- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 40
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
selam bayanlar.genelde gelinimizle ilgili konular açtığım için özür dilerim amacım şikayet etmek kötülemek asla değil aklıma takıldığı için yazıyorum.en son ki konumda çeyiz serilirken yok gelin yok gelmeyin gibi bir konu dönmüştü bunu yazmamın sebebi bu konuyla alaklı olduğu için hatırlattım.gelgelelim kına gecemiz düğünümüz oldu.kına gecesi akşamı en son fotğraf çekilirken ailecek falan önce kendi ailesiyle çekildikten sonra sıra bize geldiğinde gelinimize hadi erkek tarafıylada çekil deniildiğinde asla aska ben onları istemiyorum demiş sert bir şekilde bu bizim kulağımıza geldi ve söyleyen kişi doğruyu konuşan biri iki aileyide tanıyor ( biz bu konuyu düğünden sonra öğrendik).zaten hem kına gecesine hem düğüne ki düğünü erkek tarafı yapar misafir gibi geldik gittik.şimdi dicekseniz belki bu kadar takılacak ne var diye.anlam veremediğim orta da bişey yok ne laf ne söz elimizden geleni yaptık.anneme babama karşı örnek veriyorum serpil hanım diye hitap ediyor el asla öpmez tokalaşır.eve gelir annemlere bacaklarını uzatır öyle oturur.hani biz hiç bişey yapmamışken böyle saygızsa neden hareket eder.anneme söyledim bir kaç kez konuş diye konuşamam oğlum benden uzaklaşır diyor ki zaten biz kardeşimizle evlediğnden beri bir kere bana gelmedi anneme de 3 kere gitmiştir ama kendi ailesi hep onda.zannetmeyinki ailesi onda kıskanıyoruz asla tabiki kendi ailesiyle daha sık görüşsün memnun oluruz biz anca.ben bu hareketlerinin sebebni sadece maddiyata bağlıyorum artık çünkü kendi kendierine evlendiler maddi yardım edemedi annem babam ben kendim ailemin durumu belli takı haricinde bişey yapamadık ki aldığım takıya kadar anneme telefon edilip acaba ben (benim aldığım takıyı ucuz buluyor) diyor takıyı kaybettim mi bir bilezik var çok ucuz onu kim aldı diye soruyor.kendimi o kadar kötü hissettimki anlatamam benim gücüm ona yetti onu alabildim.işte böyle hanımlar.içimi dökeyim dedim.