapur şupur öpenlere aynen yazdığın gibi yanaklarını ağızlarını burunlarını emdirenlere... bide böyle bi keyif alıyorlar ki onlar keyif alırken gelinlerin durumunu hepimiz biliyoruz zaten :) Allah yardımcın olsun valla... Tavsiyem bebeğini yatak odasından beşiğinden veya da kendi yatağından artık nerde yatırıyorsan ordan dışarı çıkartma küçücük bebek zaten 24 saat uyuyor... ( aman annecim kucağa alışmasın ) yöntemini kullan :) Allah bebişini de sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.... Not : :) :) :) bebişinde nasılda mistir şimdi tamda öpmeliktir... of of yemede yanında yattır valla... burdan kocaman kocaman totosuna vura vura öpüyorum onu.. :) :) :)

Kocasina yalatsin yuzunu cocuga niye yalatiyor?:KK62:

merhaba arkadaşlar ben bu kadını anlayamıyorum
yenı dogum yaptım ve hamile olduğumu öğrendiğinde hiç sallamadı hatta mutlu bile olmadı her neyse benim okul yarım kaldı halıyle şimdi iki lafından biri vega okula gidecek bebeğe ben bakacağım tek maaşla olmaz yk kilo vermedın hala .....
neyse eşimin maaşı geçinmemize yetiyor tek sıkıntı birikim yapamıyoruz
ben okulu zaten bitireceğim 4 ay kaldı ama bana sormadı bile bu sene mi seneye mi diye aurıca kendi kendine gelin güvey oluyor benim bebeğime o bakmayacak annem bakacak çünki
tv ye bakmasın dıyorum baktırıyor yüzünü yalatıyor çocuğuma
gelelım diğer meselelere bizde annem varken annemi yolcu etmıyor geçen güle güle diye imalı imalı bağırıyor anneannemi sevdığını soylen k.peder bugun anneannemi sordu ayşe hanım nasıl dedi kvdem atladı iyiiyi dün gördüm diye
lafı ağzıma tıkadı
bir yere pantolon sıparış verdım tam parayı vercem 5 liram çıkmadı yana döne beş lira aradım yok ben vereyım 5 lıra eksık olsun demedı geçen gun ben onada bana internetten ürün aldım parasını vereyım dedi utandım da almadım bebeğe hiç bir hediye almadı
maddı durumları bızden daha iyi milletin yanında ölüp bayılıyor ama bir çöp almadı
anlam veremiyorum
kıskanıyor ıste barız yanı delı oluyorum boyle kayınvalıdelere ayrıca cocuga nasıl yuzunu ualatıyor yahu esın ne dıyor bu konu hakkında ?

Back
X